Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Şuanda işadamlarından, belediyelerden ve vekillerden maddi destek yok. Kimse Samsunspor'un isminin önüne sponsor firmanın isminin verilmesine sevinmiyor. Kısa zamanda çok büyük bir borç ödemesi olan kulübe hiçbir yerden destek yoksa, isim sponsoru bulmasıdır son çaresi. O da gerçekleşecek. Hemen destek mesaj yazmışlar demişsin Ayberk, sana tavsiyem yönetime yardımcı ol. Zenginsen birkaç milyoncuk destek ol.!

Desiqner

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 23 June 2015, 20:11:10
Şuanda işadamlarından, belediyelerden ve vekillerden maddi destek yok. Kimse Samsunspor'un isminin önüne sponsor firmanın isminin verilmesine sevinmiyor. Kısa zamanda çok büyük bir borç ödemesi olan kulübe hiçbir yerden destek yoksa, isim sponsoru bulmasıdır son çaresi. O da gerçekleşecek. Hemen destek mesaj yazmışlar demişsin Ayberk, sana tavsiyem yönetime yardımcı ol. Zenginsen birkaç milyoncuk destek ol.!

Aynen öyle...
50 milyon borçla küme düş bakalım nasıl çıkacaksın...

Ayberk

Bizim yegane amacımız başarılı olmak mı yoksa Samsunsporlu duruşunu korumak mı bence ilk buna karar verelim. Maksat başarı elbette ama bunun için her yol mubah ise niye Samsunsporluyuz ki? Barcelonalı olalım kısa yolu var yani. 3 milyon lira mı kurtaracak Samsunspor'u? 50 milyon lirayı versin sponsor, ben de tavım. Veriyor mu, verir mi? Tabii ki vermez. Maksat bu takımı kurtarmak değil lütfen bunu görün. Bir de olayın şu kısmı var öyle bir tavır takınmışsınız ki sanki borcu ben yaptım. Milyonlarım yok, olsa inan gözümü kırpmadan verirdim takımın ismine falan da dokunmazdım. Samsunsporlu olmak bunu gerektirir. Samsunspor'un menfaatini düşünmek böyle olur. Günü kurtarmakla bir yere varılmıyor senelerdir günü kurtarıyoruz zaten. Bakın Antalyanin stadında güneş panelleri var elektrik satacaklar. Bizim çatıda niye yok? Yetki sahibi olan Samsunlular bunu niye akıl edemediler? Adres gösterip gidin sponsor alın demek kolay çünkü. Hadi hayırlı ticaretler size. Beni tanıyan tanır bu sitede kimseyi hedef almadım bugüne kadar ama, Samsunspor benim kutsalım ve onun adının önüne hiçbir şey gelmesini istemem ucunda Şampiyonlar Ligi kupası da olsa.

SametYılmaz55

Düşeceksek düşelim,ne olacak sevmekten mi vazgeçecegiz ? Bugün takımın önüne isim getirirler yarın başka şeyler yaparlar.Ha takımın önüne baska bir isim getirilmiş ha göztepe gibi isim degisikligine gitmişiz,hiç bir farkı yok benim gözümde.ikisi de başarı için yapılmıştir ve biz başarı için sevmedik Samsunsporu.Amatore düşelim ama benim kutsalima dokunmasinlar 3 kuruş yüzünden

Kaya

24 June 2015, 01:15:23 #43039 Son düzenlenme: 24 June 2015, 03:54:16 Kaya
 Tamam hedefte her zaman en üst ligde oynamak vardır anlaşılır.. Ammaaa gel gelelim başarı için her şey mübah değildir.

Daha dün köklü Parma kulübü amatöre düştü(mali kriterler felan v.s düşürüldü). Düşmemek için isminin önüne sponsor alabilir miydi elbette ki.. Bugün dünyanın hatırı sayılır camiaları zor durumlardan geçerken böyle işlere başvurmuyorlar.

Dünyaları verseniz kulübünün isminin önüne sponsor adı kabul etmeyecek taraftarlar var ki haklılar. Hani başarı kriteri kupalar,birincilikler felan değildi,hani sokakta oynasa kaldırımda desteklerdik.Borç varsa bizim borcumuz,biz yaptık.Bedeli küme düşmek ise hatta küme düşürülmek ise ona da eyvallah.

Bu konu; içine oturan,kanına dokunan insanlara  istanbulluları tutan gereksiz ve iş bilmez tayfa gibi ''çok paran varsa ver birkaç milyon çok biliyorsan'' tavırlarını da yapmayalım. Yakışmıyor rica ediyorum...

beşnumara

Kazım gibiler adnan ölmez gibiler Samsunspor'u borç batağına düşürsün cezasını Samsunspor tarih olmakla çeksin biz de izleyelim. Başarı bekleyen yok ki zaten ama göz göre göre tarih olmak kimin hoşuna gidecek? Verecekleri maksimum 3 milyondur ki o kadar olduğunu da zannetmiyorum da. Umarın değeri kadar kulüplerin değeri yok. Bu isim sponsoru işi böyle.
Antep,Adana,Kayseri,Urfa,Antalya belediye başkanları milyonları akıtırken bizim belediye başkanının kulübe verdiği para bir milyon bile değil? Nerde yzy nerde galip Öztürk nerde galip Öztürk yalakaları?
Yzy, 2006 yılında ismail uyanık gittikten sonra gelen adnan ölmez yönetimine 10 milyonun üzerinde para verdi. Üstelik kulüp bu kadar zor durumda değilken. Şimdi niye vermiyor?
Bir dönem belediyelerin destek vermesi yasak diyordu mazereti vardı vermiyordu şimdi o yasak kalktı niye vermiyor? Yönetim desen güven veren yönetim daha ne istiyorsunuz? Allah sizi bildiği gibi yapsın. Anakent spor kulübü takımı kurar süper ligde oynatir taraftar bulursunuz.

Ellibeş Numara

Tamam bu isim sponsoru işinden vazgeçtik diyelim. Yönetime şuanda hiçbir yerde maddi destek gelmiyor. Nasıl ödeyeceğiz? Adnanların, Kazımların borçlarını ödeye ödeye bitiremedik. Eski yabancı futbolculara, yakın zamanda yüklü miktarda borç ödemek zorundayız. Sadece bir yabancı topçuya değil, birden fazla topçuya. Emin Kar'da bir ara bu isim sponsorluğunu düşündü. Yanlış anlaşılmak istemiyorum yine diyorum, bende isim sponsorluğunu istemiyorum ama yönetimde çok zor durumda. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali.

Sercan

Versinler 70 milyon isim değişikliği olabilir 1 ya da 2 seneliğine. 3 milyon nedir abi? Kayseri'nin aylık geliri bu paradan fazla..

Shane_Falco

Yıllık 3 milyon'a bir isim sponsoru bulursak iyidir. O kadar para vereceklerini düşünmüyorum. Şuanlık sıcak para için başka çare yok gibi görünüyor. Millet takımına oluk oluk para akıtırken bizimkiler elini kıpırdatmıyor.

beşnumara

Belediyelerin destek sözü verip ısrarla sözlerini tutmamalarının tek bir açıklaması var o da bu takımı istemiyorlar. Bu takımın varlığından rahatsızlar. Hem destegimizi vereceğiz deniliyor hem de hiç ilgilenmiyorlar. Samsunspor'a destek kulübe gidip kamelyada sohbet muhabbet etmek değil yaa.

orucreis

İsim hakkını satmak çözüm değil,bugün bir çok kulüp var ismi satılan ama bir bakın neredeler diye.Şehir olarak destek gelmedikçe sonuç olarak bir şey elde edemeyiz.Nerde fotolarda boy boy stadlarda resim çekinenler,nerde atkısını alıp meydanda maç izleyenler,nerde destek diyip toplantıda olanlar hani nerde bilmem iş adamları,bilmem ne odaları.Az bi başarı görünce piyasada türüyolar zor günlerde yoklar.Çok değil 3 hafta önce final maçından önce kampı ziyaret edip ''inşallah süper lige son engeli aşıp çıkacağız'' diyen yzy takımın süper lige çıkması için neden el atmıyo.Samsun iktidar partisi olsun,muhalefet partisi olsun  kaç tane millet vekili çıkardı ve içinden bir çok bakan vardır ki sadece bakmakla yetinen.Elalemin milletvekili bangır bangır yaygara yapıyo mitinglerde konusuyo bız bu takıma boyle yaptık yapacagız,bunlar oldu diyerek ama bizimkilere sorsan oyle sey olmaz,yasal bısey degıl yada benım taraf tutmam olmaz gibi sözlerle kendini savunanlar var.

Samsunspor'a sahip çıkmayan bu şehire yazıklar olsun.......

özkan

Takım adı 3 trilyona değişecekse değişmesin,ben küme düşmeye razıyım.3 trilyon çıkmıyorsa bu klübü yiyenlerden bu durum onlara ana avrat küfür demektir.Ha verirler 10-15 o zaman ayrı.

Ama,3 trilyona isim misim değişmez !!!

emre__ss

Samsun şehri Samsunspor'un önüne gelecek bir isimden sağlanacak 3 milyon liraya muhtaçsa yazıklar olsun bu şehre.

ask55

paranın miktarına göre isim hakkı değişikliğini savunanları görünce daha çok kahroldum.

5trawberry

Bence yönetim iyi taraftar-iyi yönetici arasinda iyi yöneticiyi tercih etmek istiyor. Bu şehrin takımını iyi yerlere getirmek istiyor bunun için de, sponspor olayına duygusal bakamıyorlar. Düşünsenize yönetimin başka işi gücü yokmuydu da, her tarafı çıkmaz olan bir yolu seçti. Taraftarı mutlu etmek istiyorlar, takimi hakettigi yere tasimak istiyorlar. Yoksa ben miyim bu sehrin tek aptali diyip, basip istifa etmesi kolay. Bir de o acıdan bakmak lazim.