Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Recep

trabzonspordan gelecek hayrın taaaaa
çok yanlış bir politika güdülüyor adamlar zaten bu halimize gülüyorlar bide dillerine düşeceğiz zaten yapmak istedikleri abilik muhabbetini uygulamaya çalışmalarına biz futbolcu isteyerek çanak mı tutacağız  bu şerefli mücadelemizde mertçe savaşırken namerte boyun eğilemez

Karabudun

Alıntı yapılan: özkan - 15 December 2012, 18:51:28
Menteşoğlu;ben trabzona futbolcu bile satmam dediği yerde oradan adam almak..Bana yanlış geliyo..Onlardan bedelsiz alım yapmak bişeyleri kabullenmekolmuyor mu ?

Bu devirde kimse gütmediği koyuna ot vermiyor.Hele ki bunu Trabzon'dan hiç beklemeyin!İçiniz rahat olsun.Bedeli ödenir.Bizim mazimizde onursuzca atılmış hiçbir hareketimiz olmadı,olamaz da.Az ya da çok parası verilir, futbolcu alınır.Bu gayet olağandır.Ben bunda bazı arkadaşlarımızın aksine ahlaksızlık görmüyorum.Yeter ki o formayı taşıyabilsin sporcu.Formayı taşıyabildikten sonra takımımda Trabzonlu görmek beni rahatsız etmez ve etmedi de.

beşnumara

İyi de bu haber dünkü haberin devamı ve aynı gazete. neyi tartışıyoruz ki? Emin abinin ağzından bizzat bu açıklamayı duyan var mı? Bir de abi Allah aşkına şu şerefsizlerin haberini burda paylaşmayın abi yaa

Karabudun

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 December 2012, 19:27:29
İyi de bu haber dünkü haberin devamı ve aynı gazete. neyi tartışıyoruz ki? Emin abinin ağzından bizzat bu açıklamayı duyan var mı? Bir de abi Allah aşkına şu şerefsizlerin haberini burda paylaşmayın abi yaa

Sonuna kadar haklısın.Ben kendi namıma bu yanlıştan dönüyorum. ;)

berusa55

15 December 2012, 20:45:34 #34459 Son düzenlenme: 15 December 2012, 22:33:50 berusa55
Emin abinin ağzndan bizzat nereden duyacak bu kadar insan Fatih kardeşim? Haberi de paylaşıyoruz ki ne doğru ne yanlış; üzerine konuşuyoruz. Bu gazete tarafından yalan haber yapılıyorsa zaten Emin abi veya yönetim kurulundakı arkadaşlarımız karşı açıklamayı yaparlar... Mesela bir önceki gun yapılan haberin sunuluş şekline en gerekli tepkileri forumumuzda verdik. Yani amaç, Samsunspor'umuz hakkında yaptıkları haberleri burda herkesin görmesi ve ona göre de tepkilerin verilmesi. Onlar da burayı takip ediyordur malum.

burakbas

Mersin Idman Yurdu'nda Nurullah Saglam ile yollar ayrildi.

berusa55

15 December 2012, 21:17:47 #34461 Son düzenlenme: 15 December 2012, 22:34:07 berusa55
Mersin'den ayrılmak isteyen Hakan Bayraktar'ın Samsunspor'umuza gelmek için bir bahanesi daha mi oldu demek istiyor insan. İnşallah takımımızda görürüz seni Hakan Bayraktar...

Karabudun

Alın o zaman bir son dakika haberi de benden:Hillary Clinton bayılmış ve şoka girmiş.Ahmedinejad'ın bedduası tuttu galiba.

beşnumara

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 December 2012, 21:17:47
Mersin'den ayrılmak isteyen Hakan Bayraktar'ın Samsunspor'umuza gelmek için bir bahanesi daha mi oldu demek istiyor insan. İnşallah takımımızda görürüz seni Hakan Bayraktar...
Nurullah sağlam gittiyse reis bizde demektir kendisi gelecektir diye düşünüyorum :)

lato

haber gazetesi yazarı travzon yalaması çavuşoğlunun sağlam bir dayağa ihtiyacı var

burakbas

55cem55

Bu guzel haber nurullah saglamla iki konusmamdada hakan bayraktari kendisinin birakmadigini dile getirmisti

uykan

Bugün borç almaya alışanlar, Yarın emir almaya alışırlar...(4. Murat Han)

Sadece Samsunspor

Bu nasıl bi taktik anlayışıdır anlamadım. Stoperler bekte oynuyor. Kere her yerde topla oynuyor. Musa Aydın ne oynadığını biliyosa bende futbol bilmiyorum. Forvetler hep geride ortalarda yürüyorlar. Orta saha zaten yok. Kondisyon yerlerde. Bu senenin tek güzelliği Canberk ve kısmende olsa Doğan gibi çocukların oynamasıdır.

feticalik

11 adet istek ve arzu sipariş ettim gelir mi ?