Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bu adamların oyuncu satarak kaçıp gitmelerine izin vermememiz gerekiyor.

Ellibeş Numara

Kazım yılmaz'ın yaptığı yanlışları ve borcu takıp kaçtığını sayfaya yazdım geçen sezon play off finalinden birkaç gün önce. 350 binlik Samsunspor sayfasını yöneten admin hemen beni engelledi. O sayfayı bir kişi değil, birden fazla kişi yönetiyor. Kazımın başkan olduğu sezonda bu admincikler çok nemalandı ondan. Kazım, 45 trilyon borçla takımı düşürmüş(Düşmeden önce, bu takımın düşerse tekrar çıkarmadan başkanlığı bırakmam vs. gibi laflar etmişti.)ve kaçmış. Emin kar'ın başkanlığa gelmesini bende istemiştim. 1.5 yıl iyi yönetti kulübü ama ondan sonra birşeyler oldu bu adama.

Recep hun'un ve mehmet bank'ın, kazım yılmaz ile en son görüşmelerinde yaşanan olayı yazıyım size. Recep ve mehmet, kazımı ziyarete gidiyorlar. Konu belli kazımın temliklerini ertelemesini istiyorlar. Birçok kez bu konu da görüşme yapılmış ve kazım kabul etmemişti. Yine de bir ümit olsa gerek. Neyse kazımın yanına varıyorlar. Kazım neden geldiklerini biliyor. Kazım Yılmaz, recep hun ve mehmet bank'a ''Yemeğinizi yeyin, çayınızı için ve gidin hadi canım'' alaycı bir uslüpla bunu demiş. Kaç defa bu yazıyı yazıp yazıp sildim. Ama bu sefer silmeyecem. Kazımın ne kadar karektersiz ve ******* olduğunu herkes bilsin.!

Duško Milinković

Onun için ya alttan borçsuz bir takım çıkarılıp borçlarla yüklü bu takım kazım beye hediye edilmeli, ya klübü zarara sokmaktan dava açılmalı ya da başka metodlar düşünülüp bu borç Kazım Yılmaz'a ödenmemeli. Bu işi bilenler olmalı,bu işin bir çözümü olmalı.Kimse Kazım Yılmazın batırdığı bu borçları ödemek istemez.

lato

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 27 October 2014, 21:30:06
Onun için ya alttan borçsuz bir takım çıkarılıp borçlarla yüklü bu takım kazım beye hediye edilmeli, ya klübü zarara sokmaktan dava açılmalı ya da başka metodlar düşünülüp bu borç Kazım Yılmaz'a ödenmemeli. Bu işi bilenler olmalı,bu işin bir çözümü olmalı.Kimse Kazım Yılmazın batırdığı bu borçları ödemek istemez.

Aynen ben de katılıyorum bu duruma. Her kriz döneminde metro Samsunspor olsun takımın adı diye ortaya çıkanlar var. Bu şekilde leke geleceğine Samsunspor'a yakışır bir takım ismiyle amatörden sağlam bir yapılanmayla profesyonelce yeniden başlanabilir. Yıllardır nemalanan çakallar da hevesleri kursağında gezsin dursun

samsunmania

Forvetim

bu adama kulübü zarara uğrattığı için dava açabilecek kimse yok mu Samsunda, trilyonlarca lira para mı harcamış ta geri istiyor kulüpten, harcadıysa bu eski topçulara olan borçlar ne peki.

cezayir55

en mantıklısı yeni samsunspor adında bir kulüp olmalı  o zaman kazım yılmaz üçün birini alır 

Duško Milinković

Bir dava açılsa Kazım Yılmazın temliklei alması dava sonuna kadar engellenemez mi? Benim anlamadığım, bu takım süperligdeyken trilyonlarca lira geliri vardı. Bu paraya ne oldu? Eski futbolcu alacakları deniliyor, habire klübe eski futbolcu alacağı geliyor,menajer alacağı geliyor.Kazım yılmaz bunları ödemediyse bu temlikler nereden geliyor.Borçlar ödenmemiş,süperligde elde edilen gelir yok,üstelik bir de Kazım yılmaza olan trilyonluk borç.Burada bir hata var.

55.hakan

Akhisar Erzurum maçını izliyorum Ümit Aktan o kadar güzel anlatıyor ki çok güzel olmasa da maç izleyesim geliyor.

utb 55

Nice Cumhuriyet'li yıllara, bayramımız kutlu olsun.

Sadece Samsunspor

AlıntıKral Çıplak Arkadaşlar Çıplak

Samsun Makine Sanayi Adana'ya mı gidiyor ?

30 Ekim 2014 Perşembe 09:07

mustafacakir@haberexen.com

Dün bir işadamı derneği başkanı mesaj attı. Mesaj aynen şöyle "S. Makine Sanayi Adana'ya vergi no aldırmış."

Buyurun beyler!

Bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz değil mi?

Birileri hayallerin gerçekleşmesi için çabalıyor. Birileri de menfeatleri için "kral çıplak" demekten imtina ediyor.

Dün "... varya bu şehre ihanet ediyor" diyenler, bugün "sen en büyüksün" methiyeleri düzüyor.

Ben işin siyaset ve kişisel menfeat yönüne bakmıyorum. O bireysel konuları ifade ederki, Allah herkesin yolunu açık etsin.

Yıldız Entegre'nin sahiplerinden Mehmet Yıldız Samsun'dan gittiğinde kim kaybetti?

Çekinmeyin söyleyin, kim kaybetti?

Biz 75 fabrikanın OSB'deki 4 bin kişilik istihdamı ile övünüyoruz, Yıldız Entegre tek başına 5 binin üzerinde istihdam yapıyor.

Bir kişilik istihdamı bile önemsiyorum. Sokaktan bir insanı işgücüne katmanın kıymetini biliyorum. Bünyesinde 10 kişi çalıştıran birisi olarak her istihdamın ne anlama geldiğini çok iyi anlıyorum.

O bilgiye dayanarak söylüyorum: Samsun'dan Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında aralıksız varlığını sürdüren, Samsun Vergi Rekortmenlerinden birisi artık Adana'ya gidecek.

Yani vergi rekortmenleri listemizde de Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasından bir "Yıldız" daha kaybettik.

Hayırlı olsun(!)

Ne diyeyim, ne diyelim bilemiyorum ki.

Yalnızız işte o çıkıyor ortaya.

Kimse 'ya noluyor arkadaşlar" diye sormadığı sürece, birileri her daim ulaşılamaz ya da istediğinde ulaşılabilir olduğu müddetçe, kinin ve kişisel hedeflerin dışına çıkılmadığı sürece sanayiciyi de girişimciyi de Samsun'da tutamayız.

Dün, işadamı dernek başkanı bana o mesajı atıyorsa bunu bir dert edindiğini açıkça gösteriyor. Peki ya diğerleri.... Neredesiniz dinamikler?

Nasıl kişiler vazgeçilmez değilse şehirler de değil.

Pazar günü Ekonomi Bakanı çıkacak Samsunlu gibi Samsun'u dertlenecek, hedef koyacak. Ama bu şehrin liderleri Samsun'dan gidenlere "durun" ya da "bir dakika" demeyecek.

Bu tabloya bakınca gazetelere verilen demeçler "palavra" gibi duruyor.

Vel hasıl kandırılıyoruz gibi geliyor, bana. Sizi bilmem.

Dün Yıldız, bugün Samsun Makina Sanayi yarın bilmem hangi şirket! Sonra hangi girişimci.

Bazen insanın "ben de" diyesi geliyor. Bakın etrafınıza bu sözü "bir ah" gibi söylemeyen var mı?

Siz, biz ya da onlar demese de:

"Kral çıplak arkadaşlar çıplak"

David_Walker

Seçimlerde bu yönetimin gelmesi için oy kullananlar oralarda kabadayılık yapıp kavga çıkartanlar bugün yönetime kızıyolar.İlk önce taraftar olmayı başarmalısınız.. ;)

muzaffer4

Alıntı yapılan: David_Walker - 30 October 2014, 12:57:21
Seçimlerde bu yönetimin gelmesi için oy kullananlar oralarda kabadayılık yapıp kavga çıkartanlar bugün yönetime kızıyolar.İlk önce taraftar olmayı başarmalısınız.. ;)

o yönetime oy versek de eleştirme hakkımızın bulunduğunu düşünüyorum
zaten günümzde başımıza ne geliyorsa desteklediğimiz insanların hatalarını görmezlikten geldiğimiz içindir

Ertuğrul Sağlam

Siyasilerin eline bakan ekonomik acidan bagimsiz olmayan bir kulup veya yonetimin siyasilerin getirdigi bir sistemin karsisinda durmasi dusunulemez.

samsun 55

Samsunspor'un, Türkiye Kupasında Yeni Malatya'yı Eleyerek Gruplara Kalması Kazım Yılmaz'ın İşine Yaradı. Turu Geçerek 40 Bin Doları Hakeden Takımımız, Banka Hesabı Temlikli Olduğu İçin, Bu Para Eline Geçmeden Direk Temlik Listesinin 1.Sırasında Yer Alan KAZIM YILMAZ'ın Cebine Girmiş Oldu.