Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cezayir55

amazon şehir başkanı artık borcu öder

Ahmeti

Alıntı yapılan: lato - 22 August 2012, 13:24:37
Bir faydaları yok üstüne bir de verdikleri zarara bakın yazık
http://www.habergazetesi.com.tr/guncel/faturasi-10-yil-sonra-ortaya-cikti-/

Belki bi adamlık yaparda kendinden kaynaklanan borcunu öder

lato

Umudum yok ama inşallah yapar böyle bir adamlık

MeL_55

Arkadaşlar bugünkü idman basına kapalı olmasına rağmen biz taraftar olarak izleyebiliyormuyuz?

maço

Alıntı yapılan: muhalif - 22 August 2012, 13:28:10
220.bin euro - 35 tl

sen nasıl itü ye almışlar,elmadan armutu çıkarıyosun

samsunsporlu1994

İdman 19 Mayıs Stadında taraftarlarda izleyemiyor diye biliyorum ki öyledir.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: maço - 22 August 2012, 13:53:41
sen nasıl itü ye almışlar,elmadan armutu çıkarıyosun
2 saat euroyu tl ye mı cevırseydık moruk ?
bana dıyene bakın sayın seyırcıler 8 senede okulu bıtırememıs gelmıs bıde artıslık yapıyo.
alın bunu dısarı  :redcard:

Serkan

maşallah gören de sizi abi kardeş sanır ne güzel anlaşıyorsunuz kan bağı var mı ?  ???

maço

Alıntı yapılan: muhalif - 22 August 2012, 13:55:30
2 saat euroyu tl ye mı cevırseydık moruk ?
bana dıyene bakın sayın seyırcıler 8 senede okulu bıtırememıs gelmıs bıde artıslık yapıyo.
alın bunu dısarı  :redcard:

(2,24tl/euro*220.bin euro ) - 35 tl

parantez içine bile aldım önce çarpma işlemi yapılır,belki bilmezsin, cevap vermeye falan kalkarsın

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 22 August 2012, 14:07:44
maşallah gören de sizi abi kardeş sanır ne güzel anlaşıyorsunuz kan bağı var mı ?  ???
abi dedik ortamlara soktuk havalara girdi serkan abi.

maço demiş bide kendisine allahın hanımköylüsü yaa  ;D ;D

özkan

Alıntı yapılan: maço - 22 August 2012, 14:08:48
(2,24tl/euro*220.bin euro ) - 35 tl

parantez içine bile aldım önce çarpma işlemi yapılır,belki bilmezsin, cevap vermeye falan kalkarsın

Hesapta yanlışlık olduğunu belirtip,değerli muhalif'in bu borcun ödenmeme ihtimalinin düşünerek euronun kur değeri hesabıa girmediğini düşünüyorum.Yani sevgili maço abicim 1 euronun 2,24 Tl olacağının,daha doğrusu bu paranın ödeneceğinin garantisi olmadığından dolayı müvekkilim sn muhalifin konuda haklı olduğunu bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını arz ederim.İyi bayramlar  ;D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: özkan - 22 August 2012, 14:18:28
Hesapta yanlışlık olduğunu belirtip,değerli muhalif'in bu borcun ödenmeme ihtimalinin düşünerek euronun kur değeri hesabıa girmediğini düşünüyorum.Yani sevgili maço abicim 1 euronun 2,24 Tl olacağının,daha doğrusu bu paranın ödeneceğinin garantisi olmadığından dolayı müvekkilim sn muhalifin konuda haklı olduğunu bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını arz ederim.İyi bayramlar  ;D
aferin la özkan iyi kıvırdın  :deli:

maço

Alıntı yapılan: özkan - 22 August 2012, 14:18:28
Hesapta yanlışlık olduğunu belirtip,değerli muhalif'in bu borcun ödenmeme ihtimalinin düşünerek euronun kur değeri hesabıa girmediğini düşünüyorum.Yani sevgili maço abicim 1 euronun 2,24 Tl olacağının,daha doğrusu bu paranın ödeneceğinin garantisi olmadığından dolayı müvekkilim sn muhalifin konuda haklı olduğunu bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını arz ederim.İyi bayramlar  ;D

Sn. devil's advocate,bizim ailede hak hukuk yok güçlü olan zayıfı ezer 20 yıldır böyle  :suslen:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: maço - 22 August 2012, 14:31:50
Sn. devil's advocate,bizim ailede hak hukuk yok güçlü olan zayıfı ezer 20 yıldır böyle  :suslen:

en iyisi bilader. bunlara böyle gerek..  :kanka: :kanka:

ahmetsefa55

ben bu sene bir bodybuilding yapım de sen gor.
ustune kıckbox u da geliştirim. ???