Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

bencede yardımcılarının işi ama hatayı onlara atması yanlış.

##kdc##

Yardımcılarını tanımam ama eğerki kendi ekibiyse yanındakiler, kendi ne ki yardımcısından ne bekliyon derim abi  :)

FaTiH_HaN

İşler bizim lehimize dönmeye başladı, Antep dağıldı, Karabük zorlu fikstürden 3 puan çıkarması çok zor sıra bizde çıkıp oynayacağız ve kazanacağız, sahne bizim şunlara Samsunsporun kim olduğunu göstermenin vakti geldi. Üslubum biraz değişik oldu amerikan filmi izledim de idare edin  ;D

berusa55

Biri üstüme nükleer bomba atsın amono  :D :D

Desiqner

11 February 2012, 00:04:54 #27455 Son düzenlenme: 11 February 2012, 00:54:57 Desiqner
Trabzonlularda atar yapıyo millete trabzona bekleriz diyolar.Ulan geldikte ne yaptınız sanki :D

SametYılmaz55

la insan az yorum yaparken düşünür biraz ya :D :D :D :D arada bir neşeyle gülmeme yardım ediyorlar iyi geliyor bünyeye :P :P

erkutdem55

Atatürk'ün böyle küfürlü sohbetlerin içine karıştırılmasına kökten karşı olmakla beraber çok seviyolarsa armalarına koysalardı demek istiyorum.

engin55

11 February 2012, 00:31:19 #27458 Son düzenlenme: 11 February 2012, 00:34:47 engin55
Atilla Cebeci
SAMSUNSPORUN BUYUK TARAFTARLARI...YAKLASAN TFF SECIMLERI ICIN ADAY BULMAKTA ZORLANANLARA SESLENIYORUM.COK UZAKTA DEGIL FUTBOL ADAMI DENINCE AKLA GELEN TEK ISIM...FUTBOL DUAYENI..HICBIR SAIBESI OLMAYAN..DURUSTLUGU VE BILGISINE GUVENDIGIM...HAVUZ SISTEMINI KURAN...TUM TAKIMLARA ESIT MESAFEDE VE HIC KIMSEDEN CEKINMEYIP YANLISLARI YUZUNE SOYLEYEN VE BILDIGI DOGRULARDAN TAVIZ VERMEYEN TEK KISI ISMAIL UYANIK ICIN KAMPANYA BASLATMAYA NE DERSINIZ? YAKISMAZMI BU ADAMA HADI SAMSUN BEN ILK ADIMIMI ATTIM BANA DESTEK VERIN BU KAMPANYAYI TURKIYE YE YAYALIM.VE PAYLASALIM.TURK FUTBOLUNU KURTARACAK TEK ADAM ISMAIL UYANIK ICIN SIMDI PAYLAS......

twitter

Dedim atilla kendini aday ilan edecek herhalde

ahmetsefa55

ismail uyanık böyle karışık bir ortamda aday olmaz.

ayrıca o da küme düşürmelere karşı diye biliyorum.
öyle söylememiş miydi trt de ? yanlış hatırlıyor olabilirim.

mehmet yılmaz

Atilla Cebeci'den umulmayacak kadar doğru bir girişim.. :)
Yalnız İsmail Başkan cesareti ve kimseye eyvallahı olmamasıyla mevcut futbol düzenine 8-10 gömlek fazla gelir, davul birinde tokmak ötekinde başkan olmayacağı için de bu işe girer mi, bilmiyorum..

55ertan

fenerin sansizligi kaza yapan trenin en önünde olmasi demisdi ismail uyanik

AntZ

Antep'te Karaman'ın Heykelini Diktiler...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 Yabancı Anıtını Törenle Hizmete Açtı  :)

erkutdem55

Ellerinde oynatamayacaklarını TFF Başkanı yapmazlar bu saatten sonra.Hele hele Anadolu kulübü kökenli birini hiç yapmazlar.