Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

çelebi abi İbb'nin oynadığı oyunu izliyormusun 

alperen

red_white

bizim maçta şampiyonluk maçı gibi yırtınan ibbne bugün nerede

55ertan

Alıntı yapılan: celebi - 04 March 2012, 17:21:23
arkadaşlar kusura kalmayın ama şu ibb içinki yorumlara bakıyorum da elle tutlur gözle görülür bir şey yok. tamam ibb bu lige gereksiz bir takım ama bizim işimize gelmeyen bir skor oluştrumuyorsa bu ibb nin suçu olmsaa gerek diye düşünüyorum. bizim ibb maçında suçu bizim takımda buluyorum ben ibb nin bizim maçta iyi oynamasından değil.

Bana göre ibb bu ligin en iyi top oyniyan takimlardan biri. Bi isimiz düsdü vay anasini ya adamlarin yenilcegi tuttu

CurvaSs

ben de ibb'den daha iyi bir oyun beklerdim ve bekliyordum ama olmadı. zaten potada antalyaspor ve karabük olacak bana göre, antep bi' nevi sıyırdı diyebiliriz. 6 puan fark var ve ankaragücü ile maçları var.

Turuncu

Şu ibb'den içerde 4 dışarda 3 yedik ya >:(  :kafa:

Forvetim

arif erdem futbolcu olduğun yıllarda seni sevmezdim dürüst bir oyuncu değildin kendin gibi takım yapmışsın, bu maç sizin çözülme maçınız olsun 3 yıl içinde düşer bu ibb

55ertan

Alıntı yapılan: Turuncu - 04 March 2012, 17:24:30
Şu ibb'den içerde 4 dışarda 3 yedik ya >:(  :kafa:

bize karsi ibbarcelonaydi bugün ibbne ye nolduysa. Maci izleyemiyorum iyi oynayipda yeniliyorlarsa bisey diyemem

FaTiH_HaN

Sinir katsayımızın artmaması adına en iyisi sadece kendi maçlarımızın sonuçlarına odaklanalım, nereye kadar yenecekler küme düşme hattındaki takımların hepsi 5 te 5 yada 5 te 4 yapacak değil, biz yeterki haftaya antepi yenelim lig öyle bir karışacakki aradan sıyrılıp gitmemiz içten bile değil, neyseki Bursa yendi bu haftanın tek tesellisi bu galiba.

cany

Türkiyede şike yapmanın cezası yok nasıl olsa. satar tabi

ahmetsefa55

ibb nasıl ligin en iyi takımlarından biri ?

dışarda son 9 maçının 7 sını kaybetmıs 1 bızı yenmıs ?
bugunde yenıldı 8 oldu.
avcı gıttı ıbb bıttı.

55_OrHaN_55

lig tarihinin en sahtekar futbolcusu kim?: Tek cevap, erdemsiz arif erdem. onun çalıştırdığı takıma da erdemsizlik bulaşmış resmen.

s_uzunkaya

ibb aynı yavşak gibi oynuyo...tek kelimeyle özetleyebiliriz evet :evet:

55ertan

Avci dan sonra kötü gidisatdan kurtulamadilar. Bi zamandan sonra toparladilar.
Yenildikleri maclardada iyi oynamislardi. Bir cok maclarini izledim, adamlar iyi oynuyor.

s_uzunkaya

kayseri manisa maçı berabere bitcek gibi duruyor. ortasaha mücadelesi var ve denk kuvvetler şeklinde geçiyor. beraberlik güzel sonuç...