Türkiye Kupası 1. Tur / Çankırı Belediyespor - Samsunspor'umuz: 3-3 ( 4-6 P )

Başlatan celebi, 15 August 2008, 15:02:11

« önceki - sonraki »

red_white

HaSaNCaN

onu demiyo sefa kırmızı kart gördü ya oynayamıcak kartal maçında.

jean

abiler kim atti ilk sonr anasil oldu goller anlatan olursa sevinirim ben kulubu aradim kadin dedi 1-0 yenildik mac bitti skoru gorunce cok sovdum

CurvaSudSamsunspor

sefanın altrernatifi kim var acaba kartal maçında :'( yendik ama sefanın kırmızı kart yemesine üzüldüm ya

AntZ

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 03 September 2008, 19:03:06
2.turda rakıp malatyaspor olur umarım

2. turda rakip Karabükspor-Boluspor  maçı galibi olacak

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 03 September 2008, 19:12:01
sefanın altrernatifi kim var acaba kartal maçında :'( yendik ama sefanın kırmızı kart yemesine üzüldüm ya

Ömür  :-[

Tufan

ilk yarıdan sonra dısarı cıkmam lazımdı şimdi geldim samsunsporumuzun tur atlamasına sevindim ama 120dk mac yaptık ve sefa kırmızı kart görmüş bunlar kartal maçını etkilemez umarım
burhanın bosu yok kartalada sallar ins bi tane  :D

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

AlıntıTüredi: "Hedefimiz gruplara kalmak"

03 Eylül 2008 / 19:04

Samsunspor Çankırı Belediyespor maçının ardından HABEREXEN'e özel demeç veren Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, hedeflerinin gruplara kalmak ve hatta gruplardan çıklmak olduğunu söyledi.

Fortis Türkiye Kupası 1. Tur maçında Çankırı Belediyespor'u Penaltılarda 6-4 Mağlup etmenin sevincini yaşayan Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, Samsunsporlu futbolculara çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

"Bugün sahada her geriye düştüğünde yeniden canlanarak oyun disiplinini elinden bırakmayan bir Samsunspor vardı." diyen 2. Başkan Türedi, Her geriye düştüğümüzde rakibe tekrar yüklenerek golü bulmasını bildik, bu da bizim nee kadar mücadeleci olduğumuzu rakiplerimize görtermiştir." diye konuştu.

Türedi demecini mücadeleyi bırakmayarak Samsunspor'u Galibiyete ve bir üst tura taşıyan futbolculara ve teknik heyete tekrar teşekkür ederim diyerek bitirdi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=4321

HaSaNCaN

birazdan karabük bolu maçı başlıcak inş. karabük yener. karabük yenerse büyük ihtimal evimizde karabükle oynarız ve yeneriz gruplara kalırız.

berusa55

evet gerçekten www.haberexen.com a bu duyarlı davranısından dolayı teşekkür mesajlarımızı yollayalım arkadaşlar ve diğer Samsun'un yerel gazetelerine de kapak olsun...

SerhaT55

inşallah  gruplara kalıp  rakip takımı yenp kupaları toplarıs : ;D