Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

Cana mala zarar gelmediği sürece depremler iyidir.
Geçmiş olsun samsunum.

GurbetciFanatik

3.4 sidettinde deprem bile korkutucudur elbet.
Sizlere gecmis olsun.

Allahim sen Filistinlilere yardim et.
Onlarin haline düsünmek bile insanin tüylerini ürpertiyor.
Allah belanizi versin sizin yahudiler , elbet bu dünyada olmasa bile ahiretde kacacak deliginiz olmaz insallah.

Su mubarek ayda bile yahudiler yüzünden agzimdan beddua eksik olmadi.

Bütün müslaman devletlerinin susmasi insanlik ayibidir.
Mittinglerde biz Filistinin yanindayiz demekle olmuyor, agzi olan konusuyor ama icratt yok.
Bu kadar mi korkuttu bizi 13 milyonluk Israel.

lato

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 12 July 2014, 03:39:33
3.4 sidettinde deprem bile korkutucudur elbet.
Sizlere gecmis olsun.

Allahim sen Filistinlilere yardim et.
Onlarin haline düsünmek bile insanin tüylerini ürpertiyor.
Allah belanizi versin sizin yahudiler , elbet bu dünyada olmasa bile ahiretde kacacak deliginiz olmaz insallah.

Su mubarek ayda bile yahudiler yüzünden agzimdan beddua eksik olmadi.

Bütün müslaman devletlerinin susmasi insanlik ayibidir.
Mittinglerde biz Filistinin yanindayiz demekle olmuyor, agzi olan konusuyor ama icratt yok.
Bu kadar mi korkuttu bizi 13 milyonluk Israel.

Her zaman diyorum abi Türk'ü, Müslüman'ı ezilirken kuyruğunu sıkıştırıp kulağını tıkayan TSK'ya Peygamber Ocağı demek Haşa Peygambere ihanettir. Bugün Filistin yanıyorsa yarın gaflete düşen görev başındakileri de yaksın Allah'ım..

minci

Alıntı yapılan: lato - 12 July 2014, 17:01:46
Her zaman diyorum abi Türk'ü, Müslüman'ı ezilirken kuyruğunu sıkıştırıp kulağını tıkayan TSK'ya Peygamber Ocağı demek Haşa Peygambere ihanettir. Bugün Filistin yanıyorsa yarın gaflete düşen görev başındakileri de yaksın Allah'ım..
TSK'nın bağlı olduğu bir bakanlık var. TSK onun emiri altında. Kendi başına birşey yapamaz. Eleştirini o emri verecek olan bakanlığa yöneltsen sanırım daha doğru olur.

lato

Alıntı yapılan: minci - 12 July 2014, 18:49:08
TSK'nın bağlı olduğu bir bakanlık var. TSK onun emiri altında. Kendi başına birşey yapamaz. Eleştirini o emri verecek olan bakanlığa yöneltsen sanırım daha doğru olur.

Gaflete düşen görevliler ibaresi eleştiriyi gideceği hedefe ulaştırmıştır sanırım

Ellibeş Numara

Ülkemizi yönetenler; işini geldiğini görüyor, işine gelmediğini görmüyor. İsrail köpekleri gazze'deki müslüman kardeşlerimizi bombalanarak öldürüyor, bunu görüyorlar.(Tabi göreceksin) Ancak ışid ıraktaki türkmen soydaşlarımızı katlediyor sesini çıkarmıyorlar, burayI görmüyorlar.

Niye çünkü bunlar hem TÜRK hem MÜSLÜMAN olduğu için. Ben istiyorumki hem gazzeyi görelim hemde ıraktaki türkmen soydaşlarımızı çünkü her ikisi de MÜSLÜMAN.!

samsunmania

@lato
O kuyruğunu sıkıştıran TSK sen burada rahat rahat yaz diye 30000 şehit verdi iç güvenlik harekatlarında değerli arkadaşım. Emir almadıktan sonra kimse tek kurşun sıkamaz. O emri verecek de siyasal iradedir. Işıd denen illeti 2 haftada kürdistanı kurdurmak için bölgeye musallat eden güçlere söversen daha iyi olur kanaatindeyim. Sen istesen de istemesen de TSK peygamber ocağıdır. İkinci mesajında bir düzeltme yapma ihtiyacı duymuşsun. O zaman cümleleri biraz dikkatli kurman daha uygun olacaktır.

lato

Alıntı yapılan: samsunmania - 12 July 2014, 20:11:06
@lato
O kuyruğunu sıkıştıran TSK sen burada rahat rahat yaz diye 30000 şehit verdi iç güvenlik harekatlarında değerli arkadaşım. Emir almadıktan sonra kimse tek kurşun sıkamaz. O emri verecek de siyasal iradedir. Işıd denen illeti 2 haftada kürdistanı kurdurmak için bölgeye musallat eden güçlere söversen daha iyi olur kanaatindeyim. Sen istesen de istemesen de TSK peygamber ocağıdır. İkinci mesajında bir düzeltme yapma ihtiyacı duymuşsun. O zaman cümleleri biraz dikkatli kurman daha uygun olacaktır.

İkinci mesajda düzeltme yapmadım. Zaten ilk mesajımda da görev başındakiler diye belirttim. Bu ülkede 30 yıldır süren bir terör belasından bahsediyorsun iç güvenlik harekatı derken. Bahsettiğin vatan evlatları can verirken belirttiğim görev başındakiler hep mevki ve para peşinde koştular. Hükümetlerinden üst rütbeli askerlerine kadar. Doğu'da yapılan kaçak ve uyuşturucu ticaretini senelerdir sağır sultan bile biliyor. Bu ticaretten birilerinin çıkarı olmasa 30000 şehidimizi de vermezdik. Yıllardır bir gaflet içerisindeyiz. Bir kuruma Peygamber Ocağı diyebilmek için o felsefeyi de uyguladığını görmek gerekir. Herkesin düşüncesine saygı gerekir. Dediğin gibi ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bütün dünya aksini iddia etse de saygılar..

Desiqner

Kulüp Umarla ilgili öyle bir açıklama yapmış ki satmak için meraklı oldukları çok  açık.Balıkesir'den teklif geldi ama yeterli gelmedi ve anlaşmadık diyorlar.Bunu demek başka ilgilenen varsa iyi fiyata satarız demek.
Antalya,Kayseri,Ankara,Altınordu,Gaziantep BB vs. birsürü güçlü takımın arasında play off bile hayal olabilir bu sene...

samsunmania

12 July 2014, 23:23:44 #41229 Son düzenlenme: 12 July 2014, 23:29:33 samsunmania
Alıntı yapılan: lato - 12 July 2014, 21:41:24
İkinci mesajda düzeltme yapmadım. Zaten ilk mesajımda da görev başındakiler diye belirttim. Bu ülkede 30 yıldır süren bir terör belasından bahsediyorsun iç güvenlik harekatı derken. Bahsettiğin vatan evlatları can verirken belirttiğim görev başındakiler hep mevki ve para peşinde koştular. Hükümetlerinden üst rütbeli askerlerine kadar. Doğu'da yapılan kaçak ve uyuşturucu ticaretini senelerdir sağır sultan bile biliyor. Bu ticaretten birilerinin çıkarı olmasa 30000 şehidimizi de vermezdik. Yıllardır bir gaflet içerisindeyiz. Bir kuruma Peygamber Ocağı diyebilmek için o felsefeyi de uyguladığını görmek gerekir. Herkesin düşüncesine saygı gerekir. Dediğin gibi ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bütün dünya aksini iddia etse de saygılar..

Her yerde çürük elmalar olacaktır elbet lato. Ama büyük resme bakacak olursak koca camiayı da zan altında bırakmamak gerekir kardeşim. Kimisi menfaat sağlar, kimisi çoluğunu çocuğunu göremeden şehit olur. Ama içtiğin çorbanın içinde kıl görünce bütün çorbalar içilmeyecek kadar rezildir önermesine ulaşmak da saçma geldi bana. O uyuşturucu ve kaçak ticaretini engellemek için bombalama eylemi gerçekleştiren TSK değil miydi? Sonra suçlu olmadı mı? Ölen 34 kişi sivil şehit olmadı mı? Şimdi soruyorum. Kim suçlu? Bence oralarda çalışan insanlara bir danış, sana anlatsınlar neler olduğunu. Olayı biraz da abd İsrail İngiltere menfaatleri ve ülkemizi karıştırmak için ortaya koydukları kumpaslar neticesi ile değerlendirmek lazım.

lato

Alıntı yapılan: samsunmania - 12 July 2014, 23:23:44
Her yerde çürük elmalar olacaktır elbet lato. Ama büyük resme bakacak olursak koca camiayı da zan altında bırakmamak gerekir kardeşim. Kimisi menfaat sağlar, kimisi çoluğunu çocuğunu göremeden şehit olur. Ama içtiğin çorbanın içinde kıl görünce bütün çorbalar içilmeyecek kadar rezildir önermesine ulaşmak da saçma geldi bana. O uyuşturucu ve kaçak ticaretini engellemek için bombalama eylemi gerçekleştiren TSK değil miydi? Sonra suçlu olmadı mı? Ölen 34 kişi sivil şehit olmadı mı? Şimdi soruyorum. Kim suçlu? Bence oralarda çalışan insanlara bir danış, sana anlatsınlar neler olduğunu. Olaya biraz da abd İsrail İngiltere menfaatleri ve ülkemizi karıştırmak için ortaya koydukları kumpaslar neticesi ile değerlendirmek lazım.

Haklısın benim de söylediğim aynı şey zaten. Bütün camiayı zan altında bırakmak kul hakkına girer. Bizim de komşumuz akrabamız arkadaşlarımız görev yaptı, yapıyor. Benim bedduam sadece gafletle hareket edip o kadar şehidimizin, ailesinin, bizlerin canının yanmasına göz yumanlara. Osmanlı'yla tarihiyle övünüp de, Osmanlı'nın yaptığının yarısını yapamayıp mazlumun göz göre göre can çekişmesine göz yuman ve zalimlerle işbirliği içinde olanlaradır.

Sadece Samsunspor

staddaki güvenlik için trabzonlu firma poligon61le anlaşılacağı söyleniyor doğrumu bu

##kdc##

14 July 2014, 02:00:37 #41232 Son düzenlenme: 14 July 2014, 02:49:36 ##kdc##
Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 14 July 2014, 01:48:57
staddaki güvenlik için trabzonlu firma poligon61le anlaşılacağı söyleniyor doğrumu bu

Doğru değildir. Gündemi karıştırmak için ortaya atılmış birşeydir bence.

Ama Dobi'nin genel sekreter, Adnan'ın kaptan olduğu takımda buna mıy mıy edecek birisini göremiyorum..

lato

Kamer Mobilya'nın çıkardığı nevresim takımlarının satışı durdurulmuş. Sebebi bilen var mı?

beşnumara

Kulüpte kimle anlasmis da sonradan bunlar yaşanmış? Demek ki kulüpten gercek bir yetkiliyle anlasmamis. Anlaşmaya dair belge alsaydi kimse kimseye bir şey yapamazdi.