Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

bir baslik daha acilsa ve orda sadece samsunsporumuzun mac ozetleri olsa guzel olmazmi??her haftanin mac ozetleri sadece

SAMSUNLU ORUMA 55

Van'daki insanların hepsine "hain" damgası vurmak.. PKK'nın ekmeğine yağ sürmekten öteye gidemez.. Van, Türklerin Anadolu'ya giriş yaptığı önemli şehirlerdendir.. Bu Van'ı dışlamak bir nevi Türk tarihini de dışlamaktır... Etnik yapısı ne olursa olsun, orası bir: TÜRK şehridir..

kaptan 55

beyler atkı toplayıp van'a göndersek mi?

fındık

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 26 October 2011, 15:40:45
beyler atkı toplayıp van'a göndersek mi?

Bende bunu düşünüyordum 1 kaç gündür bi liste hazırlayalım büyüklerimizin önderliğinde

feveran

fenerbahçe beşiktaş macına feenr taraftarları alınmıcakmış öle karar alınmış deplesman seyırcısı 2 takımın maçında olmıcakmış

sosaka

http://www.htspor.com/futbol/haber/682833-atkilar-sahaya

AlıntıBeşiktaş Çarşı grubunun resmi internet sitesinden yapılan duyuruda Beşiktaş - Fenrbahçe derbi maçının bitiş düdüğü ile birlikte taraftarların atkılarını sahaya atacakları bildirildi.
Yaklaşık 30 bin adet olması beklenen atkılar daha sonra kolilenerek Van'a gönderilecek.
Beşiktaş Belediyesi de stat çevresinde bulunduracağı tırla taraftarların atkı, forma, parkalarını toplayarak Van'a gönderecek.

maço

futbol federasyonu bir kez daha sınıfta kalmıştır.

bizde suç.tribunden maç izlemeyen adamları başına getirirsen bu olur.

deplesman yasağı 4 büyükler(sözde) için bile olsa bireyin takımını uzakta desteklemesini engellemektir.

bu zihniyetle ...  :-X

King Of The North

kýzýlyýldýz55

çok soğukmuş oralar atkıya sarılırlar

Burak

Valla yanlış anlamayın ama futbol atkısı göndermek bence abes onun yerine hesaba 5-10 Tl yatırın daha iyi taraftar atkılarına ihtiyaç duyacaklarını zannetmiyorum

King Of The North

Alıntı yapılan: Burak - 26 October 2011, 16:30:43
Valla yanlış anlamayın ama futbol atkısı göndermek bence abes onun yerine hesaba 5-10 Tl yatırın daha iyi taraftar atkılarına ihtiyaç duyacaklarını zannetmiyorum

ben de onu diyorum atkıyı dalga niyetli gönderecekler herhalde, adamların ne işi var eziktaşla bilmem hangi takımla...

alperen

Antalya attı travzana

Edit:Antalya 2 yaptı

cem 55

ali zitoni den süper gol antalya 2 yaptı helal antalya saldır

CurvaSs

antalya'dan plaka bekliyoruz. :D 1-6

Tufan

kendi plakalarını da yazabilirler 0-7  :)
o değilde Antalya kadar Ordu kadar olamadık adamlar çatır çatır gol atıyor imreniyorum!