Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

dün maçı yendik hemen liste uzamış :D bende almak isterdim ama öğrenciğiz. ama yeni formalardan alacam bide mahalleden arkadaşda Sercanın önünde yeşilyurt reklamlı kırmızı forması var onu 35 ytlye kapattım. :)

Sercan

1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
6 slymnbsrn (Süleyman Başaran)
7 Yalnızca BİZ (Kerem Akça)
8 Shane Falco (Suat Yalçınkaya)
9 55sercan55 (Sercan Bayram)
10 Sadece SAMSUNSPOR-Tuğberk
11 sheva_55 (Samet)
12 grkn55 (Gürkan Yüksel)
13 caneRisse
14 sheva_55 ( Furkan )
15 Samsuni III
16 red_white
17 sejoe
18 55cem55
19 samsunlu0655 (selcuk)
20 Çağdaş Ünver
21 nomak55

21 olduk nihayet:):)

King Of The North

Bizi ciddiye alan yok sanırım canınız sağolsun.Araya kaynarsam M beden olsun ;)

grkn55

1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
6 slymnbsrn (Süleyman Başaran)
7 Yalnızca BİZ (Kerem Akça)
8 Shane Falco (Suat Yalçınkaya)
9 55sercan55 (Sercan Bayram)
10 Sadece SAMSUNSPOR-Tuğberk
11 sheva_55 (Samet)
12 grkn55 (Gürkan Yüksel)
13 caneRisse
14 sheva_55 ( Furkan )
15 Samsuni III
16 red_white
17 sejoe
18 55cem55
19 samsunlu0655 (selcuk)
20 Çağdaş Ünver
21 nomak55
22 maximum_55

Yalnızca BİZ

maço

benımkıde xl olacak :D 2.sı L olacak ama nasıl belırleyecez bedenlerı mustafa bıze acıklık getırır

nomak55

Yalnızca BİZ

**KaR6**

arkadaslar kusura bakmayında ben adidas bayiisi değilim.. bedenlerinize ben karar veremem ve ayrıca sadece adidas la aranızda bağ kuruyorum ve baska herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.. birazdan adidas a gidip formanın ne kadarda mal olacagını öğrenicem ve verirlerse bir hesap numarası alıp buraya yazıcam, gerisi siz le bakan spor arasındadır, beni ilgilendimez..

nomak55

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 01 September 2008, 17:45:28
arkadaslar kusura bakmayında ben adidas bayiisi değilim.. bedenlerinize ben karar veremem ve ayrıca sadece adidas la aranızda bağ kuruyorum ve baska herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.. birazdan adidas a gidip formanın ne kadarda mal olacagını öğrenicem ve verirlerse bir hesap numarası alıp buraya yazıcam, gerisi siz le bakan spor arasındadır, beni ilgilendimez..

Eyvallah çok yardımın dokundu saolasn.Sen olmasan bu işe kimse girişmezdi tekrardan teşekkürler...

Cagdas Ünver

Benim durumum garanti degil , henüz birine ulasamadim...

Yalnızca BİZ

samsunlu0655

arkadaşlar ne zaman yapılacak formalar sipariş verildimi forma icin aracı olan arkadaştan allah razı olsun sonsuz teşekkürler

nomak55

benim ismim silinmiş kadrodaydık ama hayrettin hocadan kesik mi yedik benide yazarmısınız arkadaşlar bide forma numaraları işi ne olacak herkes 55 olacak galiba :D