Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Salladığı harbiden belli yani yok Boboyla anlaşmışız parası verilmiş bilmem ne.. Yazdığı isim google da bile çıkmıyor.

AntZ

29 December 2011, 23:28:44 #25411 Son düzenlenme: 29 December 2011, 23:32:01 AntZ
Alıntı yapılan: LisandroLopez - 29 December 2011, 23:26:20
Salladığı harbiden belli yani yok Boboyla anlaşmışız parası verilmiş bilmem ne.. Yazdığı isim google da bile çıkmıyor.

Bence sallamıyor, birileri çok pis kekliyor onu  :)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Serkan - 29 December 2011, 23:15:58
beyler atilla cebeci cepten aradı siteye yazmamı istedi rios'la tekrardan anlaşmışız hayırlı olsun

Rios ile önceden anlaşamadıkki tekrardan anlaşmış olalım :)

burakbas

Sen neymişsin be atilla abi. bkz. fahriye abla :)

Ayberk

ya hayır bol keseden transfer uydurup ondan sonra olmayınca-haliyle- vay efendim transferi yüzüne gözüne bulaştırdılar diyor taraftar :o

Allah aşkına gerçekten bir şey bilmeyen kamuoyunu harekete geçirmesin. Hatta bilen de sussun, son dakka süprizi olmasın kimseye

celebi

ya bırakın şu atillayı. hiç bir şey bildiği yok ben bile biliyorum bazı şeyleri o bilmiyorr. biri forvet mi dedi :)

samsunlugurbetci

Ben sadece Atilla abiden duyduklarımı yazdım. Sitedeki BAZI üyeler gibi işkembeden atmadım.
Ayrıca yazın birçok transferi günler öncesinden duyurmuştu Atilla Abi.

Herkese saygım var bugüne kadar kimseye karşı burada kötü bir söz veya aşağılayıcı bir sözde
bulunmadım.

Ama siz de haklısınız size işkembeden atan insanlar lazım. Mesela Martins geldi. Mesela Seedörf bizde gibisinden

Herkes hakkını helal etsin. Ben siteden ayrılıyorum. Sadece şunu söyleyecem. Burada BAZILARI işlembeden atarken
ben kaynak göstererek yazdım birşeyler.

AEO

mahoni55

şimdi birileri yazar gidersen git diye.burası onların babalarının sitesi ya.

CurvaSs

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 29 December 2011, 23:46:43
Ben sadece Atilla abiden duyduklarımı yazdım. Sitedeki BAZI üyeler gibi işkembeden atmadım.
Ayrıca yazın birçok transferi günler öncesinden duyurmuştu Atilla Abi.

Herkese saygım var bugüne kadar kimseye karşı burada kötü bir söz veya aşağılayıcı bir sözde
bulunmadım.

Ama siz de haklısınız size işkembeden atan insanlar lazım. Mesela Martins geldi. Mesela Seedörf bizde gibisinden

Herkes hakkını helal etsin. Ben siteden ayrılıyorum. Sadece şunu söyleyecem. Burada BAZILARI işlembeden atarken
ben kaynak göstererek yazdım birşeyler.

AEO

kardeşim tepkiler sana değildi, atilla cebeci'ye genel olarak güvenilmiyor bu sitede ki güvenmemekte haklıyız. üstüne alınmışsın sanırım denilenleri.

celebi

yücel kardeşim seninle alakası yok sen yanlış anladın sanırım. sadece atilla cebecinin bu zamana kadar dedikleri hiç çıkmadı. yani senin yazdıklarınla değil atilla cebeci ile ilgili yazılanlar kardeşim

Serkan

iyi de işte atilla'da işkembeden atıyor  (= bir fark yok 

sadece55

Gitme neolur kal   :'( hocam bu kadar alınganlık yapmana gerek yok hemen

AntZ

@samsunlugurbetci

Sana tek bir şey söyleyen ya da yalan söylüyorsun diyen oldu mu? Evet kaynak göstermişsin, gösterdiğin kaynağa güvenmeme hakları var insanların, sen niye bu kadar alındın üzerine? Sende Allah a emanet ol  ;)

brigand

Tam anlamıyla yanlış anlamışsın. Adam prim yapacağım diye her şeyi atabiliyor ortaya.