Türkiye Kupası 1. Tur / Çankırı Belediyespor - Samsunspor'umuz: 3-3 ( 4-6 P )

Başlatan celebi, 15 August 2008, 15:02:11

« önceki - sonraki »

ozkan17

kupadakı kart lıgde gecermı yaa sacmalık ıns oyle olmaz yaa

nomak55

Sadece Samsunspor

nomak55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 03 September 2008, 18:49:56
neden olmasın ya bu kupa maçı sanmıyorum oynar kartal maçında

kardeş malesef kırmızı kartlar etki ediyor..senin dedğin sarı kartlar etkilemiyor.Hatta hazırlık maçında bile kırmızı kart görse oynayamıyor öyle bi durum bile var. Fm de az sövmedim bu durum yüzünden

furkan5534

ozkan17

bu havayla artık butun samsunsporluıların hava sdoguk ıftardı hanım ızın vermedı cocuk hasta deprem oldu kardı kışdı yagmur yagdı gunahdı defterımı evde unuttum gıbı ucuz bahanelerı bırakıp maca gelmelı artık..

Biz uzerımıze dusenı yapalımda ondan sonra bseyler ısteyelım samsun'umuzdan..!!!

Alacagız alacagız bu macıda alacagız!!!

grkn55

resmi maçlarda geçerli diye biliyorum önümüzdeki ilk resmi maç da kartal maçı

KocumVolkan

Alıntı yapılan: nomak55 - 03 September 2008, 18:51:21
kardeş malesef kırmızı kartlar etki ediyor..senin dedğin sarı kartlar etkilemiyor.Hatta hazırlık maçında bile kırmızı kart görse oynayamıyor öyle bi durum bile var. Fm de az sövmedim bu durum yüzünden

bende fm den ögrendim gerçekten çok gıcık bir durum :D 2.turda bakalım kimle eşleşecegiz

HaSaNCaN

guvensolmaz

sarı kart bulunduğun ligi bağlar, kırmızı ise kupada dahi görsen lige yansır.. En az 1 maç.. İyi iftarlar Samsun'um..

nomak55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 03 September 2008, 18:51:31
bu havayla artık butun samsunsporluıların hava sdoguk ıftardı hanım ızın vermedı cocuk hasta deprem oldu kardı kışdı yagmur yagdı gunahdı defterımı evde unuttum gıbı ucuz bahanelerı bırakıp maca gelmelı artık..

Biz uzerımıze dusenı yapalımda ondan sonra bseyler ısteyelım samsun'umuzdan..!!!

Alacagız alacagız bu macıda alacagız!!!

kesinlikle katılıyorum abicim sana. Vermeden almak Allah'a mahsus ve şunu gördük takım mücadeleden kaçmıyor koşuyor ohhhh be inş. aynen devam eder biz byle takım istiyoruz dünya yıldızları olsa takımda koşmadıktan sonra rakibi ısırmadıktan sonra karşı takım illallah demedikten sonra ben o takımdan zevk alamıyor abicim görüyoz koskoca arsenal bile genclerle oynuyor keza manchester bi dünya takım böyle ama zevk veriyorlar tempo yapıyorlar futbol bu işte ya..birazda yetenekleri olsa zaten bizim takım şampi olur züper ligde

harbisamsunsporlu5517

HaSaNCaN

SerhaT55

red_white

arkadaşlar orta sahada sefa en aktif adamlarımızdan biriydi :S