Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

http://www.haberler.com/azerbaycan-da-yasayan-samsunlu-hafiz-abdulov-haberi/

2007 yılına ait çok ilginç bir haber. Maalesef foto açılmadı.
Samsun'da soyadı Abdurrahmanoğlu olan tanıdığınız kimseler var mı?

Sadece Samsunspor

AlıntıPTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da Kulüp Başkanı Kar, "Önümüzü açın bu takımı şampiyon yapalım" dedi.

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dejan Kelhar'a olan 110 bin avroluk borcun ödendiğini belirterek "Paranın ödenmemesi durumunda 3 puanımız silinebilirdi" diye konuştu.

Geçmiş yıllardan 2 futbolcunun daha ödemesinin kulübe geleceğini bildiren Kar, "Önümüzdeki hafta yine 2001 ve 2002 yıllarından iki futbolcunun ödemesi borç olarak kulübe gelecek. Arkasından Gekas'ın borcu gelecek. Artık bu şehrin ileri gelenleri takımına sahip çıkması lazım" ifadesini kullandı.

Samsunspor'a 2 tane iş adamı haricinde kimsenin destek olmadığını işaret eden Kar, şöyle devam etti:

"Her borcumuz olduğunda birilerini devreye sokmaya çalışıyoruz, kurtar bizi diye. Yok mu bu şehrin önde gelenleri. Ben ve yönetimime güvenmiyorlarsa biz gidelim, gelsin onların istediği bir yönetim. ya beni, ya futbol takımını yada Samsun'u beğenmiyorlar ki bu takıma kimse sahip çıkmıyor. Sürekli borç geliyor, takımımızdaki futbolculara daha bir lira ödeme yapamadık. Başka yönetim kurullarının görevde bulunduğu dönemlerin borçlarını silmekle uğraşıyoruz. Ne hikmetse bütün borçlar bize denk geldi. 10 yıllık stadyumun borcunu ve futbolcu borçlarının hepsini biz ödedik. Şehirden en ufak yardım alamıyoruz. Sonra 'başkan ağlıyor' diyorlar. Ağlamayan başkan bulsunlar getirsinler. Ocak ayında kongre var, herkes hazırlığını yapsın gelsin."

Sokaktan geçen birine de takımı bırakmayacaklarını vurgulayan Kar, "Projesiyle gelen bir başkan adayına takımı bırakabiliriz. Ben param yok dedim ve bugüne kadar borçsuz bir yönetim göstererek takımı bu hallere getirdim. Bu yabancılara olan borçlar artık canımızı acıtmaya başladı. Kendi oyuncularımıza para veremiyoruz. Öncelikle eski başkan Kazım Yılmaz'ın bu takım Süper Lig'e çıkana kadar temliklerini kaldırması lazım. Federasyondan gelen tüm gelirler onun temliklerine gidiyor. Biz Yılmaz'dan borç istemiyoruz, sadece önümüzü açmasını istiyoruz. Önümüzü açın bu takımı şampiyon yapalım. Çünkü öyle bir takım kurduk" değerlendirmesini yaptı. - Samsun

madem bırakacaktın neden aday oldun derler adama :kafa:

lato

"Projesiyle gelen bir başkan adayına takımı bırakabiliriz. derken Emin Kar tekrar aday olduktan sonra hangi projeyi hayata geçirdi bilen var mı :rulet:

Ollivanders

3 sene içinde şampiyon olacağız deyip 40 trilyon borcun altına sokanlardan ve ilk fırsatta terkedip gidenlerden katbekat iyidir .

SametYılmaz55

Bazen çok kızıyorum başkana neden aday oldun diye,ama eski pislikler ortaya çıkınca da kizamiyorum.eyvallah aday olması hataydı ama kötü bir takım kurulmadı.transferde yapmaları gereken neyse yaptılar.Kazım Yılmaz zamanından borç çıkıyor bunda Emin başkanın bir suçu yok.Başka yönetim de gelse bu sorunlar yaşanacaktı.Benim anlamadığım tek nokta Kazım Yılmaz hem futbolculara para odemeyip hem nasıl temlik koyduruyor ? İkinci yarı neredeyse hiç bir futbolcuya para ödenmemiş.Kazım Yilmaz sadece futboldan değil hesap kitap işlerinden de anlamıyormus.40-50 trilyon para hiç olmuş gitmiş resmen.yazık günah gerçekten.Bu duruma düşmemize sebep olan herkesin burnundan fitil fitil gelsin

lato

Bıraksa da fark etmez benim açımdan. Sportif anlamda başarılı, duruş açısından başarısız bir portresi var gözümde. Belki biz de dik duramadık diyecekler vardır ama balık baştan kokar..

ChucKeR

Alıntı yapılan: lato - 13 September 2014, 02:22:14
Bıraksa da fark etmez benim açımdan. Sportif anlamda başarılı, duruş açısından başarısız bir portresi var gözümde. Belki biz de dik duramadık diyecekler vardır ama balık baştan kokar..

başarılı duruştan kastın mecidiyede taraftarı taciz eden fuat köktaşın duruşumudur ?

sadece55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 13 September 2014, 01:48:39
Bazen çok kızıyorum başkana neden aday oldun diye,ama eski pislikler ortaya çıkınca da kizamiyorum.eyvallah aday olması hataydı ama kötü bir takım kurulmadı.transferde yapmaları gereken neyse yaptılar.Kazım Yılmaz zamanından borç çıkıyor bunda Emin başkanın bir suçu yok.Başka yönetim de gelse bu sorunlar yaşanacaktı.Benim anlamadığım tek nokta Kazım Yılmaz hem futbolculara para odemeyip hem nasıl temlik koyduruyor ? İkinci yarı neredeyse hiç bir futbolcuya para ödenmemiş.Kazım Yilmaz sadece futboldan değil hesap kitap işlerinden de anlamıyormus.40-50 trilyon para hiç olmuş gitmiş resmen.yazık günah gerçekten.Bu duruma düşmemize sebep olan herkesin burnundan fitil fitil gelsin

Kazım bey bence gayet iyi hesap kitap yapmis bu isten de gayet iyi para kazanmisss

lato

Alıntı yapılan: ChucKeR - 13 September 2014, 13:42:24
başarılı duruştan kastın mecidiyede taraftarı taciz eden fuat köktaşın duruşumudur ?

Laf mı sokmaya çalıştın bilmiyorum ama taraftarı taciz eden Fuat Köktaş'a tepkiler yağarken iki gün sonra açıklama yapıp Köktaş'ı savunan adamın başarısız duruşundan bahsediyorum

lato

ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
Eski futbolcusu Dejan Kelhar'a parasını ödeyemediği için FIFA tarafından 3 puan silme cezası verilmesiyle karşıya kalan Samsunspor'da kriz aşıldı. Her zaman Samsunspor'a maddi manevi destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, bir kez daha kulübü büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Bakan Kılıç ve Başkan Köktaş'ın sağladığı kaynakla yönetim Kelhar'ın 110 bin Avro tutarındaki alacağını öderken, Samsunspor 3 puan silme cezası almaktan kurtuldu. Krizin aşılmasının ardından Başkan Emin Kar ve yönetim derin bir oh çekti.

ŞEHRİN KATKISI YOK
Samsun şehrinin takımına sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Kar, şunları söyledi. "Her zaman Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile birlikte AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, işadamları Cemal Yeşilyurt ve Adnan Ölmez'in destekleri oluyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin.  Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu şehirdeki herkesin elini taşın altına koyması lazım diye düşünüyorum. Süper Llig hedefiyle yola çıkıyoruz, takım kuruyoruz, şampiyonluğa oynayacağız fakat şehrin hiçbir katkısı yok. Durum böyle olunca da işimiz zorlaşıyor."

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/32290/onlarin-sayesinde-kriz-asildi/

551

Allah başımızdan eksik etmesin de o kadar deplasman yapan stat dolduran taraftar bir futbolcuya tepki göstersin onu korumaya geç taraftarı yok say..Noldu peki bastı gitti kaldık yine başbaşa.
Al işte sana duruş.

Ekrem

Biz yardımı yapıyoruz ama gazetecilere böyle böyle de bizi öv diyorlarmıdır acaba

sadece55

Alıntı yapılan: Ekrem - 13 September 2014, 18:11:02
Biz yardımı yapıyoruz ama gazetecilere böyle böyle de bizi öv diyorlarmıdır acaba

Öven gazeticilere bakınca zaten kime yakın oldukları belli oluyor.

özkan

acaba ispanyanın ikinci lig takımlarından huelvanında yönetimi tanrı belediye başkanımızı başımızdan eksik etmesin diyormudur acaba.

imzada m.çavuşoğlunun olduğu hiç bir haberin benim için önemi yok.