Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Tahminimce ; butceye gore transferler yapildi.
Daha sonra belli bir yerden destek sozu geldi.yeni kaynak yaratildi.
O zaman da daha iyi topcular alinmasi gerekti.
Yani gereksiz yere kadro siskinligi olmasin istenmis olabilir.
Ayrica bu topculara bonservis verilmedi , daha bismillah yillik ucrette verilmedi.
Neyin tribinde bazi arkadaslar anlamadim.
Neyse bekleyip gorelim.

burakbas

Bir şeyin detaylarını öğrenmeden eleştirmeye meraklı arkadaşlar var. Bir açık arıyorlar, saldırmak için. Bu bize dokunur arkadaşlar !

özkan

Beyler,nasıl bi sezondayız farkındasınız değil mi,lütfen yorum yaparken,parayı,geçen seneyi,yönetimi halimizi düşünün.Dani alves geliyoduda biz ayhan evreni almışız gibi tripler biraz yanlış geliyo bana.Demekkki idari ve teknik değişen koşullar var ki adamlar gönderiliyor..Bekleyelim hep beraber..

yirmiuc

Eğer bu transferler için kulüpten hiç bir para çıkışı olmadıysa kimsenin diyeceği bir şey olmaz.

emrullah

ya nasıl yorum bunlar adam gibi yazın suraya arkadas ya  yonetımdekılerı tanımasam eyvallah dıyecem de ne la bu yok curuk transfer yapmasınlar yok 1 kurus zayı olmadı mı  >:(

Cheregi

Alıntı yapılan: yirmiuc - 11 August 2012, 15:01:27
Eğer bu transferler için kulüpten hiç bir para çıkışı olmadıysa kimsenin diyeceği bir şey olmaz.

Denemeye oyuncu getirsen bile para çıkışı oluyor, FM'de oyuncu beğenip transfer yapmak gibi değil bu işler.  ;) Bu oyuncuların gelişide, gönderilişide Samsunspor'un menfaatini düşünerek olmuştur. Elbette hatalar da olacak ama kuruşun hesabını yapan yönetimi 3 kuruş için eleştiriyorsan ince eleyip sık dokudukları, Samsunspor'umuzun parasını 3 kuruşluk adamlara 10 kuruş verip, har vurup harman savurmadıkları içinde takdir edersin umarım.

yirmiuc

ben gönderilen iki futbolcunun da faydalı olacağını düşünmüyordum zaten. maddi bir külfet te oluşturmuyorsa gönderilmesi iyi oldu.
Fm'yi bilmem, futbolcularla yapılan anlaşmalar genelde garanti para + maç başı şeklinde yapılıyor. benim orda kasdettiğim bu garanti para olayıydı.

Ayberk

onur zaten kiralıktı sıkıntı olmaz, gider fenerbahçeden alır yıllık maaşını

sadece55

Bu akşam askerliğimi yapmak üzere İskenderuna gidiyorum.Büyük Samsunsporlular hakkınızı helal edin.Benden yana hakkım varsa hepinize helal olsun 5 buçuk ay sonra tekrar görüşmek dileğiyle..

cembaba

Kardesim gule gule git, gule gule gel hayirlisiyla insallah

Ollivanders

Kardeşim Allah'a emanet ol. Varsa hakkımız helal olsun.

twitter

Tekvando da Bahri'de yari finale cikti. Kirik kolla 2008 olimpiyat sampiyonunu yendi.

Ahmeti

Bahri Tanrıkulu tekvando'da kırık kolla Kore'li rakibini yenerek yarı finale kaldı

5trawberry

İnternet Download Manager kullanan var mı?

muzaffer4