Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

serkancengiz

Shane_Falco

Çok ciddi firmalar bunlar. Pek inandırıcı durmuyor ama inşallah doğrudur.

samsunmania

Bu isimler transfer yasağı olan ve küme düşmemeye oynaması muhtemel bir takıma isim sponsoru olur mu? Bakan emrederse olur. Bakan emreder mi? Asıl sorun bu.

jean

Sonucta para gelecek transfer yasagiyla alakali birsey degul

samsunmania

26 June 2016, 21:52:15 #44344 Son düzenlenme: 26 June 2016, 21:55:34 samsunmania
Firma kendi isim değerini düşünür diyorum jean. Transfer yasağı olmasa ve iyi bir takım kursak Samsunspor'un adı her şeyin önünde. Ticari kaygı olarak değerlendirirsek böyle bir durum var.Stadın ve takımın isim hakkını ve locaları iyi pazarlarsak düze çıkarız.

Shane_Falco

Gecen sene firtina gibi esip bu sezon uefa da direk gruplara katilacak Konyaspor'a bile atiker sponspor oldu. Bakan'in ricasi istegi haricinde olmaz o iş. Hatta bakanla bile zor oldugunu dusunuyorum

Sadece Samsunspor

Stad yapilmasa isim sponsoruda olmazdi buyuk ihtimal. Bence hem stada hem isme Turkcell olacak. Antreman sahasinida reklam verdiler cunku

yirmiuc

15-20 milyon tl telaffuz ediliyor. İnşallah doğrudur. Şu durumda bizim için çok iyi para.

jean

Eger denilen miktar dogruysa harika para belkide tum futbolcu alacaklari silinebilir

551

Transferi kapalı topçusu olmayan takıma 15 20 milyon TL bana biraz abartı geliyor ama hadi bakalım. Kazım Yılmaz'da bi kısım borçlarını erteletmiş mi silmiş mi ne öyle bir haber vardı bunlar gerçekse çok rahatlatız.

muzaffer4

Karabudun

Sadece Samsunspor

Oh be sonunda acildi. Engin hocayla devam ediyormusuz yine hatali kararlarla lige basliyoruz

551

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 08 July 2016, 16:43:38
Oh be sonunda acildi. Engin hocayla devam ediyormusuz yine hatali kararlarla lige basliyoruz
Transfer tahtamiz açıldı sandım bi an  :D neyse site açılmış o da olumlu.

orhan

Bu sezon yönetimin ilk hatası engin hoca oldu.inş bizim için hayırlı olur bana göre çok zayıf hoca işimiz çok zor.