Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

tırmandıkları tribün eski maraton mu yoksa kapalı mı  ?

kalptenþimþek

maraton ve kalearkasının köşesi, şehir tarafı..

pardon düzeltiyorum kapalı ve kale arkası köşesi şehir tarafı.. .:.:.

celebi

samsuni hocam ne yaptın hepimiizn foyasını meydana çıkardın. neys asıl konumuza gelelim geliyor mu holosko  :)

jurista

Mustafa yazdıklarının tamamına katılıyorum ve birşey eklemek istiyorum.Tabiki kimse kimseyi sevmek zorunda değil , burası birbirimizi sevme ve yaşatma sitesi değil samsunsporumuzu sevelim yeter ama antz ın da dediği gibi bunu yaparken atar giderden uzak sevgi ve saygı merkezli düzgün üslupluların bulunduğu bir yer olsun.

10 yaşındki küçük bir kardeşimizin yazdıklarında mantık aramayalım onu daha da heveslendirelim , yanlış anlaşılmaların üzerine gidip olayı büyütmeyelim yapıcı olalım, jestten mimikten uzak sanal yazışmalarda art niyet aramayalım anlayışlı olalım bu sitenin zaten böyle bir misyonu var , senin de söylediğin gibi zaten aşağı yukarı herkes birbirini tanıyor saygı ve sevgi noktasında çok büyük sorunlar yaşanmıyor.En fazla Mutlaka kısa sürede sonuca bağlanan tartışmalar yaşanıyor o da geçiyor zaten.Çünkü herkes ortak bir sevdanın peşinde herkesin kalbinde Samsunspor atıyor.

Geçen arabadan inip birbirimizin boynuna yapışacağımız adamın arabasında samsunspor flaması gördüm adamın boynuna sarıldım ,ben samsunsporluyla kavga etmem diye varsın yol senin olsun dedim .samsunspor sevgisi böyle birşey.

Sen admin olarak gerekeni söylemişsin üstüne fazla bişey söylemeye gerek yoktu ama nacizhane fikrimi belirttim.

Dışardan konuyu bilmeyenler için son şey söylüyorum bu site madde üstü bir site ,dünyevi değil uhrevi bir site kişiler geçer bu site baki kalır ,kalacak da .Kimse bu birlik ve beraberliğin bozulmasına meyl etmesin başarılı olamaz ,buna kimse müsade etmez.

AntZ

Alıntı yapılan: Serkan - 30 December 2011, 00:35:29
ESKİ ÜYELER YAZMIYOR...

2004 te kurulduğunda siteye üye olan ilk 10 üye;

-Yönetici --------------------
1-salihcakir - Son Aktif Olma Zamanı:    Bugün
2-timofte
3-curva55 - (CurvaSs olarak devam ediyor)
4-amsterdamlı -
5-roligan Son Aktif Olma Zamanı:    Bugün
6-fatihsune (jurista olarak devam ediyor)
7-sioux Son Aktif Olma Zamanı:    22 Aralık (no postu var)
8-holigansamsunlu Son Aktif Olma Zamanı:    Bugün
9-Var mı Senden Öte Son Aktif Olma Zamanı:    25 Aralık 2011
10-radikal-fma Son Aktif Olma Zamanı:    Bugün

İstek halinde ilk 50-100-500 üyeyide çıkarıp inceleyelim, gerçekten kim bu üyeler?

Theofanis Gekas

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 30 December 2011, 00:35:29
Zaten ben iki cümleye hastayım  BU SİTEDE DEMOKRASİ YOK ; ESKİ ÜYELER YAZMIYOR...
''bir duyum aldım''

kral55

Herzaman dediğim gibi internet ortamı tek boyutlu bir ortam. Yazan kişinin mimikleri ve hangi ruh haliyle yazdığı bilinemediği gibi okuyanda o anki ruh haliyle anlayabiliyor.Gereksiz alınganlıklar,kırgınlıklar ve kavga ortamları olabiliyor. Biraz daha sakin ve serin kanlı olmalıyız. Hakaret ve töhmet altında bırakacak yazılar ancak yazan kişiye zarar veriyor.Sonra yazdıklarını okuyunca yazanda pişman oluyor. Biz Samsunsporluyuz benim gözümde tüm Samsunsporlular kardeştir.

samsunmania

Bu siteye son yazışım. beni bilgisayar programına benzeten Samsuni'yi protesto ediyorum. Ben aslında Stalth Eisenhüttenstad taraftarı bir insan olarak haykırıyorum. stalt überalles. :rulet: ;D
Bu arada Samsunspor'un ilk defa maçına gitmek istiyorum. hangi dolmuşa binip nerede inmem lazım. Maç Yaşardoğuda değil mi?? ;D

Desiqner

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 30 December 2011, 00:36:37
üç resimde de tribünde olan taraftarı bulun bakalım!

1.Resimde önce elinde çanta gibi birşey olan adamın bizim bakışımızla solundaki 3.abi , bu abimiz 2.resimde önde , sağda elini kaldırmış mavi gömleği var üzerinde , 3.Resimdede bu abimiz resmin en sağında beyaz gömlekli ve sarı-siyah kravatlı.TABİ YAMULMUYORSAM...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: samsunmania - 30 December 2011, 00:49:58
Bu siteye son yazışım. beni bilgisayar programına benzeten Samsuni'yi protesto ediyorum. Ben aslında Stalth Eisenhüttenstad taraftarı bir insan olarak haykırıyorum. stalt überalles. :rulet: ;D
Bu arada Samsunspor'un ilk defa maçına gitmek istiyorum. hangi dolmuşa binip nerede inmem lazım. Maç Yaşardoğuda değil mi?? ;D
ilkadım stadında abi denizlili arkadaşlar yeri gösterirler  :deli:

celebi

designer_55

transferler icin girmistim...herhalde yanlis sayfaya  girmisim!

Serkan

ahahha o neydi lan nelerle uğraşmışız biz  diğer otobüsler stadı karıştırıp eski stada gittiler ondan maça gelemediler:D

kalptenþimþek

son resimde biraz daha çalış.. ( az daha sol yap :kanka:)