Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 04 February 2013, 21:24:00
http://tinyurl.com/akqsyca bu olay hakkında bilgisi olan var mı ?

vay anasını Genç Termelilerin Reisi değil mi Ali Kondakçı? deplesmanlarda hep vardılar bıcaklayan kım mıs ya bızım her macda kavga gurultu eksık olmuyor neden kavga ediyor bu millet

intikamımz acı olacak yazmıs bırısıde ali kondakçının facesıne.. herkes geçmiş olsun dileklerini yazmısken..

samuray

Alıntı yapılan: King1965 - 04 February 2013, 21:56:15

dun 9 da ızledım en sona bızı koydular cok az konustular
ya ben pzt günü biliyordum benimmi yanlışım var

King1965

pazar 9 da var bıde çarşamba aksamları var sanırsam

samsunum

dün akşamki hedef süperlig programını izlemek için
adresten pazar gününü seçin saat olarakta 22 22 yi 

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3

kalptenþimþek

Furkan

Arkadaşlar arkasında Samsunspor.biz yazan polardan lazım bana 1 tane kullanmayan elinde fazla olan felan varsa benimle irtibata geçerse memnun olurum.

King1965

Samsunspor üstündeki baskıyı attı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, "Üst üste aldığımız galibiyetlerle üzerimizde bulunan psikolojik baskıyı attık" dedi.

Yılmaz yaptığı açıklamada, Kartalspor galibiyetini tribünleri tamamen dolduran taraftarlara armağan etti. Kartalspor maçında 2012, 2013 sezonunun seyirci rekorunu kırdıklarını belirten Yılmaz, şunları kaydetti: "Bu güzel tablo Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan takımlara bile zor nasip olurken Samsun'un bir futbol şehri olduğunu tekrar hissetmiş olduk. Samsunspor bu şehrin en önemli moral değeri. Taraftarımızın mutluluğu bizleri de mutlu etti. İnşallah daha güzel günler bizlerle olacak. Elbette henüz başarılmış bir şey yok ancak bu moralle birlikte oyuncularımızın daha da iyi maçlar çıkaracaklarına inanıyorum. Samsunspor'un yükselişi kavgadan, şahsi hesaplaşmalardan uzak durduğumuzda, camia olarak birlik olunduğunda gerçekleşir. Herkesin Başkanımız Emin Kar'a ve onun özverili mücadelesine destek vermesi lazım. Samsunspor hepimizin gururu ve mutluluğu. Bu galibiyet Samsunspor'u gerçekten seven herkese armağan olsun."

Göztepe ve Kartalspor karşısında takımın oynadığı futbolun gelecek açısından ümit verdiğini ifade eden Yılmaz, "Oynanan güzel futbol bizi sevindirdi. Üst üste aldığımız galibiyetlerle üzerimizde bulunan psikolojik baskıyı attık. Bundan sonra galibiyetler serisinin geleceğine inanıyorum" diye konuştu.
AA

celebi

washingtondan saygilar sevgiler. vallaga memletim gibisi yurdum gibisi uyok. burada herkes paranoyak olmus be kardesim. yeni hedefim guney afrika cumhurlyeti ve dubai  8)

emre

Alıntı yapılan: celebi - 05 February 2013, 17:56:07
washingtondan saygilar sevgiler. vallaga memletim gibisi yurdum gibisi uyok. burada herkes paranoyak olmus be kardesim. yeni hedefim guney afrika cumhurlyeti ve dubai  8)

fotoğraf at sn Çelebi belgelendir biz nereden bilelim Washington'da olduğunu hiç olmadı takla at..

celebi

kocum telden giriyorum atabilirsem atarim. canimi sikma operim seni

kalptenþimþek

washingtondan saygilar sevgiler. vallaga memletim gibisi yurdum gibisi uyok. burada herkes paranoyak olmus be kardesim. yeni hedefim guney afrika cumhurlyeti ve dubai  8)

o zaman yediğin içtiğin senin olsa ,"çelebi seyahatnamesi" diye bir başlık açsan, resimler videollar paylaşsan,washingtonda obamayı bulsan ona atkı taksan, yankilerin beyzbol maçına gitsen 61.dakikada itoş diye haykırsan buna yanki taraftarlarını da dahil etsen, sonra g.afrika, dubai, sidney,  pekin, seul, tokyo......... :--*

emre

Alıntı yapılan: celebi - 05 February 2013, 18:02:00
kocum telden giriyorum atabilirsem atarim. canimi sikma operim seni

canını yerim senin, bekliyoruz bi ucundan Obama'nın bi ucundan Çelebi reyizin tuttuğu Samsunspor atkısının resmini  :)

edit. istekler artıyor O Obama o atkıyı takacak !

allum

trt ye yazmak lazım SAMSUNSPOR kısaca konuşulmazzz

lucarelli

Abi daubai'ye gideceksen kışın git, yazın sıcaktan ölürsün