Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kamuri

tam bende onu yazacaktım sosyal medyada da konusuluyo bu olay bu gazi caddesinde ts clup olayı doğrumu ki eğer doğruysa biz neyi savunuyoruz kendi sehrimizde storeyi zar zor açıyoruz abilerimiz kardeşlerimiz ne emekler veriyolar adamlar 2, subeyi açıyo herhalde korkuyorum zincir haline getirecekler diye

cembaba

Onu geçin benim evimin altına açılıyor. Benim kocaman bir pankart yaptırmam lazım. :(

Ellibeş Numara

Süper lige çıkıp, orada kalıcı olalım. İstanbul'a, Ankara'ya Samsunspor Store açalım. Hatta trabzonun en işlek caddesine, gözlerine sokarcasına store açalım.  :x((

ELBET BİRGÜN

Gorkem

bir tane store nelerine yetmiyormuş i.nelerin  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Ollivanders

2.şube mi yoksa oraya mı taşınıyorlar

alperen

King1965

g*t kadar dükkanla basladılar adamlar simdi daha büyüğüne geçiyor ..

Akyol

Alıntı yapılan: CemBaba - 10 October 2013, 16:19:28
Onu geçin benim evimin altına açılıyor. Benim kocaman bir pankart yaptırmam lazım. :(
Cem bu kadar olur   :deli:

Bu arada Sadece Samsunsporlu'ya katılıyorum. Bu işler böyle arkadaşlar biz vay bunlar böyle vay bunlar şöyle derken enerjiyi yanlış tarafa harcıyoruz. Gün gelir onların şehirine biz açarız store'umuzu inşallah..

ramcQ_55

fb bjk ts  hepsi actı yakında eskişehir gs bursa ordu vs hepsi acacak neredeyse bi samsun yer bulamıyor acamıyor bu  memlekette yazık

Desiqner

Büyükşehir'iz diye övünmekten başka elimizde birşey yok.
En işlek caddemiz Çiftlik ama Store yok , en işlek avm Piazza ama Store yok.
Adamlar buralara store açınca eleştirmeye hakkımız yok.Bizim şehrimiz bunlara prim veriyorsa adamlar herşeyi yapar...

Karabudun

Alıntı yapılan: Akyol - 10 October 2013, 17:45:10
Cem bu kadar olur   :deli:

Bu arada Sadece Samsunsporlu'ya katılıyorum. Bu işler böyle arkadaşlar biz vay bunlar böyle vay bunlar şöyle derken enerjiyi yanlış tarafa harcıyoruz. Gün gelir onların şehirine biz açarız store'umuzu inşallah..

Gerçekçi olalım, neredeyse imkansız. Bırakın Samsunspor' a dair mağaza açmayı; Samsunspor posterini asacağımızı bilsinler, kiralayacak dükkan bulamayız.

Uğur Yıldız

Bizim neden başka bir şehre store açma gibi bir derdimiz olsun ki?

5trawberry

münferit müdahaleler tehlikeli, birlik olup bişeler yapmak lazım. :)

seyf55

Haberi duyunca sovmemek elde degil

Ertuğrul Sağlam

trabzon valisi ve emniyeti de ceza aldımı acaba!  >:(

AlıntıSamsunspor'umuza PFDK'dan Ağır Ceza

SAMSUNSPOR Kulübünün, 06.10.2013 tarihinde oynanan 1461 TRABZON - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 36.000,takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 5.250.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu ATİLLA ÖZMEN'in, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir