Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Forvetim

ilk gol ceza sahası içinde çalım üstüne çalım yiyor ikincisinde göz göre göre bomboş kafa vurduruyorlar

Sercan

kayseri biraz bastırıyor inşallah atar..

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sercan - 04 March 2012, 17:09:43
kayseri biraz bastırıyor inşallah atar..

O maç berabere bitse sanki daha iyi ya.Kayseri'de 34 puanda onlarda kendini kurtarmış sayılmaz bence...

55_OrHaN_55

fanatik samsunsporlu

saim55

Bursa keşke şöyle bi 5-6 atsa şunlara da avaraj görsek gözlerimiz şenlense

ChucKeR

ibb'yi yıllardır izlerim. orda bi tane adam  gibi adam wardı. o gitti yerine en adam olmayan adam geldi. arif'in takımı ne yapacak maç seçecek tabi. avcı bıraktığı gün ibb şaibe takımı olmuştur. ben şaşırmıyom. elim gitse oynayabilsem bütün paramı basardım antepe.

Theofanis Gekas

bence manisa yensin kayseride potaya girsin

Sercan

antep - ibb 2. yarı başlamadı mı?

ChucKeR

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 04 March 2012, 17:18:30
bence manisa yensin kayseride potaya girsin

bence de kayseri yensin. rahatlasın 2 hafta sonra deplasmanına gidecez. rahat takımla oynamak başka olur.
manisa da bira an önce kopsun gitsin. ikili averajımız çok kötü onlara karşı. rakiplerle de oynamıyolar. kaza bela manisa-antep-samsun 3lü averaja kalsak manisa yüzünden düşeriz.
aloo. manisa çık aradan :D

55ertan

bu ne ya sakami? ibb 0-2 antepe yeniliyor  :rulet:

Turuncu

celebi

arkadaşlar kusura kalmayın ama şu ibb içinki yorumlara bakıyorum da elle tutlur gözle görülür bir şey yok. tamam ibb bu lige gereksiz bir takım ama bizim işimize gelmeyen bir skor oluştrumuyorsa bu ibb nin suçu olmsaa gerek diye düşünüyorum. bizim ibb maçında suçu bizim takımda buluyorum ben ibb nin bizim maçta iyi oynamasından değil.

Serkan

kayseri iyi oynuyor ama taraftardan tepki görüyor karışık durumlar.

saim55