Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

https://ibb.co/gng0mF

Beyler su pic e twitter da veya gercekte farketmez haddini bildirelim izmirde oturuyor galiba

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 March 2017, 18:36:10
https://ibb.co/gng0mF

Beyler su pic e twitter da veya gercekte farketmez haddini bildirelim izmirde oturuyor galiba

Herif  belli ki onun bunun çocuğu, herkesi de kendinden sanıyor. Muhtemelen Tepecik Mektebinde yatılı okumuştur. Ancak böyle bir muhteremin zırvalığını burada paylaşmak ne kadar doğru? Sanalda caps'i açık unutan büyük büyük yazıyor. Mesele yüze söylemekte. Sanalda asan kesen herkese koşacaksak işimiz iş.

Kaya

Samsunspor taraftarına utanmadan arlanmadan Bize destek olun diyebilecek futbolcudan yönetimine kim varsa Allah belasını versin..

Nedir arkadaş bu hacı baba tekkesi mi

Türkiyede hangi takımın taraftarının bu kadar destek verdiğini görmüşler.Her deplasmanda arkalarında taraftar 17. Siradayken arkanda taraftar.. Yeter artık yeter...

Karabudun

Spor bakanının babası CinCon üyesiymiş.  Olağan genel kurul toplantısında da tepki gösterilmiş kendisine, yuhalanmış. Ben bugüne kadar CinCon ile bir ilgileri olduğunu bilmiyordum ama şaşırmadım da doğrusu.

ata55

çağatayın iyi bir galatasaraylı olduğu biliniyordu.
babası erdoğana stat için teşekkür etmiş, protesto edilince de o sizin siyasi görüşünüz demiş. sanki kendi konuşması siyasi görüşü değilmiş gibi

tactician

Erkut Tutu ve ekibi bir kez daha stresli süreç yönetmek noktasında sınıfta kaldı. Olayın gereksiz bir şekilde büyümesine çanak tuttu.

Karabudun

Alıntı yapılan: ata55 - 25 March 2017, 22:44:48
çağatayın iyi bir galatasaraylı olduğu biliniyordu.
babası erdoğana stat için teşekkür etmiş, protesto edilince de o sizin siyasi görüşünüz demiş. sanki kendi konuşması siyasi görüşü değilmiş gibi

Dürüst olayım ben bakanın CinConlu olduğunu bilmiyordum. Babasının yaptığı ise saray güzellemesi.

orucreis

Olaylari bu asmaya getiren basının hic mi sucu yok ? Kafasindan hikaye uydurup yok muytersin evine her gun emlakci gidiyormus,yok takima aylardir odeme yapilmiyomus.

Bu olayda takima en buyuk zarari yine basin vermistir tipki umit ozat olayindaki gibi. Bunlar takimin duzelmesini istemiyorlar,cekemiyorlar,kuklalar.

Elbette erkut tutunun hatalari var yok diyemeyiz ama bunu sagir sultana duyuracak,millete rezil, kepaze edecek olan bir basinimiz var. Sehir milliyetciliginden haberi olmayan,kim para verirse onlarin dediklerini yazan bir basinimiz var. Coskun zeren makul bir miktar oda bu hafta icinde odenecek dedi. Simdi durduk yere bunu neden buyuttuk. Neden millete malzeme verdik ?

Bu SAMSUNSPOR hepimizin. Dogru kararlar verelim. Suan takima zarar verip moral motivasyonu dusunurup basarisiz olmasini istiyorlar. Gelmeyelim bu tip oyunlara. Cunku onlarda biliyo bu takimin dusmeyecegini ancak bu dusme yarisinin etkisi son haftaya kadar sursunki bizde nemalanalim istiyorlar yoksa rahat bir yerde ligi bitiren SAMSUNSPOR islerine gelmez. İstedikleri gibi yazip cizemezler.

İnce eleyelim dogru dusunelim. Cunku baska SAMSUNSPOR yok. Hele ki bu hassas donemde.

551

Bugün gazetede gerilimli idman diye bir haber gördüm bi grup taraftar futbolcu ve hocayla tartışma yaşamış şimdi ne gerek var buna hemen olaylar tartışma kavga boyutuna dönüyor.

GurbetciFanatik

26 March 2017, 14:42:29 #45114 Son düzenlenme: 26 March 2017, 14:46:06 GurbetciFanatik
Ben herzaman demisimdir bize en çok zarar verenler
malesef hep icimizden oldu.
Samsunspor en çok Samsunlulardan çekmistir.
Bu keza iş adami bakan yerel medya ve taraftarlar olsun.
Hakiki Taraftarlar ve samsuna gönül vermiş bakanlar ve iş adamlari üzerine alinmasin.

orucreis

Milli Maç nedeni ile ligimize verilen arayı değerlendirmek amaçlı Trabzonspor Kulübü ile yapacağımız "Hazırlık Maçı" iptal edilmiştir. Öncelikle değerli rakibimiz Trabzonspor'a anlayışları için teşekkür ederiz. İlerleyen spor takvimi içerisinde bunu telafi edebileceğimizi düşünüyor ve bu iptale bir "erteleme" olarak bakmak istiyoruz.

Öte yandan kendi içimizde çözüme kavuşabilecek bir sorunu, spor kamuoyuna doğru olmayan haberler ile yansımış olması, bir açıklama yapılmasını  "zorunlu" hale getirmiştir.

Futbol kadromuz, takım kaptanlarımız aracılığı ile hazırlık maçına gitmek istemediklerini tarafımıza iletmişlerdir. Sebep olarak ise bekleyen alacaklarını gösteren futbolcu kardeşlerimize tarafımızdan ısrar edilmemiş ve maç iptal edilmiştir. Bu konuda yönetim kurulumuz kendileri ile görüşecek sorunun doğru şekilde ele alınarak düzeltilmesi için gerekeni yapacaktır.

Öte yandan Kamuoyunda yaratılan algı ile kulübümüze, Eşya Piyangosu ve Forma Satışı ile toplamda 5 Milyon TL civarında bir nakit girişi olmuş gibi gösterildiği görülmüştür. Oysa yönetim kurulumuz resmi web sitemizde 16 Mart 2017 tarihinde FORMA SATIŞLARI ve 01 Mart 2017 tarihinde ise EŞYA PİYANGOSU satış adetlerini paylaşmıştır. Bu açıklamalar halen sitemizde durmaktayken kendilerini "Samsunspor Taraftarı" olarak niteleyen art niyetli bir avuç insanın böyle bir algı yaratma peşinde olmalarını anlamakta güçlük çekmekteyiz.

Yönetim Kurulumuz tüm faaliyetleri ile birlikte mali tabloları her zaman paylaşmış ve bundan asla kaçınmamıştır. Samsunspor'da yönetici olarak özel hayatlarını dahi etkileyecek büyük riskleri üstlenen ve bunu sadece Samsunspor Taraftarlığı nedeni ile yapan kurulumuzu, Zorunlu Açıklama yapmak durumunda kalması derinden yaralamış ve üzmüştür.

Bu konuda son olarak aşağıdaki bilgilendirmeyi gözden kaçırılmaması dileği ile bir kez daha ve özet olarak dikkatlerinize sunuyoruz.

Eşya Piyangosunda toplam 97.650 adet bilet satılmış, bu satışın 1.670.000 TL'si tahsil edilebilmiştir. 2.350 adet bilet satılmamıştır.
Forma satışında toplam 20.350 adet sipariş alınmış, bunun 14.287 adedi teslim edilmiş, bu teslimatın da henüz 509.000 TL'si tahsil edilmiştir.
Bu gelir rakamlarına mukabil aynı dönemdeki giderlerimiz ise şöyledir;

Ocak 2017 tarihinde Transfere Engel Futbolcu Borçları yapılandırma anlaşmalardan kalan 3.600.000 TL vadelerinde ödenmeye devam etmektedir.
Mevcut kadro ve Kulüp giderlerine ödenen miktar 2.620.000 TL'dir.
"Bu Aşkın Kahramanı Sensin" forma üreticisine ise 120.000 TL ödenmiştir.
Eleştiri konusu yapılmaya çalışılan Eşya Piyangosu ve Forma Satışlarından elde edilen toplam gelir iddia edildiği gibi 5 Milyon TL olmayıp, tablodaki gerçek rakamlardan anlaşılacağı üzere 2.179.000 TL'dir.

Buna karşılık giderlerimizin toplamı ise 6.340.000 TL'dir.

Bu tabloda gösterilen gelir-gider arasındaki fark yönetim kurulumuzun çabaları ve katkıları ile karşılanmaktadır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

SAMSUNSPOR

Yönetim Kurulu

eprianu

Karabudun

26 March 2017, 19:04:46 #45117 Son düzenlenme: 26 March 2017, 19:08:27 Karabudun
Alıntı yapılan: eprianu - 26 March 2017, 18:34:51
Gülsek mi ağlasak mı bilemedim

https://www.facebook.com/samsunnnnnn/videos/222769878201924/

Ben hiçbir şey anlamadım. Fatih gönül mü yapıyor, gider mi yapıyor çözemedim. SB'li arkadaş kahramanlığa soyunmakla hangi oyuncuyu suçluyor onu da çözemedim. Fatih destek isterken neyi kastediyor orasını hiç çözemedim. Eti, sütü, deriyi verdik; sanırım geriyi istiyor.

orucreis

Bu tip durumlar kendi kendimizi yemeye calistigimizin resmidir. Hic gerek yok bunlara aslinda. Asagilardan kurtulmaya yol almisken kendi kendimize el freni cekioruz.

Sol Açık

Düşme tehlikesini çok yakıcı yaşayan 6 takım var ve 3'ü düşecek. Bunlardan MİY'nun fikstürü bizimle aynı. Ama hem 4 puan arkamızda, hem daha kötü bir kadrosu var, hem de daha kötü oynuyorlar. Bandırma bizim 3 puan gerimizde ve gerçekten çok zor bir fikstürü var. 9 maçının 4'ü iç sahada ve bunlar E.Şehir, Göztepe, Y.Malatya ve MİY. Özetle, bu 6 takımdan düşecek 2'si bence belli: MİY ve Bandırma.

Geriye kalan 1 kontenjan için bizim dışımızda, Manisa, Ş.Urfa ve G.Antep Bld. aday. G.Antep Bld. az önce Bolu'ya kaybetti ve çok iyi oldu. Bu şekilde Bolu da play-off potasına girdi ve bence ciddi de iddialı olacaktır ki öyle olması da bizim için iyi. Bolu'nun bundan sonraki 8 maçından 3'ü rakiplerimizle (Ş.Urfa, Bandırma, Manisa) ve iç sahada.

Bu hafta kazanırsak epey rahatlayacağız, görünen o. Umarım bir kaza yaşamayız...