Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

##kdc##

Alıntı yapılan: cgr - 11 May 2013, 03:11:04
Samsunspor Transfer Çalışmalarına Hız Verdi

KAYNAK : A.Y.S.İ.H.A
:D :D :D

bu haber ajansına bizim gazeteyi de abone yapalım da bomba haberleri kaçırmayalım  :P

kalptenþimþek

11 May 2013, 10:59:03 #36737 Son düzenlenme: 11 May 2013, 11:07:53 kalptenþimþek
sokacam yapacağın habere çağrı ben sana gol videosunu yükle dedim hıyar herif :kafa: :suslen:

##kdc##

Çağrı'dan video bekliyorsan biraz daha beklersin sen abi  ;D

FaTiH_HaN

Alıntı@f.arslan sen stoper ol biz tekmeye kafamızı sokalım Ferhat abi

Ferhat abi twitter da RT show yapıyormuş, taraftar lokmanı bırakmış  :hnk:

davidsavage

Alıntıİstiklal Marşı skandalı
SAMSUN'un Çarşamba İlçesi'nde düzenlenen bir etkinlik sırasında yazar ve şair İsmet Özel, İstiklal Marşı'nı ilahi gibi okudu. Salondakilerin bir kısmı ayağa kalkarken bir kısmı oturdu. İlahi gibi okunan İstiklal Marşı'nın 10 kıtası programa katılanların kafalarını karıştırdı.

http://gundem.milliyet.com.tr/istiklal-marsi-skandali/gundem/detay/1707081/default.htm

5trawberry

Alıntı yapılan: davidsavage - 11 May 2013, 22:28:54
http://gundem.milliyet.com.tr/istiklal-marsi-skandali/gundem/detay/1707081/default.htm

Tamam İstiklal Marşı'nı bilindik şekilden farklı okumak reklam yapmaktır ve yanlıştır. Fakat ''ilahi'' gibi ne demek. Belki Amerikan Rap parçası ritminde okudu bu kişi o marşı.

Milliyet'in her zamanki provakatörlüğü, insanları bayrak ve din konusunda birbirine düşürmek için atılmış bir başlık. Şiddetle kınıyorum.

seyf55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 12 May 2013, 00:34:57
Tamam İstiklal Marşı'nı bilindik şekilden farklı okumak reklam yapmaktır ve yanlıştır. Fakat ''ilahi'' gibi ne demek. Belki Amerikan Rap parçası ritminde okudu bu kişi o marşı.

Milliyet'in her zamanki provakatörlüğü, insanları bayrak ve din konusunda birbirine düşürmek için atılmış bir başlık. Şiddetle kınıyorum.

bunların ki din düşmanlığı

Desiqner

İstiklal Marşı üzerinden din düşmanlığı başka birşey değil...
Başka işlerimi var ki ?

cany

Alıntı yapılan: davidsavage - 11 May 2013, 22:28:54

alkışlarlayaşıyorum.com da gördüm bunu. altına bi kaç entel artis yorum yapmış. mantıklı da bilmem ne. farklı olmaya çalışan şöyle tipler deli ediyo insanı

binikalamadım

6. SAMSUN GÜNLERİ

dün Eyüp Feshane'de yapılan bu etkinliğe katıldım...Hay katılmaz olaydım...

burada gördüğüm standları ya da standlarda bulunan yazılardan bir kaç tanesini sizlere aktarayım..

Trabzon Ekmeği
Trabzon Kurabiyesi
Trabzon Hurması
Ordu Fındığı
Giresun Görele Pidesi
Rize Bezi
Artvin Balı
İspir Fasulyesi
Erzurum Cağ Kebabı
Maraş Dondurması
Balıkesir Höşmerim
Of Süt Ürünleri
Sancaktepe Belediyesi
...
hatta bir stand da Trabzonspor forması ve atkısı satılıyordu her tarafta kemençe sesleri bozuk laz şiveli uydurma türküler yeri göğü inletiyor ceşan ile süslenmiş standlar...buraya yöre türkülerini icra eden küçük bir ekip ile yöre halk oyunları gösterisi yapan bir halk oyunları ekibi monte edilmeliydi...

en ağırıma giden ise Samsun Mutfağı diye bir bölüm vardı burada bir çok yöre yemeğimizin resimleri vardı bunlardan bir kaç tanesi de orada üretiliyordu tadına bakabiliyorsunuz güzel bir uygulama...ancak bu resimlerden birinde Akçaabat Köftesi yazıyordu...

Samsun Mutfağı'nı Akçaabat Köftesi'de temsil ediyormuş.

GELELİM BİZDEN YANA BÖLÜMÜNE

bu sızmalar dışında kalan bölüm ise harikaydı ziyaretçilere Samsun Keşkeği ve Kaymaklı Lokum ikram ediliyordu Atom , Kıvratma , Samsun Simidi , Nokul , Bibertuzu , Manda yoğurdu , Kel Simit , Samsun Pidesi ile tanışma uzakta kalmışlar için tatma imkanı vardı...

bol miktarda Samsunspor Forması ve Atkısı satılıyordu , ziyaretçilerden ve stand görevlilerden Samsunspor Forması giyen ve Atkısı takan ciddi sayıda insan vardı.

ilçe standlarından bazıları bir masa bir sandalyeden oluşuyordu...

bu etkinliği gerek ikramları gerekse promosyonları ile Bafra , İlkadım , Çarşamba ve Canik sırtlamıştı...

7.Samsun Günleri'nde sızmaların engellenebilmesi dileklerimle.

sadece ve sadece SAMSUN.

55_OrHaN_55

Samsun kanalı diye piyasaya çıkan kanalda yayla uşakları kültürü ağır basıyor, yöresel sanatçı diye İlyas Çavdaroğlu gibi trabzonlular kemençe şov yapıyorlar. Bunları da artık normal karşılıyorum. Malesef Trabzon lobisi bu şehri ele geçirmiş...

55cem55

Feshaneye bende gittim evet diğer sehırlerdende katılım vardı ama gecen seneye göre cok cok cok daha iyi samsunspor tanıtımları vardı standlarda çalışanlardan formalar ve kırmızı beyaz agırlıklı renkler Samsunspor ve Carsambaspor  standı bile cok basarılıydı zaten bunları görünce dısarıdakı diğer sehir standları hikaye kaldı...

Atakumlu

Agbetu bastı goztepe ye ....

Shane_Falco

Tavşanlı salladı 1 tane gayet güzel bir gol attı Agbetu