Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: Kaya - 23 November 2011, 23:55:01
Rizedeki Bikoko yarıda bize gelse ne dersiniz ?

Kalpar kendi parasndan kısar bize vermez onu :)))

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Kaya - 23 November 2011, 23:55:01
Rizedeki Bikoko yarıda bize gelse ne dersiniz ?
üzülürüm, kahrolurum...

5trawberry

Bikoko bize gelse ne mi deriz ?
3 gömlek üstünü Bance var bizde, adama kafa topu mu geliyor. Bikokonun golleri genelde hava topu, bize gelse diyorsunuz, bakıyor musunuz bizim takıma, bir tane bile orta kesebilen var mı, onu geçtim korner atabilen var mı?

Bance sistemin kurbanı oldu.
İkinci yarı ortasahaya direk oynayacak 3 adam lazım.
2'si defansif birisi hücum özelliğinde.

Lincoln olursa o adamlardan biri, fakir sevindireceğim yeminle..

Kaya

Sakin ol kardeşim sadece sorduk  ;)

Merak etme takıma da bakıyoruz birazcık  :evet:

5trawberry

Estağfrllah kardeşim ben sana ters bir şey demedim.
Sadece takımın şuanki durumunu hazmedemediğim için, takıma kızarak yazdım.

Hatam varsa, özür dilerim.

Kaya

Yok yok bende terso olsun diye yazmadım öyle anlaşıldıysa kusura bakma.Özürlük bir durum da yok zaten  :ok

Bikoko'yu birçok kez izledim.Erciyes deplasmanında canlı izleme fırsatım da oldu..Adının bugünki maçtan önce bizimle geçmesinden dolayı(bir duyumdu) nabız yoklayayim dedim.

5trawberry

Altenatif olarak düşünülebilir elbette..
Fakat, kurtarıcı olarak transfer edilmesi de uygun olmaz.

Desiqner

Doğru alternatif olabilir ama Bank Asya kahramanı Zenke süper ligte birşey yapamıyorsa pekte acele kararlar vermemeliyiz diye düşünüyorum :)

ethm55

24 November 2011, 06:47:40 #24278 Son düzenlenme: 25 November 2011, 02:49:10 ethm55
HUSKY CINSI KOPEGIM DUN OGLEN VAKITLERINDE KAYBOLMUŞTUR.İSMİ PAŞA ERKEK 8 AYLIKTIR.KESINLIKLE SALDIRGAN DEGIL.GOREN DUYAN OLURSA ALLAH RIZASI ICIN  NUMRAYA ULAŞŞIN SAATİ HİÇ ONEMLİ DEĞİL.

ethm55

Abilerim başkasının elındede olabılır kendı başına geziyoda olabilir. ismi (paşa) soylendıgınde kesın bakar.saldırgan degıl gorursenız lutfen başıboşsa veya birinin elındeyse gerekenı yapın oyalın ben hemen gelırım.Can dostum o benım

Dartagnan

Levent ÖCAL

husky leri bende çok severim dışarda görürsem muhakkak dikkatimi çeker, inşallah tez zamanda bulursun.

Serkan

Dostum Samsun'da elbet birimiz rast gelir buluruz inşallah

ethm55

ooh kopegım kısa zamanda bulundu.  gazı caddesının orda konservaturan orda bulundu. abim şanşa orda geçıyor bulunuyo. tek uzuntum hırsızları yakalayamamız .herkesden allah razı olsun

kýzýlyýldýz55