Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Sevgili Muhalif,
İkinizin arasındaki diyalog beni ilgilendirmez elbette. Lakin özelden yazaydın iyiydi. Peki siyaset yapmana ne demeli, arkadaş? Bizi suçladığınız şeyi yapıyorsunuz. Yakışmıyor kardeş! Benden farklı düşünebilirsin, eyvallah. Ama mesaj sayına güvenip insanların mesajlarını sildirtmeye çalışmak, yazdıklarından ötürü onları siyasetle suçlamak ve üstüne siyasi mesajlarda bulunmak pek adaletli ve doğru bir davranışmış gibi gelmiyor bana. Ne senin mesajını silmeni bekliyorum ne de adminin okuyup silmesini! Hamd olsun her fikre tahammülüm var, bu nedenle de baskıya veya yaftalamaya gerek duymuyorum. Yaptıklarım da söylediklerime ters düşmüyor. Bu platform da dahil kimseye ayrımcılık yapmadım. Kaldı ki iki iletisini okuyup kimseye yafta da yapıştırmadım. Sağ olasın; hiçbir ırka, kültüre hakaret veya küfür etmememe rağmen beni "kafatasçı" yapmıştın o gün. Belki de o gün küfür etmeyen tek adam da bendim, buna rağmen ben suçlandım. Seni vicdanınla baş başa bırakıyorum, arkadaşım. Hakkım geçtiyse de helal-i hoş olsun. Terbiye sınırları aşılmadığı takdirde de bu mevzunun üzerine bir daha yazmayacağım.

ahmetsefa55

@sener.eren

hocam sen sanırım hala yanlıs anlamaya devam edıyorsun.
ben ne zaman sıyaset yaptım ? yaptım da ben mı bılmıyorum.sıyaset yaptıgım mesajımı gosterırmısın sana zahmet.

mimar55

Allahtan siyaset yasak bu kadar tartişma cıkıyor yasak olmasa halimiz dumanmış :) burda en önemli konu  samsunspor_x

Karabudun

Ranttan neyi kimi kast ediyorsun? Senden bir önceki mesajın peşine okuyunca ben direkt adres buluyorum. Aman diyeyim, yanlış anlaşılmasın. Kimsenin avukatı değilim. Siyasetten de gayet uzak duruyorum bu forumda.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: muhalif - 12 February 2013, 22:19:48
rant kimin olacak göreceğiz.

@sener.eren

bak güzel kardeşim/abim rantın kımın olacağını bıldıgımı yazmamısım.kımın olacağını merak ettıgımı yazmısım.
bu illa siyasi bir kişilik olacak diye bir kaide yok.bir işadamı da olabilir.
ama dervişin zikri ne ise fikri de odur.

Karabudun

Alıntı yapılan: muhalif - 13 February 2013, 01:12:45
@sener.eren

bak güzel kardeşim/abim rantın kımın olacağını bıldıgımı yazmamısım.kımın olacağını merak ettıgımı yazmısım.
bu illa siyasi bir kişilik olacak diye bir kaide yok.bir işadamı da olabilir.
ama dervişin zikri ne ise fikri de odur.

Nasıl diyorsan öyle olsun. Artık konu kapansın. İyi geceler diliyorum.

ismail

ahmetsefa55

aslında ben neyi merak ediyorum biliyo musunuz ; neden herkes sessiz ?
neden kimse tepki göstermiyo ? neden biri çıkıpta 'kardeşim bu sitede siyaset yasak' demiyo ?
neden sanki bu kuralı ben koymuşum gibi benden başka kimse bişe demiyo ?
karışmak istemiyo olabilirsiniz adminler var onlar halleder diyo da olabilirsiniz.
ama bunu derken adminlerinde işi gücü olduğunu 7/24 burayı takıp edemeyeceklerını bılıyo olmalısınız.
otokontrol sıstemı ıcerısınde gereklı uyarı tepkı vs. neden dıle getırılmıyo ?
neden herkes işine gelince söylüyo da işine gelince susuyo ?
burda sırf sıyaset olmasın dıye sanıkı bdp sempatızanı konumuna dusuyorum aslında en cok da buna uzuluyorum.
hanı bu sıtenın müdavimleri ?
eğer bu tıp yazılara ızın verılecekse bende yazarım herkeste yazar.
herkesın sıyası gorusu var sonucta.herkes bırseyler karalayabılır.
ınsanlarla kotu olmak ıstemıyorum ama kımse bıse soylemeyınce yalnız kalıyorum.
eğer bır daha boyle bır konuda tepkı gosterılmezse bende sıyası ıcerıklı yazılar yazacağım.
sanırım o zaman da kımse bana tepkı gostermez.

ult55ras

lato

Alıntı yapılan: muhalif - 13 February 2013, 01:18:27
aslında ben neyi merak ediyorum biliyo musunuz ; neden herkes sessiz ?
neden kimse tepki göstermiyo ? neden biri çıkıpta 'kardeşim bu sitede siyaset yasak' demiyo ?
neden sanki bu kuralı ben koymuşum gibi benden başka kimse bişe demiyo ?
karışmak istemiyo olabilirsiniz adminler var onlar halleder diyo da olabilirsiniz.
ama bunu derken adminlerinde işi gücü olduğunu 7/24 burayı takıp edemeyeceklerını bılıyo olmalısınız.
otokontrol sıstemı ıcerısınde gereklı uyarı tepkı vs. neden dıle getırılmıyo ?
neden herkes işine gelince söylüyo da işine gelince susuyo ?
burda sırf sıyaset olmasın dıye sanıkı bdp sempatızanı konumuna dusuyorum aslında en cok da buna uzuluyorum.
hanı bu sıtenın müdavimleri ?
eğer bu tıp yazılara ızın verılecekse bende yazarım herkeste yazar.
herkesın sıyası gorusu var sonucta.herkes bırseyler karalayabılır.
ınsanlarla kotu olmak ıstemıyorum ama kımse bıse soylemeyınce yalnız kalıyorum.
eğer bır daha boyle bır konuda tepkı gosterılmezse bende sıyası ıcerıklı yazılar yazacağım.
sanırım o zaman da kımse bana tepkı gostermez.

Kardeş bir haber paylaşıldı yorum yaptık siyaset yasak diye uyarıldı haliyle herkes çekilidi. Sadece belirli bir kaç kişi bana göre gereksiz bir şekilde tartışmayı uzattınız. Haklısınız siyaset yasak uyarmak gerek ve en önemlisi boş yere atışarak uzatmamak gerek. Ben kendi yorumumdan silmeye başlıyorum herkes yazdığını silerse adminler de zahmete girmemiş olurlar. Bazen gafletle yazmakta bulunuyoruz hepimiz siyaset insanların arasına fitne sokan en büyük etken sanırım kendi adıma bundan sonra dikkat edeceğim hayırlı geceler herkese

5trawberry

13 February 2013, 02:23:28 #35560 Son düzenlenme: 13 February 2013, 02:30:17 5trawberry
Bir toplulukta her görüşten insanın olması ve bu görüşler doğrultusunda ayrımcılık olmadan geçinmek, demokratlığın göstergesidir.
Burada hepimiz Samsunspor ortak paydasında, duygularımızı düşüncelerimizi paylaşıyoruz, Samsunspor bizim namusumuzsa ve Samsunspor'un hakkını hukukunu zedeleyen her kim var ise, siyasetten sivil toplum örgütüne kadar her kurumu ve kişiyi eleştirmedik mi? yeri geldi Yusuf Ziya Yılmaz'ı yeri geldi Suat Kılıç'ı eleştirmedik mi? Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun derken, Yusuf Ziya Yılmaz'a besteler yapılırken, siyaset mi yapmış olduk? Yoksa onurumuzu mu savunduk.

Bu ülkede farklı farklı siyasi partiler çok önemli isimler, ve çok büyük hizmetkarlar yetiştirmiştir. Ama 90 yıllık Türkiye Cumhuriyet'i Samsun'a gelmeyi düşünen zatlar kadar, şerefsizini de yetiştirtmemiştir.

emre__ss

Siyaset yeri geldiğinde bir takım uğruna gözünü kırpmadan 1000 km yolu omuz omuza gidebilecek insanları,bir anda birbirine düşürebilecek iğrenç birşey.Onun için hiç bulaşmayalım arkadaşlarım abilerim gerek yok

Levent ÖCAL

Halkbank kredi kartı ekstrem kartı aldığım günden beri talebim olmasına ve her ay sorunu bildirmeme rağmen mail olarak gelmiyordu. Bu sabah bütün ekstreleri aylar bazında mail olarak göndermişler ve son mail de de Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ekstre ulaşmaması ile ilgili sorununuz incelenmiş ve herhangi bir sorun bulunmadığı tespit edilmiştir. 444 0 400 Halkbank Dialog şeklinde bir hata bildirim maili atmışlar.

Güler misin, ağlar mısın >l<

Burak

Alıntı yapılan: sener.eren - 13 February 2013, 00:24:19
Burak kardeş, affına sığınarak soruyorum. Geçende aynı konuda beyanda bulunduğumuz için siyaset yapmakla suçlanmış ve jurnallenmiştim. Sen de bizden çok farklı düşündüğünü ekleyip bizim gereksiz konuştuğumuzu, siyaset yaptığımızı, bunun yasak olduğunu öne sürmüş ve "Darılmaca yok!" demiştin. Şurada yazan arkadaşların neredeyse tamamı şahittir bu söylediklerime. Eee be güzel kardeşim, şimdi "Yasaksa yasak." diyor ve siyaset yapıyorsun. İletini okuduğumda gerçekten çok şaşırdım. Anlamadığım senden farklı düşündüğümüz için mi siyaset yapıyor oluyoruz(ki siyasi fikrimi hiç beyan etmedim) ya da forumdaki herkes eşit haklara sahip değil mi?

Muhalif, ayıp ettiğini düşünüyorum. Şayet ortamı germek istiyordun, özelden yazaydın keşke adama. Serkan' a hak veriyorum, ama demeden de olmuyor kardeş! Biraz adaletli olmak lazım.

ben cezasını göze alıp banlanmayı kabul ettim yasak olduğunu da beyan ettim ayrıca kimseye de darılmadım uyaran haklıysa haklıdır haklısın der susarım  ::)

ali ihsan

13 February 2013, 12:13:40 #35564 Son düzenlenme: 13 February 2013, 12:34:17 AliÝhsan
Samsunspor ile ilgili meselelerde siyasetçilerin yaptıklarının değerlendirilmesi ve eleştirilmeleri oldukça doğaldır.Fakat birilerini eleştirmek için fırsat kollanıyormuş izlenimi oluşuyorsa ve bu Samsunspor üzerinden yapılıyorsa, biraz yakışıksız oluyor.

Bunun haricinde ki siyasi tartışmalar forumda ayrışmalara neden olabilir kanısındayım.Zaten siyaseten düşündüklerimizi sosyal medyadan ve ya farklı platformlarda dillendirebiliyoruz.

Bu nedenle yanlış anlamalara ve ayrışmaya neden olabilecek tartışmalardan kaçınalım lütfen.Birisinin müdahale etmesine gerek olmadan bizler bu durumu halledebiliriz.

Bunlar benim genel düşüncelerimdir.Yukarıda ki tartışmalardan ayrı değerlendirilmesini rica ediyorum.

Bizi burada birarada tutan Samsunspor sevgimizdir.Zaten bu şehirde ne kadarız ,bari biz birbirimizi yemeyelim...