Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Aklımız fikrimiz transfer olmuş transfer konusuyla ilgili birşeyler aradım doğrusu  ;D

mahoni55

kimse üstüne alınmasın.ama bu site düşüncelere saygılı değil.bende çıkıyorum.şimdi dersiniz çıkma ne olur kal dalga geçer gibi.burada samsunsporluluğun kralı benim diyenler var.kimse unutmamalı.kimsenin kimseden fazlası yok.herkes kendine göre harbi samsunsporlu.ama burada kişileri tanımadan yazdıkları bir cümleyle sen şöylesin sen böylesin deniliyor.bazen gülesim geliyor.burada abi geçinenlerin bazıları 5 seneye kadar samsunspor un s sini ağızlarına almamışlar.ama burada otorite takılıyorlar.yazdıkları ne yazarlarsa defalarca beğeniliyor.daha da yazmaya devam ediyorlar.işine gelmeyenleri nopostluyorlar.sağlıcakla kalın.en büyük samsunspor.gerisi faso fiso.

celebi

Alıntı yapılan: mahoni55 - 30 December 2011, 00:01:54
kimse üstüne alınmasın.ama bu site düşüncelere saygılı değil.bende çıkıyorum.şimdi dersiniz çıkma ne olur kal dalga geçer gibi.burada samsunsporluluğun kralı benim diyenler var.kimse unutmamalı.kimsenin kimseden fazlası yok.herkes kendine göre harbi samsunsporlu.ama burada kişileri tanımadan yazdıkları bir cümleyle sen şöylesin sen böylesin deniliyor.bazen gülesim geliyor.burada abi geçinenlerin bazıları 5 seneye kadar samsunspor un s sini ağızlarına almamışlar.ama burada otorite takılıyorlar.yazdıkları ne yazarlarsa defalarca beğeniliyor.daha da yazmaya devam ediyorlar.işine gelmeyenleri nopostluyorlar.sağlıcakla kalın.en büyük samsunspor.gerisi faso fiso.

mesalaörnek versene hangi üye

ahmetsefa55

reyiz  >l<

55_OrHaN_55

sinirler bozulmuş. lütfen kardeş sakin ol. hepimizin yüreği aynı takım için atıyor. buluşabileceğimiz en iyi yer burası.  :)

AntZ

30 December 2011, 00:03:46 #25446 Son düzenlenme: 30 December 2011, 00:08:08 AntZ
@mahoni55
Sizin gibi mükemmel insanların böyle .oktan yerlerde ne işi var aklım almıyor.  :(

mehmet yılmaz

Üstat siz eskilerden bir abimizsiniz anladığım kadarıyla; kimmiş bu gibi abiler?
Nick ya da isim verirseniz biz de bilelim. Merak ettim doğrusu.

jurista

mahoni , gurbetçiye destek olayım derken amacını aşan laflar ediyorsun ,hatta ileri gidiyorsun .kimseyi töhmet altında bırakmaya hakkın yok ,bu sayfayı meşgul etmeye de !!!

Shane_Falco

**KaR6**

abi ben artık insanları anlamıyorum gerçekten.. burada iyi kötü bir ortam oluştu, üyelerin çoğu birbirini tanıyor, tanımayan da net üzerinden tanışıyor, fırsatı olup organizasyonlara gelenlerden dışlanıp bi daha gelmeyeni ben görmedim, demek ki kimseye sen gelme denmiyor.. e burası internet sitesi, belli kuralları olmak zorunda, ona göre bir düzen işliyor falan filan da, olay o cümlede gizli işte.. burası sadece internette bir site abiler kardeşler, Samsunsporlu olmanın 5 şartından biri değil ki..

kimse burayı beğenmek zorunda değil, başkasını sevmek zorunda değil eyvallah ama kimse kimseyi de zorla sokmuyo ki arkadaşım, bir sürü muadili var, gidip oradan takip ederseniz Samsunsporlulugunuza zarar gelmez.. kimse gitmesin, kimse kırılmasın diye kendi mesaimizden harcıyoruz ama hala mutlu edemiyosak kusura bakmayın artık, ben küfür yemek zorunda değilim kimseden..

AntZ

Adam haklı beyler, dağılın bu sitede demokrasi yok.  Hele sen hiç konuşma Mustafa, 5 sene öncesine kadar Samsunspor'un S sinden haberin var mıydı? 

Dışardan gerçekten böyle mi görünüyor? Burdaki insanların tamamına yakının ömrü Samsunspor'un peşinde geçmiş, sırf sallamak içinde söylenmezki bu kadarıda. El insaf...

mehmet yılmaz

Çelebi, seni fark etti sanırım, Bozbaykuş olduğunu bu kadar belli etmeseydin be hacım :)
İtiraf ediyorum, ben de 1987'de oynadığımız Adana Demirspor maçından bu yana iç sahadaki pek çok maça gitmedim, yıllar öncesinin bir fotograf karesinden o maçın hangisi olduğunu, hangi sezon oynandığını, skorunu falan hatırlayamıyorum. Bilgisayar programı yüklettim kendime, oradan çıkıyor aslında.
Jurista, eski bir Siirt Jetpa taraftarı, Maraton stadın yolunu halen bilmez; her maça biz götüyoruz.
Ant55, renkleri karıştırmış, burayı Antalyaspor sitesi sanıyor, sakın çaktırmayın
Samsunmania, bir bilgisayar programı, gerçek değil
Kar6, para karşılığı gidiyor maçlara
Edmontdante aslında 8 takım birden tutuyor :) :)

Hepsi bir tarafa ben bugüne kadar daha bu sitede "ben sizden daha iyi Samsunsporluyum" yazan hiç bir kalıcı üyeye rastlamadım. Mesela ben sizden iyi Samsunsporlu değilim.

Keşke kalsaydın, keşke tanısaydın bizleri; sağlık olsun...

Serkan

Zaten ben iki cümleye hastayım  BU SİTEDE DEMOKRASİ YOK ; ESKİ ÜYELER YAZMIYOR...

kalptenþimþek

üç resimde de tribünde olan taraftarı bulun bakalım!