Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

O 5000 lirayla ilk maçta güvenlik güçlerine pide ısmarlanır artık :) çok büyük para hayırlı olsun.

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

55ertan

17 July 2014, 19:33:20 #41266 Son düzenlenme: 17 July 2014, 23:13:44 55ertan
Alıntı yapılan: maraton - 17 July 2014, 16:49:53
Ankaraspor isim değiştirmiş.. Mavi leoparlar olmuş mavi toplar amblemlerine bakılırsa !
Fanatik'de ismi Osmanlıspor oldu diye yazıyor.
Gökcek sacma sapan taraftarsız takımı paraya boğcana,
yok ettiği ankaragücüyü kurtarsın.
Ankaragücü 100.yıl da şampiyon olacak dedi ve 2.lige kadar düşürdü

Sadece Samsunspor

17 July 2014, 22:46:53 #41267 Son düzenlenme: 17 July 2014, 23:16:18 Sadece Samsunspor
Samsunspor Başkanı Emin Kar imza töreninin ardından son zamanlarda özellikle sosyal medyada hakkına çıkan iddialar sonrası açıklamalarda bulundu.

HER ŞEYİ ZAMANI GELİNCE AÇIKLAYACAĞIM
Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar son zamanlarda hakkında çıkan iddialar sonrası suskunluğunu bozdu. Başkan Kar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:"Sosyal medyada bize karşı kasten yapılmış karalama kampanyası başlatılmıştır. Özellikle aileme dahi yapılanlar var. İnsanlar istediklerine inansınlar zaman kimin haklı olup olmayacağını gösterecektir. Bu güne kadar yaptığım tek yanlış var oda büyük konuşup aday olmayacağım dedim ve son gün yine aday oldum. Son iki saate kadar ben yine aday değildim. Ancak bunun gerekçelerini kanıtlarıyla açıklayacağım. Samsunspor için herşeyi kanıtlayarak açıklayacağım. Bugüne kadar bir çok insan benim yeniden aday olmamı bazı Yönetici arkadaşlarımızın alacakları tahsis etmeleri için Başkan oldum dediler."

OYNAMAK İSTEMEYEN FUTBOLCUYU TUTUMAM
"İnsanlar artık kendi yalanlarına inanacak hale geldi. Samsunspor için halen sonuna kadar doğruları yaptığıma inanıyorum. Yöneticilerimiz alacaklarını hiçe sayarak Banka kredisi ile futbolcularımıza olan borçlarımızı ödedik. Ödemediğimiz taktirde bu futbolcuların hepsi boşa çıkacaklardı. Yönetici arkdaşlarımız Samsunspor'un yaşaması için ellerinden geleni yaptılar ve halen yapmayada devam ediyorlar. Bu konuşan sözde Samsunspor'lulardan böyle bir riskin altına girecek kaç kişi var çok merak ediyorum"

UMAR'IN KAFASINI KARIŞTIRDILAR
Yıldız futbolcu Aminu Umar içinde açıklamalarda bulunan Kırmızı beyazlıların başkanı Emin Kar,"Malesefki Umar'ın aklını bazıları çeliyor ve oyuncumuz kampa katılmadan önce gerçekten kafası karışmış bir halde geldi. Bizler konuşarak bu oyuncunun kafasını rahatlattık. Ancak halen bizim verdiğimiz ücretin dört beş katını veren kulüpler var ve budurum'da oyuncumuzun kafasını karıştırıyor. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum. Bu külüpte oynamak isteyene futbolcuyu barındırmam satmam ama Samsunspor menfaatleri doğrultusunda hareket eder başka bir takıma veririm. Umar şuan bizim oyuncumuz ve Erzurum kampında çalışmlarına devam ediyor. Balıeksirspor trannsfer etmek istedi ama belirttikleri fiyat gerçekten çok azdı ve Umar'ı vermedik" dedi.

3-4 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ
Son olarak transferler hakınnda da bilgi veren Samsunspor Başkanı Kar,"Şuan iki tane kaliteli oyuncuyu kadromuza kattık. Hocamızında raporu doğrultusunda hareket ederek 3-4 transfer yapacağız ve yeni sezon öncesi transfer defterimizi kapatacağız. Şuan bir tane yapancı oyuncu hakkımız kaldı ve bunu en iyi şekilde değerlendirerek bizlere en faydalı olacak bir yabancı futbolcuyu kadromuza dahil edeceğiz. Bunun içinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bizler yine Samsunspor için gecemizi gündüzümüze katıp en iyi şekilde çalışıyoruz ve çalışacağız" diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM
Adnan Güngör olayı sonrası'da açıklamalarda bulunan Başkan Kar,"Adnan için taraftarlarımızı karşıma aldım ve o bizim kaptanımızdır dedim. Evet şimdide taraftarlarımızdan özür diliyorum. Sözleriminde başında belirttiğim gibi. Samsunspor'da kim oynamak istemiyorsa ben o oyuncuyu kulüpte tutumam barındırmam. Bu kulübünde bir öz geçmişi var zorla oyuncu oynatacak değiliz.
Her ne olursa olsun bu takım sahaya 11 kişi çıktı ve herkes elinden gelen mücadelenin en iyisini vermeye çalıştı. Umarım yeni sezon'da her şey istediğimiz gibi gider ve Samsunspor'u en iyi seviyelere taşırız" şeklinde konuştu.

Sadece Samsunspor

Geçen seneki futbol şube sorumlusu Nihat soğuk Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili olmuş ben yeni duydum. Hey Samsunspor sen kimleri nerelere getirdin de bi kendine hayrın olmadı.

##kdc##

En azından Adnan konusunda ettiğim küfürler boşa gitmemiş.

Eyvallah başkan, taraftarın istemediği bu adamı getirerek bize kaptan yapıp rezil rüsva ettiğin için eyvallah.

lato

Başkan her açıklamada bu sefer her şeyi açıklayacağım diyor. İki gün sonra her şey unutulup gidiyor. Ölmeden şahit olsak bari her şeyi açıklayacağı güne al_sana

ult55ras

bu bayraklardan nerde bulabiliriz

YaşarDoğu

Geçen sene  Selim Teber in lisansı konusunda Karabük ile yapılan anlaşmanın içeriği belli oldu mu?

lato

Alıntı yapılan: ult55ras - 18 July 2014, 13:44:57
bu bayraklardan nerde bulabiliriz

Ben Rus Pazarı'nın oradaki store'dan almıştım ama baya oldu. Hala var mıdır bilemem

5trawberry

Ptt 1.Liginde 4 sezondur birinci hafta maçları olan Karabükspor, Akhisar Belediyespor,Tavşanlı Linyitspor ve İBBspor maçlarını kazanamadık. Giresunspor maçıyla inşallah bu şanssızlığımıza son veririz.

Sadece Samsunspor

Umar'ın keyfi yerinde beyler sıkıntı yok ;)

Ertuğrul Sağlam

Lan gara oglan siritman bile taraftara mutluluk veriyor. :)

Sadece Samsunspor

AlıntıPTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde, teknik direktör Erhan Altın gözetiminde antrenman yapan Samsunspor, sezona iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

Altın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir ortamda çalışmaları yürüttüklerini belirterek, havanın serin olmasının bir avantaj olduğunu söyledi.Birinci etabı beş günlük bir çalışmayla Samsun'da hem sağlık kontrolünden geçerek hem idman yaparak gerçekleştirdiklerini bildiren Altın, ikinci etap çalışmalarını Palandöken'de sürdürdüklerini kaydetti.

Futbolcuların çok istekli olduğunu vurgulayan Altın, "Bizim çabamız da 'futbolcularımızı sezona nasıl sağlıklı bir şekilde hazırlanırızın' çabası içerisindeyiz. 'Bunlardan nasıl verim alabiliriz' diye, futbolcularımızı lige hazırlamaya çalışıyoruz" dedi.

Kampta kadronun tam olmadığını dile getiren Altın, şöyle konuştu:

"Eksikliklerimiz var. Gelecek transferler var. Başkanım ve yönetimim Samsun'da bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar. Bünyemize katacağımız üç, dört futbolcumuz daha var. Bu doğrultudan sonra eğer hazırlık maçlarında, üçüncü etapta yine eksik bölgelerimiz olursa bunu yine yönetimimize sunacağız."

Fenerbahçe'den de Recep Niyaz'ı transfer etmeye çalıştıklarını anlatan Altın, "Zaten yönetime liste verdik. Bünyemize katacağımız arkadaşlarımız, bizim bu kültürümüze, bu karakter yapımıza, aile yapımıza yakışır kişileri alıyoruz. Yani ince eleyip, sık dokuyoruz hesabı. Aceleci değiliz, acele etmiyoruz. Bize kim faydalı olur, geldiği zaman kim bize katkı sağlar, onun çabası içerisindeyiz" şeklinde konuştu.-

Fikstür çekimleri

Altın, ligde fikstürün çekildiğini ve ilk maçı Giresunspor ile oynayacaklarını belirterek, şöyle devam etti:"Yani bütün takımlara bizim bakış açımız, her takıma saygı gösteriyoruz, her takımı aynı seviyede tutuyoruz, kendimiz gibi. Aynı seviyede tuttuğumuz için bir şey fark etmiyor. Amacımız bizim saha içerisinde, futbolculardan ne istiyoruz, futbolcular bize ne verecek? Fikstürün avantajları, dezavantajları derler, öyle bir şey yok. Zaten hepsiyle karşılaşıyoruz. Başlangıç önemli. Taraftarımızı mutlu etmek adına 'nasıl başlarsak öyle devam eder' niyetindeyiz. Biz iyi başlayacağız. Her takım iyi başlamak için mücadele edecek sahada. İçerideki seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz."

http://spor.haberler.com/samsunspor-da-yeni-sezon-hazirliklari-6279281-haberi/

ult55ras

Degerli Basınımızı bilgilendirme ve sizlerin kanalı ile Samsun kamuoyuna bu duyuru yapmak istedim. Malatya davasının avukatı ile dün görüştük. Karar dosyası ağustos ayı ilk haftası mahkeme kararı ile birlikte kendisine verilecek. Avukat beyde hemen bize Samsuna ulaştıracak. Bizde dosya elimize ulaştığı gibi şuanda yaptığımız hazırlıklarla birlikte mahkemeye dava dilekçemizi vereceğiz. 600 sayfalık bir dosya ve 130 kişi yargılanmış. Kamuoyunun bildiği gibi başkan ve yöneticileri haksız kazanc ve kulübü yanlış yönetmekten zarara uğratmaktan ceza aldı. Samsunsporlular bilsin istiyorum şuana kadar yönetimden hiç kimse bu konu ile ilgili şahsıma bir dönüş yapmamıştır benim kendilerini mesaj ile bilgilendirmeme rağmen hepinizin huzurunda belirtmek istiyorum hiçte umurumda değil. Bu işin peşini Allahın izniyle bırakmayacağız. Haramzadeler şunu unutmasın biz minareyi çaldık kılıfıda iyi hazırladık bize şuana kadar birsey olmadı yinede olmaz diyorlara sayet her suçlu mutlak azda olsa bir iz bırakır ve herşeyin bir ilki vardır hayatta. Bu dava Samsunluların Samsunspora sahip çıktıklarını gösterecek bir davadır. Bu dava benim şahsımın miras davası değil. Haydi hep birlikte haksız kazanç elde edip,yanlış işlerle Samsunspor'u zarara uğratan borç batağına sokanlardan hesap sorma vakti gelmedi mi ? Samsunlular Samsunsporlular gün bugündür. Yüzleşme vakti geldi geçti haydi ne duruyoruz ??? Allah yar ve yardımcımız olsun. İbrahim Ersöz

Sadece Samsunspor

ben bu adama güvenemiyorum bu adam Samsunspor için dava açmaz açarsa kendi reklamı için veya biryerlere gelmek için açacak. bu adamı yerler gönderirler. bu adamı gözüm tutmadı benim. işin ucunda başka şeyler varç