Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Ve maç bitti.Bu çok güzel oldu

55_OrHaN_55

Herve Tum için kaç para verdiler acaba? Bizim Ekigho bile böyle kaçırmamıştı :)

Desiqner

Herşeyin ötesinde bugün Galip Öztürk yalakalığı yüzünden birsürü renktaşımdan tiksindim tam anlamıyla.
Dünyada herşey paramıdır kardeşim ? Dik durmak değilmi bizi biz yapan ?
Galip ağanızı bekleyin çıksın "A.Ş." yapacak Samsunsporu...

lato

http://www.haberexen.com/tcdd-hizmet-binasinin-yeni-rengini-halka-soracak-235903h.htm

Bu haberdeki binanın rengi için nereye bildirim yapmak gerekir? Topluca bildirelim Kırmızı-Beyaz olsun :deli:

King1965

sımdı ben sureklı trenı kullanan bırı olarak brn de gorus bıldırmem gerekır tabıkı  kırmızı beyaz :D

King1965

Su maç günü bir kişi bugun kimle maç kaçta diye  soru sormasın kafama sıkıcam

hadı soruyorsun be adam cevap verdıkten sonra hım işiniz zor yenemeyiz onları demek ne . Salak ınsanımız var cok adamlara sorsan kacıncıyız bılemez daha kımle mac var onları bılmeyen halkımız var

berusa55

O soranlara "hangi maç yaa?" deyip devam edeceksin. Ağzının ortasına tokattan beter olur kardeşim; tabi anlayabilirse.  ;)

King1965

sımdı takım bu hafta alsın haftaya senden benden önce bıletlerı nı alır gıderler maca

kalptenþimþek

beni rahatlatıyorlar böyleleri..bana golleri kim attı diye sordular ben de;  ilk golü orhan attı sonra rıfat attı sonra tanju sonra bi daha rıfat a ohh rahatladım..

samsunum

aynen . Bana da geçen kartal maçında biri kiminle oyunyoruz dedi kocaelisporla dedim  :) yeniliriz o zaman dedi  :kafa: . Güler misin ağlar mısın arkadaş

samsunum

Acaba  ne oldu da Galip Öztürk sevgisi geldi millete ? Daha dün Samsunsporumuza temlik koyanlar bugün kahraman gibi pankartları vardı statda . Yaptığı iyi birşey varda biz mi bilmiyoruz. yazıkk :S :S

Unutmadık unutmayacağız Galip ağa imiş ..
http://www.facebook.com/sehzadeler.org?fref=ts

lato

İyi yemliyordur deplasman otobüsleri çorbalar faso fiso neyse boşverin o kadar boş insan var ki hangisi niye var diye sorgulamak bile boş..

SametYılmaz55

17 February 2013, 01:36:24 #35607 Son düzenlenme: 17 February 2013, 02:47:59 SametYýlmaz55
Antalyada geçen sene bizi görüp kimle oynuyorsunuz diye soranlar Antalyalılar vardı :rulet:

Furkan

Karabudun

Biraz da özeleştiri yapalım o zaman,
Burada(aramızda) da çok ateşli G. Öztürk savunucuları vardı. En ufak eleştireye tahammulü olmayan arkadaşların az atarına rastlamadık. Hey gidi günler!  "Kimsenin adamı olmayın!" diye selzenişte bulunurken "O kadar biliyorsan sen de bir otobüs al, gel." diyen renktaşlar(!) firari olmuşlar. G. Öztürk "İyidir." veya "Kötüdür." diye bir yorumum olmadı. Yalan yok, "Samsunsporlu" sıfatını ön plana çıkardığı zamanlarda gurur da duydum kendisiyle. En azından ülkece tanınmış bir işadamı reklamımızı yapıyor diye düşünüp diğerlerine giydiriyordum içten içe. Lakin Öztürk abarttı, daha başkan bile değilken dışarıdan dışarıdan hükmetti kulübe. Babasının çiftliğinden öteydi. Kazım Yılmaz' da Öztürk' ün şapkasından çıktı. Sonra düştüler birbirlerine orası ayrı. Öztürk başkan olsun diye coşanlar, kendisini en büyük Samsunsporlu ilan edenler sıra sıraydı. O zaman da dedim, yine diyorum. Kişi iyidir veya kötüdür, ama kişileri Samsunspor' un önüne geçirenler bizden değildir! Asıl kötü onlardır. Asıl kötü benim sevdamı kendi kulluğuna kurban etmeye çalışanlardır. Adamın adamı olup da formamı sırtına geçirdi diye kimse renktaşım olmuyor. Kişilere değer katan Samsunspor' dur. Samsunspor üzerinden etiket mücadalesi verenler olmasa çok daha dik yürürdük. Maalesef bazıları boynumuzu büküyor, ama tribünde ama sokakta.