Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Goruntuler konusmalar acik acik sike oldugunu gosteriyor. Elyasa ve ismanil ve gokhan in basi cok yanar bu isten. Bizim icin orda destekten bahsediliyor sadece. Urfa tarim bakani samsun cagatay kilic deniyor o kadar

Desiqner

Bir tane Twitter hesabı Samsunspor'a ait tapeler olduğunu söylüyor.
Bakalım daha neler göreceğiz.Bunlar futbolcu mu ya ? Bu kadar korkusuzca bu ahlaksızlığı yaptıklarına göre Türk futbolu sandığımızdanda kara...

ugrass

insanları futboldan soğuttular.

tactician

Antep Belediye - Manisa maçındaki şike çok barizdi.
Öndeki adamların, özellikle İsmail Haktan'ın elebaşı olduğunu da konuşmuştuk arkadaşlar ile; burada yazdım mı bilemiyorum.

tactician

Alıntı yapılan: tactician - 30 April 2017, 21:54:30
manisaspor takımında iki üç oyuncunun maç için para aldığını düşünüyorum.
ismail haktan başta olmak üzere, savunma ve hücumdan iki isim daha bariz bir şekilde antep'e çalıştı.
maç 0-0, manisaspor önde baskı ile top kapıp pozisyon buluyor. 80 küsürüncü dakika; ismail haktan ilerideki adamlara geriye gidelim haydi diye çağrıda bulunuyor. kendi de ağır adımlar ile savunmaya dönüyor. son dakikalarda da foyası meydana çıkmasın diye kırmızı gördü zaten.

aha buldum :)

eprianu

Şanlıurfaspor Kulübü savcılığa başvurmuş. Ama işin tuhafı o ses kayıtlarında Şanlıurfasporun Elazığspor ile anlaştığı da geçiyor. Hatta 2 Milyon gibi para verdiklerini de belirtiyor.

Twitter hesaplarında Samsunsporumuz ile ilgili de ses kayıtları yayınlanacağı söyleniyor.

Daha da tuhafı Rizespor'un da savcılığa suç duyurusunda bulunacağı belirtiliyor. Yani Trabzonspor-Bursaspor maçı ile ilgili de ses kayıtları çıkabilir ki o maçta kesin şike var. Maç boyunca sadece 3 şut atmıştı Trabzonspor.

Bu işin kuyruğuna Giresun da eklenir. Son maçta göz göre göre vermişti maçı Gaziantep BB'ye.

Ortalık yine karışacak ama bir şey olmaz. UEFA ve FİFA bile biliyor bu ligde şike olduğunu. Bizim yamyamlar ne yapar ne eder davaları bir şekilde kapatır. Çünkü şikenin ucu siyasete de dokunuyor.

Shane_Falco

Hangi twitter hesaplarında yayınlanıyor şu işin içinde bizim olduğumuza dair mevzular ?
Paylaşabilecek olan var mı acaba ?

Desiqner

Samsunspor yazın twitter'da arayın son twitlerden birinde var bu muhabbet.

Karabudun

12 July 2017, 10:07:46 #45608 Son düzenlenme: 13 July 2017, 07:27:23 Karabudun
Bahsi geçen diyaloglarda dangalağın teki adımızı zikrediyor. Esasen bizi de anarak durumun vahametini pazarlık unsuru yapıyor. Sırf elini güçlendirmek için sayıyor da sayıyor. Bu diyaloglar yaşanmıştır, doğrudur lakin o diyaloglarda geçenlerin aslı yoktur. Zikredilenlerden ziyade zikredenler sorgulanmalı.

5trawberry

madem bizim adımız geçiyor biz kimle şike yapmışız? Manisa'ya kendi sahamızda kaybettik. Ümraniye'den son dk da gol yedik.  Giresun'u son dk attığımız golle yendik. Onu da geçtim Bandırma'nin son dk da attığı seken şut kaleyi bulsa küme düşüyorduk.

babareis555

Bence giresuna son dakika attigimz golde giresun o macda baya sıktiydi benim görüsüm o macda giresunun başkalari tarafindan teşvik almasina dair.

yazan55

Bakanın adının geçmesi maçların aynı gün oynanmasiyla alakalı

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: yazan55 - 12 July 2017, 14:12:35
Bakanın adının geçmesi maçların aynı gün oynanmasiyla alakalı

Şaibe ile uzaktan yakından ilgimiz yok. Tersine bu iş yanlışın düzeltilmesi, veya varsa böyle bir tezgahın bozulması anlamında, yerinde bir karar.

mimar55

bu yönetim bizim adımız geçse bile bir itirazda bulunmaz yeterki siyasetcilere ucu dokunmasın...

eprianu

12 July 2017, 18:01:14 #45614 Son düzenlenme: 12 July 2017, 18:04:30 eprianu
Şike iddiaları nedeniyle Gaziantep BB yöneticileri ifade vermiş. Şanlıurfaspor fikstür çekiminin ileri bir tarihe ertelenmesi için dilekçe vermiş.
Fikstür çekiminin de ileri bir tarihe ertelenceği konuşuluyormuş.

Düzenleme : TFF 1. Lig ile ilgili haber yapan sayfalar Gaziantep BB'nin şikeli maçlarına ait pozisyonları yayınlıyor.