Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: Atakumlu - 26 April 2014, 12:52:10
arkadaş sen nası takıntılı bi adamsın böyle  :D hiç kaçırmıyon ha bu numaraları  :kanka:

Bazen ödeme rakamları 61 e denk geliyor 60 tl olarak alıyorum sen düşün :)

Ellibeş Numara

Fenerbahçe, Bursaspor, Konyaspor bu uygulamaya geçmedi. Bursa ile konya önümüzde sezona yeni stadları yetişecek heralde o yüzden e-bilete girmediler. Fener şimdilik karşı çıkıyor görünüyor.

##kdc##

Alıntı yapılan: cakir55 - 26 April 2014, 13:48:04
Bizim yönetim neyi bekliyor o zaman. Ya kombine çıkarsınlar yada cezası neyse çekelim.

Play-off çok önemli. Takım zaten taraftarsiz oynamıyor.

# tapatalk #

Maç başı cezası olan 100 bin TL'i getir de biz de uygulamayalım.

Kulübün personele verecek parası yok, göz göre göre her maç için 100 bin lira ceza yemeye nasıl razı olsun.

Üstelik son iki sezondur malesef siyasilerin verdikleri paralar ile yürütülüyor kulüpte işler. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın getirdiği bu uygulamaya rest çekilerek siyasilere direk karşı çıkamaz bence yönetim..

cakir55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 26 April 2014, 23:08:30Maç başı cezası olan 100 bin TL'i getir de biz de uygulamayalım.

Kulübün personele verecek parası yok, göz göre göre her maç için 100 bin lira ceza yemeye nasıl razı olsun.

Üstelik son iki sezondur malesef siyasilerin verdikleri paralar ile yürütülüyor kulüpte işler. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın getirdiği bu uygulamaya rest çekilerek siyasilere direk karşı çıkamaz bence yönetim..
Keşke maddi imkanımiz o kadar olsa da versek.

Sadece 1 maç uygulanacak zaten değer mi bence değer tek kurtuluş yolu süper lig.

Ayrıca kombinede ceza falan olmuyor ışte.

# tapatalk #

##kdc##

Kombine çıkarmak bence direkt TFF ve Passolig'e "Sizin getirdiğiniz uygulamanın içine s*çim, 14 haftadır kaybetmeyen takımı mındar ettiniz. Biz kendi kombinemizi satıp, sizin sokmak istemediğiniz adamları tribüne sokacaz" demek. Bu yüzden sanmıyorum böyle bir şeyin olacağını..

beşnumara

Senin bakanın olmasaydı çoktan yapardın o dediğini. Ayaklarının üstünde duramıyorsan o iradeye mecbursun şimdilik.

heryerdesamsunlu

Playof ta kesin e bilet uygulanacakmı.yoksa  belli değilmi arkadaşlar

sadece55

Playoff ta kombine geçerli mi peki ?

55__Gurbet__55

Termespor Ilkadım Belediyespor'u 2-1 yenerek BAL Ligine çıktı.

celebi

Termemiz BAL da arkadaşlar ilkadımı 2-1 yendi

Sadece Samsunspor

isa55

Lig 5. liğimiz hayırlı olsun

Sadece Samsunspor

Samsun playoffta. Terme bal ligine yukseldi. 1461 dustu super super :D

isa55

kuzey55

Çarşamba ve Terme'nin başarılı olmasını çok istiyorum.inşallah 3. lige yükselirler gelecek sezon.