Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Bakican55

Alıntı yapılan: King1965 - 06 February 2013, 17:12:42
adamların isi gücü yok zaten tff ye aksam  7 ye alın dıyecek :)
haklısın ama o maç akşam olursa stad yine full olur ve o maçı kesin alırız diye demiştim

allum

tarık menteşoğlu ne diyo ya allah aşkına , takım hareket halindeyken boyle ortaya çıkılırmı hiç? Bunların dediği doğru olsa yada dediklerinin arkasında durabilcek kadar kendilerine inansa (kazım bey içinde geçerlidir) sahipsiziz dediğimizde duyar gelirlerdi bunları ayartan menejerler flan var heralde yoksa bu rantı bunlar göremezz

allum

tarık menteşoğlu ne diyo ya allah aşkına , takım hareket halindeyken boyle ortaya çıkılırmı hiç? Bunların dediği doğru olsa yada dediklerinin arkasında durabilcek kadar kendilerine inansa (kazım bey içinde geçerlidir) sahipsiziz dediğimizde duyar gelirlerdi bunları ayartan menejerler flan var heralde yoksa bu rantı bunlar göremezz

Desiqner

Abimiz sabah akşam Samsunspor haberi yapıyor.Haketmişti tatlıyı :)

brigand

Kan şekerim düştü mü dedin eyy kdc : )

ahmetsefa55

allah seni ne etmesin pis cingen.

7 sinde ne ise 70 inde de aynı işte

feticalik

İstanbulda Full eşyalı 1+1 ev bakıyorum. Varsa yardımcı olabilecek herhangi bir numara verebilecek sevinirim. Tercihen Fatih-Eyüp-Beyoğlu olabilir. Beşiktaş civarı da olur da oralar biraz pahalı oluyor ben en fazla aylık 800 lira verebilirim.

samsunum

Desiqner

ismail

adamlar buna rağmen weptv ye sallıyorlar bizi

furkan5534

Sercan

Hedef süper lig de bizim maçı gösterdiler mi ?

cembaba

Göstermemişler kanka. Ben de onu bekliyorum.

Sercan

FaTiH_HaN

Bizi ne kadar az konuşurlarsa o kadar iyi bence. Herkes sıralamaya baksın, kimse bizi üst sıralar için tehdit olarak görmesin. İnceden inceden yürüyelim, son darbeyi vurduğumuzda zaten sabaha kadar konuşacaklar  :)