Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: Sercan - 10 February 2012, 22:52:26
sayılmıştı kardeşim 4-1 bitmişti ama 4-0 olarak tescil edilmişti.

skor anlamında demedim Serkan Aykut'un gol sayısı olarak sayılmamıştı diye hatırlıyorum ama emin olmadığım için iddia etmeyeceğim :)

Turuncu

Cheregi

cgr

Alıntı yapılan: Burak - 10 February 2012, 22:53:38
skor anlamında demedim Serkan Aykut'un gol sayısı olarak sayılmamıştı diye hatırlıyorum ama emin olmadığım için iddia etmeyeceğim :)

Haklısın birader, Skor tescil edilmişti sadece. Goller sayılmamıştı. 2000 yılında ki bjk-fener maçında da sayılmamıştı...

Hükmen kazanılınca goller sayılmıyor...

SametYılmaz55

Hikmettttttttttttttttt ne yaptın 8) 8) 8)

berusa55

Yalnız maçı baştan sona izledim; emin olun Antep'te piller bitmiş. Moralmen de çökük bir haldeler. Sadece Popov denen adam kendi kalesine gol atıp sonra penaltı kacırıp daha sonrasında da travzona penaltı yaparak takımını yedi bitirdi. Bizim oynadığımız topun yarısını oynamıyorlar. Ciddi ciddi bunları iki hafta sonra en geç altımıza alırız.

samisos55

ben iddada bu maça karsılıklı gol verdim ne olcak simdi

twitter

Eskisehiri yenersek ruGari aliriz arkamiza

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: twitter - 10 February 2012, 22:59:36
Eskisehiri yenersek ruGari aliriz arkamiza

kaçıncı fırsat bizim için artık olsun da bi zahmet lütfen

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cgr - 10 February 2012, 22:55:06
Haklısın birader, Skor tescil edilmişti sadece. Goller sayılmamıştı. 2000 yılında ki bjk-fener maçında da sayılmamıştı...

Hükmen kazanılınca goller sayılmıyor...

Goller sayılıyor
Burak'ın 2 golü, Yumlu'nun ve Popov kk sayılır.
Antepli Sapara'nın golü güme gider.
Bizim 4-0'lık BJK maçında Serkan'ın gollleri ve diğerleri sayılmıştı.
Eğer maç örneğin kural hatası olan ve 1-1 biten FB-Rize maçındaki gibi tamamen iptal edilirse goller sayılmaz.
Bu arada Hikmet Karaman çok büyük bir hata yaptı, muhtemelen topu yardımcısı Hasan Özer'e atar.

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 10 February 2012, 23:03:20
Goller sayılıyor
Burak'ın 2 golü, Yumlu'nun ve Popov kk sayılır.
Antepli Sapara'nın golü güme gider.
Bizim 4-0'lık BJK maçında Serkan'ın gollleri ve diğerleri sayılmıştı.
Eğer maç örneğin kural hatası olan ve 1-1 biten FB-Rize maçındaki gibi tamamen iptal edilirse goller sayılmaz.
Bu arada Hikmet Karaman çok büyük bir hata yaptı, muhtemelen topu yardımcısı Hasan Özer'e atar.

şu anda dediği yapıyor abi direk yardımcılara attı :D

Kaya

Evet iki dediğin de doğru golü atanların golleri tescillenir..Hükmen kazananlar tabii
Hikmet karaman şimdi konuştu ve hatayı yardımcılarına attı  :D Sonra da hata yaptık maçla ilgili konuşacak bir şey yok diyip noktaladı.

Theofanis Gekas

bizim resmi facebook sayfası resmiyeti kaybetti,taraftar odaklı sayfa oldu helal  :)

##kdc##

Önce ben bile acıdım bu adama ama yine yaptı yapacağını yardımcılarına postaladı konuyu =) tam bi tilki yaa..

cembaba

Samsunspor Facebook sayfası sanırım bizimkilerin eline geçmiş. Çok iyi oldu ya. Toplanma işlerinde falan bayağı desteği oluyor.