Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

tankut

Aslansın Agbetu.....Amatöre kadar yolun var Göttepe...

GurbetciFanatik

emre__ss

Sen bi gol atamazsan agbe2 yaslar böyle adama  :D

cany

berusa55

Aliaga tamam; sırada Karabik... O da gitti mı tadından yenmez oy oy...

samsunmania

Küme düşmek kim için olursa olsun çok zor be kardeşim. Göztepe olsun, Karabük olsun, hepsi hakettiğini bulsun. Boşverin dalga geçmeyelim. Kötülük eninde sonunda sahibini buluyor nasıl olsa.

samuray

Alıntı yapılan: Desiqner - 12 May 2013, 00:45:39
İstiklal Marşı üzerinden din düşmanlığı başka birşey değil...
Başka işlerimi var ki ?
serin gelin arkadaşım niye din düşmanlığı istiklal marşı istiklal marşı gibi okunur eski köye yeni adet getirlmez

berusa55

Alıntı yapılan: samsunmania - 12 May 2013, 20:44:57
Küme düşmek kim için olursa olsun çok zor be kardeşim. Göztepe olsun, Karabük olsun, hepsi hakettiğini bulsun. Boşverin dalga geçmeyelim. Kötülük eninde sonunda sahibini buluyor nasıl olsa.

Yok yok dalga geçmiyoruz; aynen dediğiniz gibi sadece hak ettiğini bulduğu için bu sevincimiz ;)

yasemin 5516

Alıntı yapılan: samsunmania - 12 May 2013, 20:44:57

bırakalımda bu seferde ağlayanları üzülenleri biz izleyelim hep biz ağladık bizi izlediler yeri geldi güldüler bile evet çok zor ama herkez hakettiğini yaşıyor.

Ertuğrul Sağlam

Istiklal marsinin melodisi belli herkes o sekilde okuyor ama bazen istisnai durumlarda farkli tarzlardada okundugu oldu anlqmadigim sey ilahi tarzinda okununca zorunuza neden gidiyor. Bu dinle alip verilmedigi ne acaba? Eger musluman degilseniz dininizi soyleyinde ne oldugunuzu bilelim.

samsunmania

Boşverin arkadaşlar, bir hafta sonunu sıfır stresle geçirmenin ne demek olduğunu tattım bugün. Gerisi hikaye. ;D

samuray

ya arkadaşlar sete hecklendimi ben bir haftadır siteye giremedim samsunspor biz diye sacma sapan bi sayfa çıkıp durdu neyseki bugün girdim varmı bu konuda bilgisi olan

Ayberk

Goztepenin duşmesi neyse de,inşallah imam bırakır bunları,bakana falan muhtaç kalıp yalanırlar da o zaman yediririz onlara laflarını

samuray

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 12 May 2013, 21:05:35
Istiklal marsinin melodisi belli herkes o sekilde okuyor ama bazen istisnai durumlarda farkli tarzlardada okundugu oldu anlqmadigim sey ilahi tarzinda okununca zorunuza neden gidiyor. Bu dinle alip verilmedigi ne acaba? Eger musluman degilseniz dininizi soyleyinde ne oldugunuzu bilelim.
istiklal marşı istiklal marşı gibi okunur din düşmanlığı falan yapmıyorum din bezirganlığıda yapmıyorum elhamdülülllah müslümanım (ilahi şeklinde okunursa asıl orada din bezirganlığı yapılıyor anlamı çıkar ortaya) zaten bu ara din üzerinden siyaset yapma nedense moda oldu sanki

Ertuğrul Sağlam

Sizin o ediklerinizin modasi gecti kimse itibar etmiyor artik herseyin altinda birsey aramayin.