Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fat55

adamın durduğu yer kalenin önü ellerini ne yana çekmesi Allah aşkına geride tutması lazım.yüzde yüz penaltı.

FaTiH_HaN

Allah yazdıysa bozsun oldu olucak Erdoğan Arıcayı gelsin  :rulet:

Ertuğrul Sağlam

09 December 2011, 16:15:15 #24677 Son düzenlenme: 09 December 2011, 16:43:02 6 Ertuðrul Saðlam
Canik Belediyesinde uzun yıllardır çaycı olarak çalışan (Canik belediyesine gidipte ondan çay içmeyen kimse yoktur) koyu Samsunspor taraftarı bir Yaşar abi vardı, akşam koştura koştura maça gelirken çevre yolunda araba çarpıp vefat etmiş. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

doðan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 09 December 2011, 16:15:15
Canik Belediyesinde uzun yıllardır çaycı olarak çalışan (Canik belediyesine gidipte ondan çay içmeyen kimse yoktur) koyu Samsunspor taraftarı bir Yaşar abi vardı, akşam koştura koştura maça gelirken çevre yolunda araba çarpıp vefat etmiş. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

ertan  yazı karakterleri berbat , yazı okunmuyor..
Hakkın rahmetine kavuşmuş kişi ye rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum.. mekanı cennet olsun..

brigand

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

FaTiH_HaN

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah yakınlarına sabır versin.

YaşarDoğu

davidsavage

##kdc##

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

usare

ErkÇay55

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

kalptenþimþek

Allah sabır versin yakınlarına..

bir samsunsporlu olarak başka üzüldüm :(

samuray

maça gelirken mi olmuş ya hayret allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar diliyorum

Sercan

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samuray - 09 December 2011, 19:48:05
maça gelirken mi olmuş ya hayret allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar diliyorum

Evet, maça giderken olmuş :(

Canik Belediyesi'nin acı günü 

Canik Belediyesi'nin sevilen personellerinden Yaşar Baran (53) önceki akşam geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Koyu bir Samsunspor taraftarı olan Baran, düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi

Önceki akşam Samsunspor'un Kayserispor ile oynadığı maça giderken Çevre Yolu üzerinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Yaşar Baran için Canik Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de katıldığı törende mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Baran için daha sonra Soğuksu Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kalındı.

SAMSUNSPOR'U ÇOK SEVİYORDU
AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Samsunspor PAF takımı oyuncularının yanısıra Stad Müdürü Metin Koçer'in de yalnız bırakmadığı cenaze namazında Baran'ın tabutunun üzerine çok sevdiği Samsunspor'un forması konuldu. Baran'ın nenazesi daha sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Baran'ın ailesine başsağlığı diledi.