Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Akyol - 09 October 2013, 13:07:13
Taraftarımızın kontrol noktasında gereksizce bekletildiğini ve maça 25 dakika geç girdiklerini, arama yapılırken tacize varan tavırlar sergilendiğini ve bunların çok gereksiz olduğunu söyledi. İlk kez bu kadar bizden gördüm Tanju'yu ben şaşırdım sonrasında da mutlu oldum.. Eğriye eğri doğruya doğru demek lazım bu hareketinden dolayı Tanju'ya teşekkür ediyorum... >l<
Bizimkileri  stada 25 dk geç aldılar demesi bir trtspor yorumcusuna yakışmasa da benim hoşuma gitti.

Ertuğrul Sağlam

trabzon polisi kadar yumuşak bir açıklama olmuş!

AlıntıBilindiği üzere her maç öncesi sabah iki kulübün birer yöneticisi, İdari  Menajeri, Medya sorumluları, TFF temsilcileri, resmi ve özel güvenlik müdürlerinin katıldığı 
toplantı gerçekleştirmektedir. Bu toplantıda saha içi ve saha dışındaki alınacak güvenlik önlemleri  tartışılır ve öneriler sunulur. 1461 Trabzonspor maçı öncesi de kulübümüzün temsilcileri bu toplantıya katılmış, taraftarımızın maça geliş-gidişlerinin ve güvenliğinin en iyi şekilde sağlanması konusunda uyarılarda bulunulmuştur.

Ancak, maç öncesi hiç kimsenin istemediği görüntüler yaşanmıştır. Buna karşılık maça gelen Başkanımız Emin Kar ve 9 yönetim kurulu üyemiz taraftarımıza daha hassas davranılması konusunda  maçı izleyen ilin valisi ve emniyet müdürüne gerekli girişimler yapılmıştır. Bu esnada kulübümüzün idari menajeri ise bizzat olay yerine gönderilerek duruma  müdahale etmesi sağlanmıştır. Bunun sonucunda da indirilen pankartlar yeniden yerine astırılmıştır.

Sonuç olarak, taraftarımızın ve yönetim kurulumuzun yoğun şekilde katılımıyla gerçekleşen bu  deplasmanda yaşanan olaylar tabi ki bizleri çok üzmüştür. Ancak, maç öncesi yapılan toplantıdaki uyarılara ve maç sırasında yapılan girişimlere rağmen olayların önüne geçilememesini kulübümüzün Futbol Şube Sorumlusu Sayın Nihat Soğuk'a bağlamanın yanlış olduğu aşikardır. Bir daha böylesine olayın yaşanmaması adına yönetim kurulumuz gerekli çalışmaları ve yazışmaları başlatmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Yönetim Kurulu

Serkan

Sadece Nihat soğuk'u korumak için bir açıklama olmuş :(

yirmiuc

lato

özkan

Çocukluğumuzun bir reklamı vardı toyota reklamıydı herhalde,babam öyle diyo diye.Bu açıklamanın başına Samsunspor Klübü;Fuat Köktaş öyle istiyooo diye yazmayı unutmuş arayalımda düzeltsinler bari.

samuray

tanju çolağın o yorumlarını bende izlemedim doğru söze ne denir ama dün geceki ptt.1.lig yorumlarında adiloviçiin sakat sakat alındığını ve gittiği takımlarda 6 aydan fazla kalamadığını söyledi izleyen arkadaşlar varmı bilemiyorum bu eğer doğru bi haberse açıkçası bende soğuk duş etkisi yarattı eminim herkes bu konuda aynı soğuk duş etkisini paylaşıyordur bu konuda sağlam bilgi varmı acaba inşallah doğru değildir söyledikleri bile bile yönetimin bu tür hatayı yapacağınıda sanmıyorum ama acaba ???? kuşkusuda içimde var

red_white

açıklama yapılmasaymış daha iyiymiş

holigan5565

Alıntı yapılan: samuray - 09 October 2013, 19:56:34
tanju çolağın o yorumlarını bende izlemedim doğru söze ne denir ama dün geceki ptt.1.lig yorumlarında adiloviçiin sakat sakat alındığını ve gittiği takımlarda 6 aydan fazla kalamadığını söyledi izleyen arkadaşlar varmı bilemiyorum bu eğer doğru bi haberse açıkçası bende soğuk duş etkisi yarattı eminim herkes bu konuda aynı soğuk duş etkisini paylaşıyordur bu konuda sağlam bilgi varmı acaba inşallah doğru değildir söyledikleri bile bile yönetimin bu tür hatayı yapacağınıda sanmıyorum ama acaba ???? kuşkusuda içimde var

Kardeşim yönetim kurulumuz hangi transferde hata yapmadıki bunda yapmamış olsun sene başında daha anlaşmadan Ertuğrul Samsunsporda dediler fos çıktı sonra taraftarın istemediği kalparı takımın başına getirdi eyvallah dedik sonra hayallerinin takımında tutunamayan Adnanı takıma getirip yetmiyomuş ve takımda başka adma yokmuş gibi şanlı armanın kaptanın kaptanı yaptı.Sonra birçok transfer kesin anlaştıldı ufak pürüzler var deyip hiçbirini getiremediler.Sonra Ekigho geçen sene 1. dönemi komple sakat geçirmesine ikinc yarı sadece son 20 dakikalarda oynamsasına rağmen transfer edildi.sonuç ortada.Eee Adiloviçide tanımıyoruz bilmiyoruz ama Tanjunun dediği doğruysada bu vakitten sonra şaşırmam.Kimse kusura bakmasın seviyoruz sonsuz hürmetimiz var ama Emin başkan ustalık dönemimizi yaşamaya geliyoruz dedi kongrede ama resmen çuvallıyor.Tek kurtuluşu ise  Kalparın şapkadan tavşan çıkartıp bu takımı süper lige taşıması olur bu kötü futbola rağmen.

80lerden

seyf55

O kadar eziyet ceken taraftar bir nihat soguk etmiyor arkadas

cgr

Nihat Soğuk ile aynı köydeniz. ( Çınarlık ) Çok çok uzaklardan da akraba olur...

La Nihat Soğuk kimdir la koskoca Samsunspor'da yöneticilik yapıyor. Ne vasfı var bugüne kadar belediye başkanlığı dışında.

Emin Başkan'ı evet çok seviyorum ama bu adamı yönetime onun aldığına mı inanıyorsunuz ? İki ucu boklu değnek...

seyf55

Ne kadar vasifli yoneticiletimiz var arkadas

Karabudun

Yorumlara bakılırsa Dallas halt etmiş!

cakir55

Bu nasıl istir anlamiyorum dün gazi caddesinden geciyorum bir baktım kocaman bir afişle ts clup yakında yazıyor. tam caddenin göbeğine büyük bir dükkan ayıptır valla nasıl izin veriyorlar böyle şeye

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi