Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Kaya

Sen hakikatten nasıl bir adamsın Fatih  :kafa:  :kanka: Bi bırak peşimi arkadaş,ekmeğini kovala,dersini çalış,kebabını ye  ;)

samsunum

rusya dan bir görüntü biran bizi anımsattı  :o :o

King Of The North

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 28 November 2011, 09:58:34
rusya dan bir görüntü biran bizi anımsattı  :o :o

bu çocuğun üzerini arayan adamı ve aratan zihniyeti  Allah'a havale ediyorum...

twitter

o değilde polise bak robocop gibi

lucarelli

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: lucarelli - 28 November 2011, 14:51:47
Belki de çocuk heves etmiştir.

Bende onu dicektim şimdi  ;D 10 yaşında kardeşim var maça girerken abi beni niye aramıyorlar diyor  ;D

ahmetsefa55

ayrıca çocuğun cebine hertürlü maddeyi de koyabilir ve istedikleri gibi içeri sokabilirler.
burda polisin yaptığı doğru bence.

King Of The North

Alıntı yapılan: muhalif - 28 November 2011, 15:09:46
ayrıca çocuğun cebine hertürlü maddeyi de koyabilir ve istedikleri gibi içeri sokabilirler.
burda polisin yaptığı doğru bence.

tabiki onu bir tek bizim taraftarımız yapar zaten, çoçuğun tipine bak, o çoçuğun babası böyle bişey yapacak tipte mi sence? bence yanlış birşey, o yaşta bir çocuğun ellerini kaldırması çok utaanç verici bir durum, polisi de emir vereni de kınıyorum...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 28 November 2011, 16:07:17
tabiki onu bir tek bizim taraftarımız yapar zaten, çoçuğun tipine bak, o çoçuğun babası böyle bişey yapacak tipte mi sence? bence yanlış birşey, o yaşta bir çocuğun ellerini kaldırması çok utaanç verici bir durum, polisi de emir vereni de kınıyorum...
katılmıyorum.her taraftar yapabilir.
çocuk korku dolu gözlerle bakmıyo bence.
ayrıca çocuklar böyle şeylere heves edebiliyo.

Desiqner

Menemenspor Taraftarı, Efsanevi Futbolcuları Baba Tunçalp'in Aslında Hiç Varolmadığı Gerçeğiyle Yüzleşmeye Çalışıyor.  :D :D :D :D

SSKLA

20 Ocak gelmeden storeye söylesekde 20 ocak için özel ürünler çıkarsalar mesela kazada hayatını kaybeden futbolcularımızın isminin yazdığı dönemin formaları, T-shirtler, atkılar vs. bence çıkartmaları lazım. Onların pek bunları akıl edebilceğini düşünmüyorum birileri onlara bu fikri ulaştırsa.

Ertuğrul Sağlam

28 November 2011, 19:30:06 #24402 Son düzenlenme: 29 November 2011, 00:37:36 6 Ertuðrul Saðlam

Lusage

Polis amcama bak. Üzümle yavrucum der gibi. Bizde olsa boşalt boşalt diye bağıra çağıra ite kaka dışarı atarlardı.

mehmet yılmaz

Bursa, karabükte ilk devreyi 1-0 mağlup kapattı iki takım da kötü oynuyor bursa eğer yenilirse bize çok yazık etmiş olacak :(