Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Voldamiroya 375.000 euro verilmesi lazim yarina kadar diye biliyorum. Odenmezse -6 puan bidaha odenmezse alt lige. Ayrica Agustos ayi basinda odenmesi 2 milyon euro toplam borc varmis. Eger gercekse biz bu paralari hayatta odeyemeyiz

Sadece Samsunspor

SAMSUNSPOR'A İŞKUR'DAN MENAJER ARANIYOR !

Samsunspor Yönetimi İşkur'a Müracaat ederek Kırmızı beyazlı Kulüpte çalışmak üzere Menajer alımı yapacağını belirtti.

SPOR CAMİASI ŞOKTA
Kırmızı beyazlılar'da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Samsunspor'da Kulüp çalışanları maddi krizlerin yaşanmasının ardından ard arda iş bırakmasının ardından Kırmızı beyazlı Yönetim bu sıkıntıyı gidermek için çareyi İşkur'da buldu. Daha önce Kulüp bünyesinde çalıştırılmak üzere Store görevlisi Kulüp Sekreter ve sosyal medya uzmanını İşkur üzerinden bünyesine katal Samsunspor Yönetimi şimdide menajeri İşkur'dan bulmak istiyor. İşkur'a yapılan müracaatın ardından bu durum spor camiası tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

SON ÇARE İŞKUR OLDU
21 Temmuz'da yapılan baş vurunun açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı;"Samsunspor Kulübü Kamu Yararına Derneği'nde çalıştırılmak üzere, Tercihem 2 yıllık Spor Yönetimi Mezunu, İngilizce bilen, Bilgisayar programları, Ofis makineleri kullanabilen, yazışma ve dosyalama tekniklerine hakim, gerektiğinde seyahat edebilecek menajer alınacaktır. Başvuracak kişilerin Sinan Bey'den randevu almaları gerekmektedir." Bu başvuru sonrası Menajer olarak Kulüpte görev alacak isim ise şimdiden merak konusu oldu.

eprianu

Her sene onlarca futbolcunun borcunu ödediği halde borcu sürekli artan tek kulüp Samsunspor'dur herhalde.
Kulüp hesaplarıyla ilgili en ufak bir bilgim yok ama birileri Samsunspor üzerinden çok fena para yiyor gibi.
Şeffaf bir şekilde kime ne borcumuz var adam gibi açıklasın yönetim de bilelim akıbetimiz nedir.
Özellikle de yüzlerini görünce midemi bulandıran Galip Öztürk, Kazım Yılmaz, Adnan Ölmez gibilere.
Nasıl bir borçsa, neye endekslenmişse borç sürekli artıyor, döviz yükselse de artıyor, düşse de artıyor...

Karabudun

Borçlardan dolayı mevcut yönetimi suçlayan yok ancak neden bu kadar sessizler? Çıkın bir açıklama yapın. Ödeyemiyoruz, borç şu kadar ya da başka ifadeler ama tutup da "Bu bir fırsat!" demeyin Bu arada kulübün tüm mali kayıtları şeffaflaştırılsın. Yapın artık şunu. Ha, yapmıyorsan bu vurgunda sen de zanlısın.

yirmiuc

-6 puanla başlayacakmışız lige.
Hakkında hiç bir olumlu haber çıkmayan başka bir futbol kulübü daha yoktur heralde.

Sent from my iPad using Tapatalk

berusa55

30 July 2016, 18:23:09 #44390 Son düzenlenme: 30 July 2016, 23:59:39 berusa55
Tehlike geçmiş görünüyor, şimdilik:

Bilindiği gibi Samsunspor'un geçmişten gelen futbolcu borçları, içerisinde bulunduğumuz günlerde ciddi manada yaptırımlara neden olabilecek aşamaya gelmiştir.

Bunların içerisinde 2011-2012 döneminde kulübümüze transfer olmuş olan Valdomiro Duarte de Macedo dosyası 29.07.2016 Cuma günü son tarihi olan ve puan silme aşamasına gelmiş olan dava idi.

Kulübümüzün ceza almaması için avukatımız tarafından oyuncunun avukatı ile yapılan görüşmeler neticesinde kendilerine bir anlaşma sunulmuş ve kabul görmüştür. Tamamen karşılıklı iyi niyet ve anlayış çerçevesindeki bu anlaşma, taahhüt ettiğimiz tarihte ilk ödemesi yapıldığında geçerli olacaktır.

Aynı durumdaki diğer oyuncularımızın yasal temsilcileri ile görüşmelerimiz olumlu yönde devam etmektedir. Gelişmeleri Samsunspor Kamuoyu ile paylaşacağız.

Saygılarımızla,

SAMSUNSPOR

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=2593

Shane_Falco

Kör topal ittire kaktıra gidiyoruz. Sonumuz ne olcak böyle :/

isa55

31 July 2016, 00:21:19 #44392 Son düzenlenme: 31 July 2016, 00:57:46 isa55
Öde öde bitmiyor. Gekasi ödüyorsun pal lazar çıkıyor, onu hallediyorsun uğur boral çıkıyor, onu hallet Ben Ofusu çıkıyor, ... yetmiyormuş gibi öz evlatlarına(canberk) laf geciremiyorsun. Ustelik borç azalmiyor. Bunun sonu yok. Nereye kadar gidecek.
Tepki olacak ama (kulubu feshetmek, borçlardan kurtulmak mümkün mü bilmiyorum) amatörden 1919 SAMSUNSPOR takımı kurup borçsuz bir takımla yeniden başlamalıyız.

jean

Borissia dortmund iflas edecekken saha kalkti konya desennmazot alacak paralari yoktu adamlar simdi uefada turkiyede herkesin bu sikintisi var kapamakla dusurmekle olacak is degil

Karabudun

01 August 2016, 14:32:36 #44395 Son düzenlenme: 01 August 2016, 14:51:59 Karabudun
Resmi sitede kombine fiyatlarına bakayım diyordum. "Bilet" sekmesine tıkladığımızda karşımıza çıkan fiyatlar güncel fiyatlar mı? Bir yanlışlık var diye düşünüyorum. Geçen seneki fiyatlar güncellenmemiş olmalı.

http://www.samsunspor.org.tr/biletfiyatlari.php

ask55

1.galip öztürk -- 15
2.kazım yılmaz - 20
3.
4.
5.

şu kişilere şu kadar borcumuz vardır, şunun son ödeme günü şudur, şunun ödemesi şu kadar gecikmiştir, şu kişiye olan borcumuzun şu kadarını şu tarihte ödemişiz vs. şeklinde bir excel hazırlayıp camiayla paylaşmak böyle bir çalışma yapmak çok mu zor ?

bilerek saklanmıyorsa yıllardır kime ne kadar borcumuz var neden öğrenemiyoruz ?

sadece55

BU kulübün Galip Öztürke de borcu varsa yazık yani

GurbetciFanatik

Ben haric herkese vardir.
IMF ye borc bitti bizim bitmedi.

orhan

Diğer kulüpler vergi borçlarını yapılandırıyor örneğin bursaspor 100 milyon olan vergi borcunu 7,5 milyon liraya yapılandırmış yani 100 milyonluk borç 7,5 milyona düşmüş diye bir haber okudum biz neden yapılandıramıyoruz yada yapılandırdık da haberim mi olmadı bilgisi olan varsa paylaşabilirmi.