Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lato

Koskoca takımın düştüğü hale bak ya bizim halk uyanmazsa biz de  ankara_gucu'nün peşine takılır gideriz

samsunsporlu1994

Ankaragucu zaten kadro olarak ligin en zayif takimi bir de eksi puanla baslamak islerini zorlastiracaktir MKE Ankaragucu cok buyuk ihtimalle bu sene ligden duser

5trawberry

4 askerimiz daha şehit oldu biraz önce ajanslara düştü haber.

İçim yanıyor ne oalcak bu ülkenin hali :(

samsunsporlu1994

Son dakika Semdinlide 4 askerimiz sehit oldu 2 askerimiz de yaralandi Turk Milletinin basi sagolsun Bu serefsizleri durduralim artik hergun askerlerimiz oluyor  Bu arada  hafta sonu Super Lig ve PTT 1 LIG musakabakalarindan once 1 dakikalik saygi durusunda bulunulacak

55cem55

Sitede bi hata var ya da benim bil de bi sorun var cok grc aciliyor

Sercan

Atilla Cebeci Kanal 55'te güzel bir iş yapıyor bence ..

yirmiuc

evet helal olsun atilla cebeciye, iyi niyetle bişeyler yapmaya çalışıyor. bazı aksilikler olsa da.
sanırım 510 tane kombine sözü verildi programda.

mehmet yılmaz

Sercan

Serkan

Kais

program 511 kombineyle bitti sanırım.ama arayıp da ulaşamayanda bayağı oldu gibi.

fanatik samsunsporlu

aslında atilla cebecinin de bir tane alması gerekirdi.ama geçen ki programında benim  zaten  basın kartım var,ben almıyorum dedi. :kafa:

Kais

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 22 August 2012, 23:48:13
aslında atilla cebecinin de bir tane alması gerekirdi.ama geçen ki programında benim  zaten  basın kartım var,ben almıyorum dedi. :kafa:

ayıp etmiş bilmiyor değilizde bari söyleme  :D

ahmetsefa55

yirmiuc

Alıntı yapılan: Kais - 22 August 2012, 23:42:53
program 511 kombineyle bitti sanırım.ama arayıp da ulaşamayanda bayağı oldu gibi.
ben 510 duymuştum ama programı kapatırken de telefon çalıyordu.

samsunspor.biz -    200 adet
aks tv               -    480 adet
kanal 55            -    510 adet
Cemal Semiz      -    100 adet (canikli mekansızlara almış)

1290 adet