Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: Sioux - 30 August 2012, 00:03:41
üçü de kiralıkmış
alıntı yapayım derken mesajı beğenmiş oldum :)

:) Sen kimlerden umut bekliyorsun ben biraz olsun Muratcan'dan bekliyorum karakteri top oynama stili felan kendini geliştirirse iyi olabilir.

Serkan

Samsun'da down sendromlu küçük kardeşlerimizin  eğitim gördükleri okullar nerededir ?
Birde tavşanlı maçında devre arasında loca taraflarında dans eden bir down sendromu hastası kardeşimiz varmış ? Onu tanıyan var ise bana özelden ulaşabilirmi...

Desiqner

Alıntı yapılan: Serkan - 30 August 2012, 21:42:56
Samsun'da down sendromlu küçük kardeşlerimizin  eğitim gördükleri okullar nerededir ?
Birde tavşanlı maçında devre arasında loca taraflarında dans eden bir down sendromu hastası kardeşimiz varmış ? Onu tanıyan var ise bana özelden ulaşabilirmi...

Şu TRT'ye selam gönderen kardeşimiz herhalde :) Çok sevimliydi :)

Theofanis Gekas

kameralar zoom yapınca el hareketi çekmişti  :)

samuray

genç oyuncularımızı kiralık vermeleri iyi olmuş biraz pişsinler oralarda

AhmetDenizci

Murat Yıldırım Twente maçında 18'de.

mehmet yılmaz

Serkan, görüntüyü seyretmedim ama senin dediğin kişi clay akça ile gelen muharrem'den başkası olamaz. Maça geldiğini biliyorum. Kesin odur.

Serkan

Ayberk

aynen abi, doğru teşhis. kameralar beni de çekti ordan biliyorum :D

twitter

Theofanis Gekas

bu pintoyu nerden buldular arkadaş adam gol makinası

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: Umut - 30 August 2012, 22:14:53
görüntüye bu linkten ulaşabilirsiniz  :)

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3&seekTime=25-08-2012%2021:03
bir zoom nasıl titrer kendine gelir?! yok böyle bir şey  :D

##kdc##

Abi ben izleyemiyorum, yıldız tv den başka bi yerde yok mu bu video??

Ayberk

celebi

Gekas avrupa kupasi macinda yazdi golunu