Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 19 January 2012, 13:46:24
SAL -  MAL (Merkez Ana.Lisesi ) olmuş diye bir geyik vardı biz lisedeyken ne kadar doğru  :P

o hala bir geyik :) Ancak "Milli Piyango" isminden dolayı mpal'in ismi değişebilirmiş. Ey gidi mezun olduğumuz sene 2 minibüs adam basmıştık mpal'i :)

**KaR6**

oyle bi bastınız ki, salondan kacarken topuklarınız vuruyodu bi tarafınıza :)

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 19 January 2012, 14:22:58
oyle bi bastınız ki, salondan kacarken topuklarınız vuruyodu bi tarafınıza :)

hacı sen benim dediğim olayı hatırlıyor musun? :) Çünkü biz okulu bastığımızda salon muhabbeti yoktu, zaten maçlar mpal'de değil Yaşar Doğu'da oynanıyordu...

Serkan

İlla okul olarak şeklimizi mi koyalım ( = Baba Sanat diye

Tufan

Alıntı yapılan: Sercan - 19 January 2012, 14:25:10
hacı sen benim dediğim olayı hatırlıyor musun? :) Çünkü biz okulu bastığımızda salon muhabbeti yoktu, zaten maçlar mpal'de değil Yaşar Doğu'da oynanıyordu...

Seco Mustafa'nın dediği olay 2005 veya 2006 yılında oldu maçlar Mpal'de oynandı biz yanlış olmasın galiba Huriye Süerle oynuyorduk sağlam basmıştık biber gazıyla tanışmam orada olmuştu.

CurvaSs

illa 19 mayıs lisesi diyeceğim, olmayacak yani. :D

kaptan 55

Alıntı yapılan: Serkan - 19 January 2012, 14:38:02
İlla okul olarak şeklimizi mi koyalım ( = Baba Sanat diye

illa atlatacaksınız;19 MAYIS ULAN  :--*

Serkan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 19 January 2012, 14:48:26
illa atlatacaksınız;19 MAYIS ULAN  :--*

Abi önce sizi yan sahada sonra mithat paşayı okul'un önünde sağlık koşusu yaptırmışlığımız vardır; Tribünün ilk adımları   (=

kaptan 55

hey gidi serkan'ım bizim sanat'ı basmışlığımız bile oldu,ne kadar pisko varsa o zamanlar hep 19 mayıs'daydı..tabi o zamanlar siz donla gezdiğinizden bilmezsiniz ama pantolan giymeye başladığınızda bu dediklerin olmuşsa bilemem tabi  :D

Serkan

Abi bizim sanat Atakum Sanat : ) o kadar yol gelmemişsinizdir ki gelmişsenizde dediğin gibi ben o zamanlar pedo bez ile dolaşıyorumdur azımda emzikle:D

sosaka

http://www.haberexen.com/liseli-gencler-mac-sonrasi-birbirine-girdi-38371h.htm

AlıntıYaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Samsun Liselerarası Basketbol finallerinde Milli Piyango Anadolu Lisesi ile Samsun Anadolu Lisesi arasında oynanan maçı Samsun Anadolu Lisesi 65-47 kazanarak, turnuvayı 3. bitirdi. Maç sonunda Milli Piyango Anadolu Lisesi öğrencileri maçı kaybetmenin üzüntüsü ile salonu terk etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda karşılaşan iki rakip okulun öğrencileri arasında kavga çıktı. Kavgada yaralanan olmazken, bazı kız öğrenciler baygınlık geçirdi. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, duruma müdahale ederek gerginliği yatıştırdı.

ahmetsefa55

la bu liseli ergenciklerin kızların önünde kavga etme heveslerine , birden herkül triplerine girmelerine atlatıyom ben ha  :redcard:

Ollivanders

En uyuz oldugum davranıştır. Çığlıklar önünde birbirlerine girmek :)) Güler geçerdim he :)))

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serpico - 19 January 2012, 16:06:03
En uyuz oldugum davranıştır. Çığlıklar önünde birbirlerine girmek :)) Güler geçerdim he :)))
reyiz o değilde sen berkay'ın trabzona girişte girdiği tripleri görcektin  ;D
bak yine kahkaha atasım geldi  ;D gel lağğğğnnnn burayaayyehahağağğeaaaee