Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

bengülü

Alıntı yapılan: samsuni - 10 February 2012, 22:40:10
Büyük usta süper teknik direktör hikmet karaman resmen battı 7 yabancıyı aynı anda sürdü sahaya

hikmet hoca g.antep şampiyon yapacakmış yapsında görelim önce süper ligde kalsınlar

twitter

Gecen mac bu hikmetin mac sonu roportajini izleyen var miydi millete biz futbolu biliyoruz kardesim diye nara atiyorsu

Cheregi

Böylece aynı anda en çok yabancı oynatma rekorunuda ele geçiriyorlar, tebrikler  >l<

isa55

furkan5534

Cheregi

Alıntı yapılan: isa55 - 10 February 2012, 22:44:26
elyasa yı Türk zannetti galiba

Hayır Elyasa hariç. O zaten Türk. Karcemarskas, Ivan de Souza, Dany, Sapara, Gilles Binya, Popov oyundayken Ismael Sosa yı oyuna aldı. 4 dk sonra Popov u çıkardı.

samsunum

Gaziantep kural hatası yaptı
Gaziantepspor 4 dakika boyunca sahada 7 yabancı ile mücadele etti.

Kırmızı siyahlılar Karcemarskas, Dany, Binya, Ivan de Souza, Sapara, Popov yabancılarıyla maça başladı. 61. dakikada Gaziaantepspor oyuncu değişikliği yaptı. Cenk Tosun'un yerine Sosa oyuna girdi. Ve Gaziantepspor sahada 7 yabancı ile mücadele etti. 4 dakika sonra Popov yerini Turgut Doğan Şahin'e bıraktı.

Bir takım kurallar gereği sahada 6 yabancı ile mücadele edeceği için Gaziantepspor maçı kazansa da hükmen 3-0 mağlup edilecekti.

ŞİMDİ NE OLACAK?
Kurallar gereği 3'ten fazla atılan goller geçerliği olacağı için Trabzonspor'un 4 golü geçerli olacak. Ancak kural hatası yapan takımın golü geçerli kazanmayacak. Maçın sonucu 4-0 Trabzonspor lehine olarak tescil edilecek.

davidsavage

Antepin attığı goller silinip,Trabzonun attığı goller tescil edilirmiş.

samisos55

Alıntı yapılan: Cheregi - 10 February 2012, 22:48:04
Hayır Elyasa hariç. O zaten Türk. Karcemarskas, Ivan de Souza, Dany, Sapara, Gilles Binya, Popov oyundayken Ismael Sosa yı oyuna aldı. 4 dk sonra Popov u çıkardı.
http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=21780

Burak

Bizim Beşiktaş maçında Beşiktaş hükmen yenildiği için Serkan'ın golleri sayılmamıştı sanırım yanlışmı hatırlıyorum yoksa ?

Theofanis Gekas

furkan5534

Alıntı yapılan: Cheregi - 10 February 2012, 22:48:04

ısmaılı turk sanmıstır ozaman  ;D

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 10 February 2012, 22:50:50
Bizim Beşiktaş maçında Beşiktaş hükmen yenildiği için Serkan'ın golleri sayılmamıştı sanırım yanlışmı hatırlıyorum yoksa ?

sayılmıştı kardeşim 4-1 bitmişti ama 4-0 olarak tescil edilmişti.

emre

Alıntı yapılan: Burak - 10 February 2012, 22:50:50

hayır 4-1 bitmişti 4-0 sayılmıştı maç diye hatırlıyorum

Kaya

Hükmen kazananın golleri sayılır arkadaşlar.4-0 tescillenir..Bravo Hikmet hoca  :D Ayrıca en iyi mevkiileri kalecileri o da kırmızı gördü,gerçekten çok iyi oldu.