Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: mimar55 - 18 May 2014, 23:31:06
Biz marasmacinda cezali degilmiydik ya nasil bida direk kapama yedik

PFDK Kararları - 24.04.2014
SAMSUNSPOR Kulübünün, 20.04.2014 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - KARŞIYAKA PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

PFDK Kararları - 13.05.2014

SAMSUNSPOR Kulübü'nün, 09.05.2014 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - ANKARASPOR A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VE 52.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, cezanın infazında FDT'nin 98/4. Maddesinin uygulanmasına,

komik durum

mimar55

İnsan haklari mahkemesine gitmek lazim izellikle bu mac icin giden ve disari atilan taraftarlar dahil sonucta en fazla jorkulan kurum aihm

samsunum

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 19 May 2014, 00:06:51

PFDK Kararları - 24.04.2014
SAMSUNSPOR Kulübünün, 20.04.2014 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - KARŞIYAKA PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

PFDK Kararları - 13.05.2014

SAMSUNSPOR Kulübü'nün, 09.05.2014 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - ANKARASPOR A.Ş. PTT 1. Lig müsaynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı abakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VE 52.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, cezanın infazında FDT'nin 98/4. Maddesinin uygulanmasına,

komik durum

Playoflar öncesinde takımların kartları sıfırlanıyor ama niye bu taraftara verilen cezalar sıfırlanmıyor ? dikkat edin 5. ihlal den dolayı yedik cezayı. Ulan tff nerden baksan elinde kalıyor yaptığın bir tane mantıklı bir işin yok

eprianu

Hocam kural ihlali olsa bile, haklı olsa bile (ki haklıyız) şu dakikadan sonra yapacak bir şey yok.
"Kuralları koyanlar uygulamaz" diye bir söz vardır, istedikleri kuralı istedikleri takıma uygularlar.
O kadar basit.

samsunum

Bi tarafta  maç boyu "Koyun şu ibnelere" tezahüratı yapan takım diğer tarafta küfürden dolayı giremeyen taraftar. İşte türkiye de adalet  :(

kumköylü ahmet

Bugün mersinin nekadar insan oldugunu ögrendik..

samsunum

Dün gece heyacandan uyuyamıyorduk bu saatlerde, şimdide üzüntüden  :( :(

Nuri Asan

bir ömrüm vardı, o da sana feda olsun Samsunspor'um.

kac defa uyumaya çalıştım karabasan yakami bırakmadı. 

Ayberk

Üzülmeye o kadar alıştık ki, ben kendimi hüsrana hazırlamıştım çok büyük hayal kırıklığı içerisinde değilim bu yüzden. Dün ile ilgili söylenecek çooook şeyler var da, artık tesiri yok. Önümüze bakacak olursak; durumumuz bence seneye sakat. Umar, Adiloviç, Canberk, Musa Sinan gibi takımın öne çıkan isimlerinin seneye burada kalmayacaklarını tahmin ediyorum, inşallah yanılırım. Yönetim bazında da söyleyeceklerim var. Kimse kimseyi kandırmasın bu takım dün süper lige yükselse Metro grubu kendi başkan adayını sürecekti ortaya, belki Kazım Yılmaz da rakip olarak çıkacaktı karşısına. Bakalım bu Samsunspor sevdalıları yine sahip çıkacaklar mı PTT 1. Ligde kalan Samsunspor'a? Çıkarlarsa eyvallah, ama deneyimlerimiz gösteriyor ki, yine yardıma muhtaç bir Samsunspor olacak, yine taraftar şu yukarıda yazdıklarımı unutacak ve birilerinin isimlerini "imparator" ilan etmeye devam edecek... Yazık...

Duško Milinković

Adiloviç gitsin.Gram üzülürsem ne olayım. saçma sapan maçlarda penaltı atarak değil bu kritik maçlarda gol atarak işe yararsın. Abdülkadir olsaydı direk çıkmıştık.

cakir55

Hiç beklemiyordum cidden kendimi süper lige hazırlamıştım, kafamda kadrolar kuruyordum. Burdan kaybetmek çok kötü oldu ya. Keşke Ankaraya yenilseydik hiç üzülmezdim.

Yeni sezonda yapılacaklar belli elindeki kadroyu tutacaksin. Para yok tamam ama ödenecek yani Mersinde de para yoktu ama adamlar kadroyu korudu ve çıktılar hemen. Oyunculara hiç ödeme yapmadılar resmen ama şimdi çıktıkları için teker teker öderler paraları.

İskelet kadroyu bozmadan Abdulkadir gibi bir kaç takviye ile devam etmemiz lazım.

fanatik samsunsporlu

bu sene abdulkadiri alamadıysak seneye hiç alamayız.

isa55

Seneye aynı kadro ve ortaya iyi bir oyun kurucu ile süper lige çıkabiliriz. Ancak kadroyu tutamayız artık. futbolcu satmaktan başka çare kalmadı.

sadece55

Iskelet kadrodan bir tek cemilin sozlesmesi bitiyor

GurbetciFanatik

Cemil-Murat-Canberk-Umar-Musa Sinan-Adilovic-Fatih-Taha-Furkan-Soner
mutlak kalirlar insallah.
Ekigho yanilmiyorsam kiralikti. Ekighoyu cözmek zor kolay olani yapamiyor zor olani yapiyor. Ne kadar begenmesekde oyuna girdigi an oyunun akisini hizlandiriyor.
Arif-Tuna-Zafer-Saban-Serkan C. mutlak gönderilemeli bir faydasini ben sahsen göremedim.
Musa Aydin ve Adnan Güngör 34 yasina geldiniz bilmiyorum artik.
Erdem kötüydün sonra cok iyi oldun sonra yine kayboldun hakkini yemim durumun nasil bilmiyorum.
Turgay ?????
Ekighonun yerine iyi bir yabanci
ve en önemlisi orta sahaya yillardir bulamadigimiz bir beyin. Oyunu kuracak pas yapabilecek bir orta saha oyuncusu.
Hüseyin Kalpar kalsin derim korkak morkak oynatiyor diyoruz ama 2 defa takimin basina gelipde kafaya oynatiyorsa kalsin. En azindan Takimi taniyor.

Ama biliyorum zor günler bizi bekliyorlar , sözde Samsunun önde gelen is adamlari kaybolcak yine ortaliktan ,
borclar konusulcak su bizim meshur tahta konusulcak ve ve ve....

Insallah sorun yasamayiz ve seneye ilk2 hedefi olan bir Takim oluruz.