Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

playoffa kalırsak mersin'le karşılaşmamızı istemem.ya direk çıksınlar ya da giremesinler playoffa

Arkeomen

manisa iyi kadrosuna rağmen mersin karşısında çok etkisiz.

kuzey55

Alıntı- Samsunspor'un futbolculara borcu

Samsunspor'un futbolculara olan borçları nedeniyle puanının düşürülmesi yönündeki konunun hatırlatılması üzerine Bakan Kılıç, "Arkadaşlar o konuda bir inceleme yapıyor. İncelemeden kastım şu, hukuki olarak bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar nedir, ne değildir, ona göre bakacağız. Sürecimiz tamamlansın, tam ne yapılması gerekiyor, bize intikal etsin, biz de ona göre bakacağız" ifadelerini kullandı.

berusa55

MİY Manisa maçı berabere bitse iyi dedik ama miy attı yine. Son 10 dk.

kuzey55

Manisa resmen ezildi bugün.Mersin de çok iyi oynadı tabi

amisos5506

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsunspor'umuzu ziyaret etti. Bakanlık görevinden alındıktan sonra ilk kez memleketi Samsun'a gelen ve Samsunspor'umuzuda ziyaret eden   Suat Kılıç'ı başkanımız Emin Kar ve yönetim kurulu üyelerimiz kapıda karşıladı. Kılıç ve beraberindekiler  daha sonra toplantı salonuna geçerek Başkanımız Emin Kar, AK Parti İl Başkanı ve eski başkanlarımızdan Fuat  Köktaş, Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürü Güven Özyurt, yönetim kurulu üyelerimiz ve futbolcularla sohbet  
etti.

BORÇTAN KURTARMALIYIZ
Samsun'a yapımı devam eden yeni stadyum hakkında da bilgi veren eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Samsun  Milletvekili Suat Kılıç, "Yeni stat projelerinin tüm giriş kapılarında asansör, kadın ve erkek ibadet alanı  var. UEFA'nın engelliler ile ilgili öngördüğü standartlar bizim projelerde birebir var. Bu stadyumda 10 bin  metrekare ticari alan var. Samsunspor orada önümüzdeki sezon değil, bir sonraki sezon maç oynar. Oradaki 10  bin metrekarelik alan Samsunspor'a tahsis edilirse, oranın gelirleri ile tabi bu arada Samsunspor'un  
birikmiş borç yükünden kurtulması gerekiyor
. O süre zarfında. Şehir de o güne kadar bir Samsunluluk bilinci  ile oradaki kombineleri alacak. Yeni stadyumda inanılmaz güzel localar var. Samsun'da o kalitede muhtemelen  ofis yoktur. Benim 12 senedir milletvekilliği dönemimde hep gündemim Samsunspor oldu. Sezon sonuna kadar ki  tüm alacakları kasada hazır olmasına rağmen hiç beklenmedik başka sorunlar çıktı. Kulübün bugünkü futbolcu  kadrolarının tamamı yedekler de dahil sezon sonuna kadar her şeylerinin hazır olmasına rağmen bambaşka  sorunlar çıktı" dedi.

SAMSUNSPOR'A SAHİP ÇIKALIM
Samsunspor'un süper lige çıkması halinde bütün ekonomik problemlerinden kurtulacağını belirten Kılıç, "Samsunsporumuzu ziyaret ettik. Hep olduğu gibi, futbolcularımızla beraber olduk. Samsunspor bu sezon özellikle geçen sene ile kıyaslandığında iyi bir performans ortaya koydu. İnşallah bu performansı neticesi  sezon sonunda bir şampiyonluk sevinci olur. Samsunspor bu sezon süper lige çıkmayı başarırsa mevcut bilinen  bütün ekonomik problemleri de köklü bir çözüme kavuşturmuş olacak. Şu anki yönetimin varlığından, olaylara  
yaklaşımından, şehirdeki bütünleşme çabasından ben memnunum. Samsunlular Samsunluluk bilinci ile Samsunspor'a elbirliği ile daha fazla sahip çıktıklarında Samsunspor'da bu şehre kendisinden bekleneni  verecektir diye inanıyorum. Samsunspor'u sahip bırakmamak, kimsesiz bırakmamak, desteksiz bırakmamak sadece  benim, Fuat Köktaş'ın, Emin Kar'ın veya şehrin valisinin değil, 'Samsunluyum' diyen herkesin görevidir.  Herkes imkanları ve yetkileri nispetinde Samsunspor'a sahip çıkmak ile mükelleftir. Bizler de bugüne kadar  
olduğu gibi bundan sonra da Samsunspor'un yanında olmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

HEP YANIMIZDA OLDU
Başkanımız Emin Kar ise eski bakanımız Suat Kılıç'a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek,"Sayın bakanımız  her zaman Samsunspor'un yanında olmuştur. İyi günümüzde sevincimizi, kütü günlerimizde ise üzüntümüzü  paylaşmıştır. En önemlisi ise maddi olarak kulübümüze büyük destek vermiştir. Şu anda 18 aylık görev  süremizde verdiği maddi desteklerle takımı ayakta tuttuk. Bu desteklerini halen sürdürüyor. Allah onu  başımızdan eksik etmesin. O olmasaydı şu anda belki de lige takım çıkaramayacaktık. Bugün kulübümüzü ziyaret
etmesi bile bize moral vermiştir. Özellikle futbolcularımız için çok önemliydi. Camiamız adına eski   bakanımıza, Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'a ve eski Başkanımız Fuat Köktaş'a  teşekkür ediyoruz" dedi.

amisos5506

yarın sonuna kadar destek verelim boğazımız yırtılsın.sıkıntılar bitecek inşallah.o kupa teoman abiye gidecek inşallah.saldır samsunsporum.

Sadece Samsunspor

Insallah eski ve yeni bakanimiz ortaklasa bu borc sorununu cozecekler ve bu dertten kurtulacagiz. Bizimde buna karsilik superlige kesinlikle cikmamiz lazim. Bence bu sene ciktik ciktik. Cikamadik zor gunler cok yakinlasir

berusa55

02 February 2014, 16:28:11 #39248 Son düzenlenme: 02 February 2014, 16:34:02 berusa55
Balıkesirspor 1-0 ADS

ADS'de Rostand cezalı duruma düştü...

GurbetciFanatik

Balikesirin yenmesi iyi olmadi ama bi yandanda pesimizden gelen S.Urfa ve A.Demirsporun yara almasi iyi oldu.
Bugün galip gelirsek arkamizdakilerlen 8 puan kadar fark yapacagiz.

Gerci biz yendikce geri kalan maclar önemsiz ama elbet bizde arada bir takilacagiz.

SametYılmaz55

Bugün yenersek ads play-off iddaasından uzaklaşacaktır.bizim açımızdan çok iyi oldu bence.iddaası olan Ads deplasmanı  zor olurdu bizim için.bugün ne yapıp edip kazanmamız lazım

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: berusa55 - 02 February 2014, 16:28:11
Balıkesirspor 1-0 ADS

ADS'de Rostand cezalı duruma düştü...

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1566238
bugünkü kart yazılmamış ama cezalı mı oluyor şimdi.kırmızı karttan önceki sarılar sayılmıyor mu
?

berusa55

02 February 2014, 16:55:56 #39252 Son düzenlenme: 02 February 2014, 17:05:09 berusa55
Spikerin demesine göre evet; 4.sarı kartı görmüş bugün cezalı duruma düştü dedi. Ama şu var; biri Türkiye Kupası macında görülmüş; spiker bu detayı atlamıs olabilir. Türkiye Kupası maclarında görülen sarılar lige etki etmiyor diye biliyorum ben. Simdi linkteki detaya bakınca farkettim. Çift sarıdan kırmızı gördüğü maçtaki sarılar da sayılmıyor. Sonrasında 3 sarısı varmış; ama biri kupa maçı.

Sadece Samsunspor

Maç sonunda soyunma odasına fare gibi kaçan futbolcuları Emin başkan uyarmalı. Bu taraftar sizin kara kaşınıza gözünüze gelmiyor takım için geliyor. Kime artistlik yapıyorsunuz, bi tripler falan çocukmusunuz siz.

doðan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 03 February 2014, 12:46:32
Maç sonunda soyunma odasına fare gibi kaçan futbolcuları Emin başkan uyarmalı. Bu taraftar sizin kara kaşınıza gözünüze gelmiyor takım için geliyor. Kime artistlik yapıyorsunuz, bi tripler falan çocukmusunuz siz.

dostum haklı olabilirsin;
ben nedeninin başka bir şey olduğunu düşünüyorum , ha ben görmedim olayı maç sonunu; fakat şunu biliyorum ki birebirde konuştuğum bütün futbolcu kardeşlerim seyircimize ayrı bir hayran I hatta tapıyorlar nerdeyse ... seyircimizden kaçmak demiyelim biz buna ...bununla birlikte baktığımız taraftanda haklıyız , trübünden bakılınca kaçmak denir buna , yemin ederimki başka bir nedeni vardır mantıkla açıklanabilen ...ha bilsem de söylermiydim  :evet: :kanka: ;)