Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

nomak55

Beyler bu seçimin kesin galibi tüpçüdür. Bir sitede Duygun yarsuvatın açıklamalarını okumuştum birisi bir adaya imza verdimi daha geri dönüşü yokmuş, yani şu oluyor seçim hikaye birisinin hakkında imza verdiysen. EE bizim kulüplerde tüpçüye destek verdiklerini söylediler adam çıkmıl diyorki 200 küsür tane ıslak imzam var adam resmen deklere ediyor seçimi ben kazandım diye.

Bunun adı resemen derebeylik, he burda Duygun Yarsuvat'a ve Haluk Ulusoy'a şu yönden kızıyorum kardeşim siz bu seçimin yöntemini zaten daha önceden bilmiyormuydunuz madem seçimi kazanmak istiyorsunuz bu ıslak imzalar alınmadan önce harekete geçseydinizde kendiniz alsaydınız imzaları. Ama artık çok geç gibi görünüyor. Benim anladığım hepimize geçmiş olsun bu yıldo Türk Futbolunu felakete götürüyor batmasak bari adam nereye el atsa kurutuyor. Benim anlamadığım bunun şirketleri hala nasıl ayakta duruyor. Ya bu adam futbolu katletmek için kasti yapıyor bjk nin mali durumu ortada, ya da şirketi bu kesinlikle yönetmiyor.

sadece55

Şirketlerden uzak durduğu için şirketi batmıyor.Yoksa yıldırım 2 seneye işi bitirir

Shane_Falco

Babası şirketlerden uzak dursun diye zaten bu işe yaramazı Türk futboluna soktu. Oda oyalanıyor buralarda.
Türk halkı kendine ızdırap çektireni sever. O yüzden yine tüpçü gelecektir.

Shane_Falco

Samsunspor'umuzun ismi mi değişecek?

Samsunspor'un ismi yapılan sponsorluk anlaşması gereği değişecek. Maddi sıkıntı içinde olan ve borçlar ile yapılacak transfer için en az 10 milyon TL'ye ihtiyacı olan Başkan Erkut Tutu ve kurmayları sponsor anlaşması için kolları sıvadı. Kırmızı-Beyazlı yönetim yaptığı toplantı sonrası belirlenen 3 büyük firma ile görüşme kararı aldı.
Başkan Erkut Tutu ve yönetim tarafından belirlenen isimler, 3 şirket ile bu hafta sonuna kadar görüşme yapacak. Anlaşma sağlandığı taktirde firmanın ismi Samsunspor'un isminin önüne eklenecek. Bu anlaşma ile en az 3 milyon TL ek kaynak sağlamak isteyen yönetim, bu dünyaca ünlü firmaların isimlerini ise sır gibi saklıyor.

Kaynak: Gazete Gerçek Fatih TUTAR

jean

Hadi insaallah duygusal dusunmenin anlami yok nasilsa elinde sonunda sirket gidecek yine sadece samsunspor olacak boyle birseyi hep istemisimdir

bayfa55

Para yok. Yönetim en akıllıca işi yapıyor. Başka çarede yok

Desiqner

Hiç hiç istemiyoruz bunu ama anlaşılan pek bir destek gelmeyecek ve yönetime başka çare kalmıyor amatöre götürecek işler yerine sponsorluk anlaşmaları ayakta tutacak...

nomak55

samsung Samsunspor olsa hiçte fena olmaz bence

jean

Yillardir benimde icimden gecen bu

Ellibeş Numara

Herkes ayağının üstünde duran bir Samsunspor istiyor ancak durumumuz hiç iyi değil. Sırf eski borçlar için 10 milyon tl'ye ihtiyaç var. Transfer paralarını hiç saymıyorum. Eğer gerçekten iyi para gelecekse bu sponsorluk işinden, bir yıllığına anlaşalım bir firmayla..

King1965

Medicalpark Süper lige çıkınca isim sponsoru olacagı konusuluyordu lıge cıkamayınca askıya aldıklarını duydum

GurbetciFanatik

FK Apple Samsunspor
Sony Ulta Samsunspor
Andriod Samsunspor

Bilmem ne olacak ama cok para ve devamlilik getirecekse olsun. Yoksa rakiplerle artik carpisamiyoruzz.

bayfa55

Ayberk

Bakıyorum hemen destek mesajları gelmiş. Çok yazık. 3 milyon lira için bu takımın ismini değiştirmek gerçekten çok çok ayıp. Bu şehrin zenginlerinin ayıbı, buna alkış tutan taraftarların ayıbıdır bilmemne samsunspor olmak. 3 milyon lira nedir ya Samsunsporumun adını lekelemek için? Gerekirse küme düşelim nasıl olsa çıkarız ama kaybettiğimiz itibarı parayla satın alamayız. Yeni Stadın adına sponsor alabilirler ama o da 3 5 milyon gibi komik rakamlar olmamalı. Bazı şeylerin kutsiyetinin ne zaman farkına varacağız çok merak ediyorum.
Sponsor olmak isteyen varsa buyursun formaya reklam versin. Bu takım ligin lik yarısında sırt reklamsız oynadı. Ilk maçlarda göğüs reklamı olmadan oynadı. O zaman neredeydiniz?