Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

kazım yılmaz batırmış gitmiş kulübü resmen

Desiqner

24 Futbolcuyla UEFA'lık olmuşuz.

King1965

bu sezon cıktık cıktık cıkamadık seneye kötu gunler bekler

ZOR AMA ÇIKACAGIMIZA İNANIYORUM

Bakican55

Süpriz ne ki acaba ya bilen felan yok mu ?

King1965

bnde çok merak ediyorum

Emin Kar ; Bu takım Boluspor ve Rize maçını kazansın o zaman ben bu sehre ve futbolculara süprizim var

bunu duyduk bakalım süpriz ne olacak ..

isyan

Yanlis duymadiysam Emin Baskan eski oyunculara 7 trilyon borc var dedi Kazim Yilmaz'a ise 12 trilyon. Bu 12 trilyon'u neye harcamis neyin borcu cok merak ettim

ramcQ_55

06 February 2013, 01:01:51 #35421 Son düzenlenme: 06 February 2013, 09:05:28 ramcQ_55
kazım yılmaz demekki hiç bir futbolcuya doğru düzgün para vermemiş peki bu kadar borc nasıl olmuş birileri aradan cok büyük paralar yemiş bu besbelli

lato

Ben de hep bunu soruyorum kendi kendime eski borçları ödemiş olsa bir dünya tantana yapmıştı ödememek için. E topçulara da adam akıllı ödeme yapmamışsın neyi ödedin neyi geri alacaksın ilginç bir durum

Bakican55

supriz keşke ertuğrul saglam olsa super olur vallaha zaten iki macı alırsak playoffa oynarız gibi duruyor bu tabloda ertuğrul hoca gelir gibi ama ekonomik durumlar ortada hadi bakalım

Sercan

Alıntı yapılan: Bakican55 - 06 February 2013, 01:07:11
supriz keşke ertuğrul saglam olsa super olur vallaha zaten iki macı alırsak playoffa oynarız gibi duruyor bu tabloda ertuğrul hoca gelir gibi ama ekonomik durumlar ortada hadi bakalım

Bence o kötü bir sürpriz olur.

jurista

süper lige çıkışla beraber federasyondan gelen bedel ,süper ligde oynarken yayıncı kuruluş,iddia,spor toto gelirleri ...

kazım yılmazın verdim dediği 12 milyon !!!

şu an eski topçulara olan 7 milyonluk borç ...

vallahi ilkokul mezunu sıradan biri bile yukarıdakileri toplasa çıkan sonucun vehameti karşısında şok olur ...

kazım yılmaz ya çok zeki , ya çok aptal ...

ikisinin ortası yok !!!

bugün a takımı operasyonuyla beraber bir süre tutuklu kalan ,sonra serbest bırakılan bir iş adamı müsveddesini gördüm !!! Samsunspo üzerinden para toplayıp cukkalayanlardan...Allah o kadar büyük ki çarpıyor adamı ! Düşmüş ,pejmurde bir hal, yırtık bir mont ,çamurlu ayakkabılar ,belki iki haftadır yıkanmayan dağınık saçlar !!! Nezarethanedeydim sanki ,oysaki bir devlet kurumundaydım o da aciz bir vaziyette oradaydı ...

Allah herkesin layıkını verir

Kaya

Deplasman organizasyonu yapılmayacak mı ?

Çarşamba oldu şimdiden maçı yaşamaya başladık da  :D

ramcQ_55

Alıntı yapılan: King1965 - 06 February 2013, 00:16:08
bnde çok merak ediyorum

Emin Kar ; Bu takım Boluspor ve Rize maçını kazansın o zaman ben bu sehre ve futbolculara süprizim var

bunu duyduk bakalım süpriz ne olacak ..

bolu ve rizeyi yenersek , süpriz denizli deplasmanına yüz otobüs olabilir .:)

Bakican55

Rize maçı cumartesi 2'de akşama alınsa süper olur yönetici abilerim tff baskı yapın

King1965

Alıntı yapılan: Bakican55 - 06 February 2013, 15:37:33
Rize maçı cumartesi 2'de akşama alınsa süper olur yönetici abilerim tff baskı yapın

adamların isi gücü yok zaten tff ye aksam  7 ye alın dıyecek :)