Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

sadece55

Başkanım bir kere daha deniyelim dayan be başkanım

Ertuğrul Sağlam

Yönetimin bu haksız ceza için bir adım atması lazım Uefa, Fifa, AYM, Cas İnşallah bu bize yapılan haksızlığı kabullenip bizede kabullendirmezler....

Ahmeti

Başımıza ne geldiyse bu sessizliğimiz yüzünden geldi süper lig'den düşerkende süper lig'e çıkarkende

furkan5534

Samsun yerel gazete mansetlerinde vs yerlerde care galip ozturk hatta yzy nin adi bile geciyor.bana hic normal gelmiyor bunlar.bu gazetelerin takimin uzerinde olumsuz etki birakacagini dusunuyorum.tabiri caizse bizi parcalamaya calisiyorlar alttan alttan gibi geliyor...

kuzey55

bu adaletsizliğe karşı daha gür sesimiz çıkmalı.gerek sosyal medyada gerek resmi başvurularla sesimizi daha çok duyurmalıyız.

ender

bir sezonun sonundada yonetim basta kalsin sorunlar olmasin, transfer calismalari erken baslasin. Kontratlari bitmis iyi futbolcular elden gidecek sonra nokta transfer diye sezon acilisini bekle. 3-4 tane guzel transferletakim cok iyi olurduda bizde ne yonetim nede para sikintisinin bitecegi yok.

uykan

''Gizemli bir adam diyor ki'' bu Takım çıkmasını istemiyoruz, çıkarsa kazım yılmaz parasını alır.
''Başka bir Gizemli bir adam da diyor ki''  taraftar stat dan çıkacak, bakanınız böyle istiyor...

Biz hala kendimiz kandırıyoruz...

eprianu

YZY sanırsam Mersin maçını tribünde izlemiş. Eğer öyle ise
hiç ama hiç normal değil. Havada pislik kokusu seziyorum.

uykan

Alıntı yapılan: eprianu - 21 May 2014, 14:15:34
YZY sanırsam Mersin maçını tribünde izlemiş. Eğer öyle ise
hiç ama hiç normal değil. Havada pislik kokusu seziyorum.

YZY Mersin idman yurdunu izlemeye gitmiş....

eprianu

Alıntı yapılan: uykan - 21 May 2014, 14:18:07
YZY Mersin idman yurdunu izlemeye gitmiş....

Olabilir hocam. 15 dk uzaklıktaki Samsun maçına gelmeyen YZY'yi Kayseride Kayseri-Beşiktaş
maçında görmüştük. Hiç şaşırmam.

sadece55

kankası Özhaseki istemiştir.

ali ihsan

Alıntı yapılan: uykan - 21 May 2014, 14:09:21
''Gizemli bir adam diyor ki'' bu Takım çıkmasını istemiyoruz, çıkarsa kazım yılmaz parasını alır.
''Başka bir Gizemli bir adam da diyor ki''  taraftar stat dan çıkacak, bakanınız böyle istiyor...

Biz hala kendimiz kandırıyoruz...

Seni tribünde niye göremedik Mütayit Başgan  8)

uykan

21 May 2014, 15:02:18 #40873 Son düzenlenme: 21 May 2014, 15:19:44 uykan
Alıntı yapılan: Aliİhsan - 21 May 2014, 14:55:55
Seni tribünde niye göremedik Mütayit Başgan  8)

Borçlarım var ödemeye çalışıyorum :)  Belkide Para biriktiriyorumdur 2020 için

uykan

biz malatyaları görmüş adamız sen beni kadıköyle mi korkutuyorsun...:)