Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

davidsavage

haydi bursa haydi bursa haydiii

tühh 2 olmuş bunu yazdığım anda  :(

berusa55

Aferin Bursa zorun bizleymis demek ki. Karabuk ikiledi daha donmez bu mac.

FaTiH_HaN

Ya Bursa senin yaptığın da iş değil yani  >:(

Shane_Falco

kuzey55

kötü oldu bu :( bursa yenilmeyecek takım değil zaten bu sene vasatlar.

olmeca

Gerçekten Anti İstanbul'un ne demek olduğunu göstermiş Trabzonlu gençler tribün lideri Bjk forması giyerek :d

berusa55

Bangoura atti 2-1 oldu... Berabere bitir su maci Bursa!

CurvaSs

beşiktaş forması giymesine bir şey diyemem, tepki veririm ama bu yaptıkları hareket bence çok güzel. deplasman yasaklarına karşı bjk tribünlerini tribünlerine davet etmeleri gayet güzel. bence bazı konularda kırgınlıklar sona ermeli. avrupa'da iki düşman grup bile söz konusu emniyet olunca beraber hareket ediyor, biz de deplasman yasaklarına bile tepki yok. hee diyebilirsiniz bize ne, bizi ırgalayan bi' durum yok deplasman konusunda ama ileride bizi de ırgalayacak.

ayrıca her ne kadar anti-istanbul desem de, takımını deplasmanda yalnız bırakmak kötü bir şeydir.

cembaba

Babacan ben sana katılmıyorum. Trabzon'un böyle bir işe girmesini de içime sindiremiyorum. Medya'ya baktığınızda, dostluk rüzgarları gibi tepkiler var. Kimse bütün stadın, Beşiktaş'a sövdüğünden bahsetmiyor. Yendi mesela Beşiktaş eminim ki çok olay olmuştur.

Bursa'da bir deplasman yasağı kalkması, nelere mal olduğunu hepimiz gördük. Ayrıca Deplasmanıma dokunma diye başlatılan hareketi FB başlattı. Bakınız o olaydan önce oynanan maç: " BJK-FB " maçı. Bakıyoruz. Kapılar kırılıyor, sahte biletlerle içeri giriliyor. Sonra neymiş: Biz deplasman yapmak istiyoruz. Bizim maç hakkımızı almayın. vb.

Sözün özü bir işi yapmak,öncülük etmek isteyen grup yaptıklarıyla ön planda olacak. Bana göre şimdilik doğru olanı bu.
Futbol'dan soğutuyor  mu? Evet soğutuyor. Ama adam olmayı başka türlü öğrenemeyecekler.

Bizde de önceden bir sürü olay oluyordu. Nasıl çözüldü bu olaylar? Eğitim seviyesi yükselerek. Deplasmana giden taraftar artık, 13 yaşındaki çocuk bile olsa; "Abi ne yapıyorsun? Küfür etme. Tahriklere kapılmayın" oluyor. Bu erdemi ancak eğitimli insanlar gösterir. Bence deplasman olayını da bu çözümler.

berusa55

emre

CurvaSs

şimdi deplasmanıma dokunma olayını fb tribünleri mi başlattı, yoksa tribündergi mi bilmiyorum ama bjk-fb maçında ilk başta deplasman yasaklandı, sonrasında yasak yok dendi, o kadar insan oraya geldi, içeri alınmada sıkıntı yaşadı. aynı durumda ben de olsam ben de kapıları kırardım. ki zamanında ordu'da kapıların kırıldığına bizzat şahit olmuştum. maç başlamış, dışarıda bir ton insan var ve kapıdan adam almayacaklar, oradaki taraftarı sakinleştirebilir misin, hayır. ben o deplasmana gittiysem, girerim arkadaş, almamak da nedir?

belki ben genel olarak yasaklara karşıyım, o yüzden bana bu konuda yapılan her somut şey çok güzel geliyor. fenerbahçe tribününün stadı belirli bir dakika terk etmesi, trabzon taraftarının bjk'lileri yanlarına çağırması falan, helal olsun diyorum. helal olsun diyorum da, bu kadar az bir eyleme helal olsun diyorum. daha büyük bi' protesto yapılabilir ama yapmıyorlar.

tribün grupları, yani ultras felsefesi her gelen yasağa uyalım, sakin olalım, hoş olalım muhabbeti yapmamalı. her ne şart olursa olsun takımının yanında olmak isteyen bu grupları engellemeye çalışırsan tepkisini vermeli.

Tufan

AlıntıKuruluşundan bugüne kadar, sorumlu, ilkeli, doğru, hızlı ve tarafsız haber anlayışıyla vatandaşlarımızın güvenini ve saygınlığını kazanan Haber Gazetesi'nin  7'inci yaşını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Yönetim Kurulu Adına
Kazım Yılmaz
Samsunspor Kulübü Başkanı

Herhalde Kazım başkanın Adnan Ölmez'le kişisel dostluğu var BiHaber'de olmayan tüm özellikleri bir bir yazmışlar metne  :)

lucarelli

Bence deplasman yasağı koymak yerine taşkınlık yapanlara adil ve ciddi cezalar vereceksin. İnönü'de o kapıyı kıran ve ellerinde sahte bilet olan adamlara 5 yıl ver ceza bak bakalım bir daha kimse yapabiliyor mu? Bir birine taş atan, kovalayan kavga çıkaran adamlara verecen cezayı, tüm bu sorunların önüne geçeceksin. Ama Samsun'da 1 yıl ceza verip, bir hafta sonra aynı eylem Kadıköy'de gerçekleşince ben bir şey duymadım demeyeceksin. O zaman işin içinden çıkılmaz.

İngiletere deyince akla ilk gelen holiganlardır. ama bakın ingiltere maçlarına, taraftar elini uzatsa futbolcuyu tokatlayabilir ama bir kişi girebiliyor mu sahaya? Yıılar Liverpool-Juventus maçında olay çıktı onlarca adam öldü, İngiltere başbakanı benim takımım suçlu dedi, 5 yıl kendi takımlarına avrupa cezası verdi. Bizim ülkede ne zamanki bu duruş olur, o zaman bu olaylar çözülür.