Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Allah rızası için birisi şu Hayri Ülgen'i sustursun. Ne işi var TRT gibi bir kanalda bu konuşma özürlü adamın? Futbol bilgisi sıfır, eyvallah ama Türkçe ancak bu kadar katledilir. Ana dilimden soğudum bu cahil herif yüzünden.

minci

Alıntı yapılan: samsuni - 02 February 2013, 21:38:53
Allah rızası için birisi şu Hayri Ülgen'i sustursun. Ne işi var TRT gibi bir kanalda bu konuşma özürlü adamın? Futbol bilgisi sıfır, eyvallah ama Türkçe ancak bu kadar katledilir. Ana dilimden soğudum bu cahil herif yüzünden.
Peki yanındaki kim? O daha kötü ya. Hakemlik döneminde bizim maçta aleyhimize şike yapıp mahkeme kararıyla ceza almış olan şrszn birisi. Al birini vur ötekine. Ülkede başka adam kalmadı. Bu adamları adam diye topluma sunuyorlar. Yazık...

celebi

vardik new york cikaralim tadini abd nin

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: celebi - 03 February 2013, 02:07:36
vardik new york cikaralim tadini abd nin
dur bi, FBI la CIA ye bir mail atim de gör sen...

mehmet yılmaz

gez bakalım evliya çelebi. :)
yarın abd saati ile 12'de trt webin karşısına geçersin artık.
jetlag oldun mu bari? :)

celebi

ben jetlog olmadim asil jet turkiyeye donuste olacak. mac saati men hatten de olurum artik

King1965

Göztepe yine bizim maçın öncessinde oldugu gıbı boluya atmaya baslamıs:) bolusporlular deplesmana  gidiyorlar izmire

King1965

Desiqner

Arkadaşlar Rizespor'mu oynayamıyor , Mustafa Denizlimi oynatamıyor ? Bu kadroya rağmen bu kadar kötü oyun düşündürücü...
Attıkları golde Cernat'ın kişisel becerisi.Bu sene aynı senaryo olmasa bari...

kalptenþimþek

Desiqner

cgr

kalptenþimþek

Desiqner

3-1 yaptılar.Depetris attı...
Takım oyunu olarak zayıflar ama çok kaliteli kadro yaptılar...

cgr