Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 30 November 2011, 16:21:35
Ünide devamsızlık kaç ders oluyor.. bilen var mı ??

Üniversiteden üniversiteye hatta bölümden bölüme değişmekle beraber genelde her ders için %70 devam zorunluluğu vardır diye biliyorum. Tabi bazı ballıların devam zorunluluğu olmaz :)

SAMSUNLU ORUMA 55

bizimkisi erciyes ünisi ayberk kardeşim kimisi 4-5 ders diyor kimisi 8 ders diyor..

Ayberk

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 30 November 2011, 16:32:36
bizimkisi erciyes ünisi ayberk kardeşim kimisi 4-5 ders diyor kimisi 8 ders diyor..

hesapla artık kaç hafta varsa... dönemlik dersse muhtemelen 4-5 doğru rakamdır, yok senelikse 8-9 olabilir yaklaşık

ahmetsefa55

kardeşim senin üniversitenin internet sitesi yok mu ?
gir ordan bul dersini.ders bilgilerinden öğren kaç saat hakkın olduğunu.
her üniversitenin her dersin devam zorunluluğu farklılık gösterebilir.

CurvaSs

mesela bizde hiç yok devam zorunluluğu, o yüzden hiç gitmiyorum. :D iyi mi oluyor, kötü mü oluyor bilmiyorum ama böyle bir şey var. :D

samuray

şok istifalar neler oluyor ya bu işin doğrusu nedir bu çekişme neden kaynaklanıyor samsunspora bu kötülüğü yapanlar allah bildiği gibi yapsın kim doğruyu anlatıyor kime inanacağımızı şaşırdık kaldık

masbene

gitmesi gerekip de gitmeyen ve gitmemesi gerekip de giden yönetici varsa yazık olmuş

lucarelli

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 30 November 2011, 16:21:35
Ünide devamsızlık kaç ders oluyor.. bilen var mı ??

Dersine göre değişir. Ben öğrenciyken bölümün önemli derslerinin bir çoğunda devam zorunluluğu yoktu. Ama bu derslere girmeden de bir şeyler öğrenmek çok olurdu o nedenle mecburen bu dersleri kaçırmazdık. Sıkıcı ve devam etmeden de öğrenilecek türkçe, tarih, ingilizce veya kolay bölüm derslerinde ise sanırım %90 civarı devam istiyorlardı. Bir de labaratuar derslerine ise %100 devam gerekiyordu.

yirmiuc

sky turk'te
man. utd. -crystal palace maçı var

Shane_Falco

Alıntı yapılan: lucarelli - 30 November 2011, 21:31:12
Dersine göre değişir. Ben öğrenciyken bölümün önemli derslerinin bir çoğunda devam zorunluluğu yoktu. Ama bu derslere girmeden de bir şeyler öğrenmek çok olurdu o nedenle mecburen bu dersleri kaçırmazdık. Sıkıcı ve devam etmeden de öğrenilecek türkçe, tarih, ingilizce veya kolay bölüm derslerinde ise sanırım %90 civarı devam istiyorlardı. Bir de labaratuar derslerine ise %100 devam gerekiyordu.

Abi senin okuduğun dönem neymiş öle yahu.Vallahi şimdi öle olsa tarih,türkçe lab'tan felan full kalmıştık :))

55__Gurbet__55

Türkiyede üniversterler'de yoklama yapiliyor mu ?

Desiqner

Hep Amerikanın Oyunları Bunlar.

AntZ

01 December 2011, 00:31:27 #24447 Son düzenlenme: 01 December 2011, 17:28:54 AntZ
Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 01 December 2011, 00:22:15
Türkiyede üniversterler'de yoklama yapiliyor mu ?

Benim gençliğimde kağıt dolaştırılıyor, gelenler gelmeyenlerin yerine de imza atıyordu  :)

samsunmania

01 December 2011, 00:33:51 #24448 Son düzenlenme: 01 December 2011, 17:29:03 AntZ
Alıntı yapılan: AntZ - 01 December 2011, 00:31:27
Benim gençliğimde kağıt dolaştırılıyor, gelenler gelmeyenlerin yerine de imza atıyordu  :)

Benim gençliğimde taş tablete keski ile işaretler,semboller yapardık. :P :P ;D ;D :'( :'(

babasamsunlu