Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Beyler bileniniz vardır belki. Sabahtan beri aramadığım numara kalmadı. Ben dükkana telefon hattı çekmek için başvurdum. Hala gelmediler telekomdan. Ne yapmam ve hangi numarayı aramam gerekiyor. Bileniniz var mı?

Desiqner

444 1 444 hocam bağırmadan çağırmadan bu ara iş yapmıyorlar...

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 October 2012, 12:01:40
Beyler bileniniz vardır belki. Sabahtan beri aramadığım numara kalmadı. Ben dükkana telefon hattı çekmek için başvurdum. Hala gelmediler telekomdan. Ne yapmam ve hangi numarayı aramam gerekiyor. Bileniniz var mı?

imkanın varsa direk başvuru yaptığın yerin müdürüne çık hocam.diğer türlü çok sallıyorlar.bende telefon hattı bağlatırken bir hafta bekledim en son müdüre çıktım şikayet ettim hemen gelip yaptılar

King Of The North

> Samsunlu Iş Adamlarından Samsunspor'a DestekMynet Haber bugün 14,801,171 kişi, bu haber 152 kişi tarafından okundu.

Güncelleme : 18 Ekim 2012 16:14 
Samsunlu rezidans ve emlakçı iş adamları maddi sıkıntı yaşayan Samsunspor'un U14, U15 ve U18 takımlarının Kayseri deplasmanının tüm giderlerini üstlendi.

Samstowers Rezidans'ın yönetim Kurulu Başkanı Erol Aslan ile Emlak Plus Samsun'un sahibi Kader Önder, Samsunspor Başkanı Emin Kar'ı ziyaret etti. Başkan Emin Kar, Samstowers Rezidans'ın yönetim Kurulu Başkanı Erol Aslan'a katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Erol Aslan ise Samsunspor'a herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek, "Samsunspor'umuz kentin en önemli markasıdır. Maddi manevi her zaman yanındayız." dedi.

Kader Önder ise 20 adet kombine alarak Samsunspor'a destek verdi. Önder, "Bu kentte yaşayan herkes takımına sahip çıkmalı." diye konuştu.

Samsunspor'un Altyapı sorumlusu Mehmet Bank ise Erol Aslan ile Kader Önder'e teşekkür ederek, "Samsunspor sevdalıları takımlarına zor gününde sahip çıkmalı. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Cihan Haber Ajansı

AllydeenleaR

geçen hafta a2 maçımızda olay mı oldu bileniniz var mı? bi topçumuz 3 maç, bi topçumuz 1 maç ceza almış

özkan

Sivas maçında 5-1 yenildiğimiz maç baya bi olay oldu da.Ondandır.

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 October 2012, 12:01:40

o işlere merkez postanenin oradaki telekom bakıyor. telefonla işini zor çözdürürsün gitmek lazım

özkan

Aynen,üçüncü katta adnan bey var,ona çıkarsan her türlü çözer kardeşim.

domin55

ii inaa inanıyorum bb bu bu sse sene çıçıkacaz

BigBadMama5552

TFF PTT 1. Lig 10. hafta programını açıklamış. Buna göre Karşıyaka ile olan maçımız 3 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 14:00'te.

Kaynak: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=287&ftxtID=16470

lato

http://www.samsunsporluyuz.net/haber/4751-samsunspor-kazim-yilmaz-hedef-saptirmayin.html

kazım yılmaz temlik koyduranları açıklamış özetle ilk sırada: 19 mayıs vergi dairesi 2: galip öztürkün şirketi 3:cengiz inşaat 4: kazım yılmaz ayrıntılar haberde

Jnr.Serkan

Geçen gün yurtta kavga çıktı.1 tane ts bardaklı çocuk gördüm kıl oldum yemekhanede.Karşı masaya oturdu ts müziği açtı yemek yerken.bizde 8 samsunluyuz yurtta ve hepimiz sağlam arkadaş olduk.Çocuğa kapat lan onu dedim,kapatmazsam nolcak dedi sonra yemekhane karıştı.Onlar toplamda 6 biz 8 kişiydik.Biraz hırpaladık çocukları.Müdür odaya aldı çetemisiniz oğlum siz dedi.Arkadaşta yok hoca Samsunluyuz çeteden beteriz dedi : ) hoca kızgın bizimkiler hala makaraya vuruyordu.az daha yurttan atılacaktık son anda vazgeçtiler atmaktan : )  Ama çocuklar artık bizi görünce kafalar önde geçiyor,Sivasta Samsun fırtınası esiyor : )

beşnumara

onlar çok korkusuzdular gözleri karaydı ama kışın ortasında sivasta sokakta kalmaktan tırstılar :)

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: beşnumara - 19 October 2012, 21:22:19
onlar çok korkusuzdular gözleri karaydı ama kışın ortasında sivasta sokakta kalmaktan tırstılar :)

Abi sabah 38,akşam 8 derece.Lanet yer : )

beşnumara