Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CoRaqLi55

Taha ve Ivanov'a ne oldu ALLAH aşkına bilen varsa birşeyler söylesin.

berusa55

Antremanlara devam ediyorlar. Fizik kondüsyon olayları belli bir seviyeye gelince süre de almaya baslarlar.

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 October 2015, 22:24:20
Antremanlara devam ediyorlar. Fizik kondüsyon olayları belli bir seviyeye gelince süre de almaya baslarlar.
Abi Taha'nın ölüsü oynardı ya dün ki maçta.Gelseler artık kadro derinliğine ihtiyacımız var.

berusa55

Hazır olsalar kesin oynatır hoca kardeşim ama yakındır  ;)

Karabudun

Moral bozmak istemem ama ben Taha'nın takıma artık pek de bir adapte olabileceğini sanmıyorum. Taha'dan da İvanov'dan da pek bir umutlu değilim. Umarım yanılırım.

orucreis

İvanov son 3-4 haftaya anca yetişir ama tahanın 1-2 haftası var tam hazır olması için önemli maçlarda yoklukları baya hissedildi.Umarım kalan maçlarda aksilik olmazsa firesiz devam eder devre arasına zirve yarışından kopmadan devam ederiz

sadece55

Milli maç arası olacak yine belki o aradan sonra taha tam olarak oynar

nomak55

Forvet ihtiyacımız ortada, kone bütün bir sezonu tek başına oynayamaz mutlaka bir forvet almamız lazım ayrıca forvet arkasında oyunu ofansif anlamda oynayacak bir oyuncu lazım ki su anda ivanov gibi duruyor o da ikinci yarıya ancak yetişir deniyor. Sakatlıktan çıktıktan sonra da ne zamana hazır olacak fizik olarak oda muamma ofansif orta sahada şart gibi duruyor tabi bunlar için para lazım.

brigand

Devre arası transfer yapmamız çok zor. O yüzden Ivanov ve Taha'yı riske atmadan tam olarak iyileştirmemiz lazım. Eğer fizik olarak hazır duruma gelirlerse, ikisinin de takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Özellikle Ivanov gibi insiyatif alacak isme ihtiyacımız var. Taha ve Hasan tekrar göbekte olacaklardır ki bu bizim için orta alanın sağlamlığıyla beraber önde daha fazla alternatif oluşturabilmemiz demek. Bu nedenle iki oyuncuyu da çok iyi hazırladıktan sonra kullanmamız lazım.

sadece55

O değilde tahtayı açtırmak lazım.Ekigho Zola gibi topçuları gönderip en azından bir tane sağlam yabancı almamız gerek.

beşnumara

Milli maç arasından sonra bi aksilik olmazsa göztepe maçıyla taha döner. Ivanov da malatya deplasmanına ancak yetişir diye düşünüyorum.
Devre arası transfer yapabilmemiz için şehrin hep beraber destek vermesi lazım,  son 6 hafta sahneye çıkıp reklam peşinde kosturanlarin o paraları devre arası vermesi lazım. Yoksa tahta mahta açtırıp transfer yapamayız.
Üst sıraya oynayanlardan Karabük kadro iyi olmasına rağmen yine de transfer yapar destek verenleri var.
Gbb, ads, gözyepe, ksk,transfer yapar destek verenleri var. Biz bunlarla kadromuz yetersiz olmasına rağmen yarışıyorken bir de destek verilmeyip transfer yapamazsak gerçekten yazık olur. Çünkü bu sezon üst sıralara oynayanlar hemen hemen aynı seviyede takımlar.

5trawberry

28 October 2015, 21:53:25 #43466 Son düzenlenme: 28 October 2015, 22:01:17 5trawberry
Bordo duvar :D
Bi kasa hamsi mi fazla, yoksa burdaki taraftar mi

Karabudun

Bağımsızlık, eşitlik ve özgürlük gibi yüce değerleri barındıran cumhuriyetimizin 92.yılı kutlu olsun.

Sadece Samsunspor

Dün trabzon-antep maçında sonra hakemler 4 saat oda üstlerine kitlenilerek başkanın talimatıyla bekletildi. Neden ? Penaltıları verilmedi diye. Hacıosmanoğlu denen şahsiyet yönetimi arıyor hakemleri salmayın diyor istanbuldan geliyorum diyor. Ey kendini bilmez ne yapacaksın silah mı göstereceksin adamlara. Sonrada diyorki tüm siyasiler aradı açmadım ama Cumhurbaşkanımız aradı hakemleri bırakın Türkiye rezil olmasın diyor ve kilitli odaları açtırıp salıyor hakemleri. Ama gerekli garantiyide Cumhurbaşkanından almış bundan sonra gereken yapılacakmış.

Böyle bir saçmalık böyle bir düzen var mı ya ? Adamın yaptığı düpedüz alıkoymak ve büyük bir suç ama siyasiler arıyor açmıyor cumhurbaşkanı ikna edince açıyor.

Mafyamısın başkanmısın. Bunları arayıp bırakın diyenlerin acizliğide ortada. Sen hakemleri koruyamıyormusun ey tff ey devlet.

Şimdi görün şamatayı trabzona verilecek penaltıları, ofsaytı görmemeleri izleriz artık.

Sonuçta yukardan baskıda var s..e s..e verecek trabzona verecekler maçları. Yiyorsa verme kitlerler odaya çıkamazsın.

Ne hale geldin be futbol ne hale geldin be ülkem. Ortalık rizede, trabzonda, doğudaki mafyalara kaldı.

Bu olaylarla beraber 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum. Cumhuriyet hep var olsun.

cembaba

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun