Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Sezon sonunu gormeyecegi bu kadar kesin olan adamin kamp yaptirmasi kadar sacma bir sey yok. Umit Ozat gibi isi uzatirlarsa kovmak icin yine ayni seyler olur. Ayrica bu artist lig bitmeden once istifa ettim demedi. Bu yonetim neden bu adamda israrci anlamiyorum

yirmiuc

Zaten transfer yapamıyorken daha güven veren bir hocayla anlaşılmalıydı.

Sent from my iPad using Tapatalk

55.hakan

Canberk olayının abartıldığını düşünüyorum.Bu kadar genç bir adamın birilerinin yönlendirmesiyle böyle şeyler yapması normal.Yönetim olarak küstüm oynamıyorum tavırlarına girmenin anlamı yok.Musa'dan da bu oyuncu kıtlığı varken niye yararlanmıyorsun ki.İlk yarı sonuna kadar yararlan sonra konuşursun.Şu anda önemli olan takımın menfaatleri.Keza başarısız ve taraftarla papaz olmuş bir teknik direktörle devam etmek kadar saçma karar olamaz.Verilen kararlar sanki ilk defa yöneticilik yapıyorlarmış gibi acemi.Tahta açılmazsa eziyet gibi bir sezon daha bekliyor bizi hayırlısı olsun..

jean

Ben cokta karamsar degilim elimizdeki kadro ligde rahat kalir bir kac gencin is yapacagini vede ikînci yari transfer yapacagimizi dusunursek ligde rahar kalacagimiz kanaatindeyim

Stoper

Alperen , Erdi ve Burhan. Bu 3 gencin,gelişim gösterip takıma katkı sağlayacakları düşünüyorum. Kiralık olarak gönderilen ve geri dönen Halil İbrahim Pekşen'den ise hiç umudum yok. Şu yokluk aslında gençler için çok büyük fırsat.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Stoper - 11 July 2016, 11:29:13
Alperen , Erdi ve Burhan. Bu 3 gencin,gelişim gösterip takıma katkı sağlayacakları düşünüyorum. Kiralık olarak gönderilen ve geri dönen Halil İbrahim Pekşen'den ise hiç umudum yok. Şu yokluk aslında gençler için çok büyük fırsat.

Beyler Engin hocayı tanımıyormuşsunuz gibisiniz. Engin hoca ligin son en iddiasız maçında bile gençleri oynatmadı. Bu adam altyapıdan genç oyuncu çıkarıp oynatamaz. Öyle bir cesareti yok. Çünkü hep takımı şurdan alıp şuraya getirdim demek için oynatıyor. Gençlerde salak değil görüyorlar neyin ne olduğunu.

Shane_Falco

O gün bizi yenip süper lige çıkan Mersin ne hallerde. Başkanı yok tüm oyuncuları gitmiş. Gençler dahil 6-7 oyuncusu anca var.  Transferi kapalı vb. O günkü bileti kendilerini kurtarmaları için onlara  verdiler fakat daha da dip oldular. O gün biz çıkmış olsaydık belki şuan bazı şeyleri yoluna koymuştuk...

Bizim durumumuz ise banada çok iç açıcı gelmiyor ama ne olacağı hiç belli olmaz. Geçen sene Canberk Dilaver'li Mehmet Sak'lı Adanaspor bu ligde farkla şampiyon oldu. Bu ligde neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. Yolumuz açık olsun inşallah...

özkan

Nasipse 12 temmuz saat 19da neco sultan 2 salonunda düğünüm var.Müsait olan tüm renkdaşlar davetlidir

Karabudun

Alıntı yapılan: özkan - 11 July 2016, 15:39:42
Nasipse 12 temmuz saat 19da neco sultan 2 salonunda düğünüm var.Müsait olan tüm renkdaşlar davetlidir

ALLAH mesut, bahtiyar etsin hocam.

samsunum

şu belgesel muhabbeti ne oldu?

orucreis

Allah mutlu mesut etsin inaallah ozkan

orucreis

Ayrica 17 temmuz saat 19 da iskele dugun salonumda benimde dugunum var tum site halki davetlidir

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: orucreis - 12 July 2016, 17:44:10
Ayrica 17 temmuz saat 19 da iskele dugun salonumda benimde dugunum var tum site halki davetlidir

Takimdan ümidini kesenler evlenmeye kalkmis  :D

Saka Saka
Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin.
Tek yastikda kocayin insallah.

Karabudun

ALLAH mesut etsin arkadaşlar.

nomak55

Beyler fifa 17 icin oylama yapiliyor ptt 1. Lig su anda birinci az farkla israil ile cekisiyorux bastiralim

http://www.fifplay.com/fifa17-leagues-vote/